Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse med Pooltech. Efter aftale igennem feriepartner og en lovet pris for deres assistance har det virkelig kostet kasse at få dem til at hjælpe. Jeg har... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg har for nogle år siden købt et vildmarkskar hos PoolTech. Bestilling og levering fungerede helt perfekt. Jeg skulle så bestille et nyt låg pga defekt (min fejl) . I den forbindelse opstod nogle f... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Pooltech har lige sat varmepumpe op hos os . Alle aftaler vedr pris og dato for opsætning er gået fuldstændigt fantastisk og deres medarbejder Robert kom med gode råd og vejledning omkring vedligehold... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mit overstykke til sandfilteret fik en flænge og holdt ikke tæt mere. Ringede og spurgte om de kunne hjælpe med en ny. Der blev ringet til Sverige og bestilt i Holland - super service og løbende konta... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
PoolTech er et firma med over 15 års erfaring med salg af swimmingspools, vildmarksbad og udespa som vores kerneområde. Vi er desuden specialister i renovering af eksisterende samt etablering af nye swimmingpool anlæg.
Yhteystiedot
Løgstørvej 80, 8832, Skals, Tanska
- +45 24450330
- Info@pooltech.dk
- pooltech.dk
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse
Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse med Pooltech.
Jeg har modtaget en kæmpe regning som jeg har klaget over og de bliver ved med at sige at regningen er OK da forsikringen sikkert vil dække deres udgift. Jeg synes at det er fuldstændig urimeligt at de sender regning på 4000 kr bare for transport når de har lovet at kigge forbi vores sommerhus da de alligevel var i området. Jeg klager til dem igen og de siger igen at det er helt korrekt faktureret (Claus - deres direktør) med kørsel selvom andet var aftalt med ferie partner.
Jeg er ked af at de prøver at udnytte vores forsikring så groft ved at fakturer kørsel flere gange på samme tur - det gør man altså ikke.
Jeg har ligeledes gentagende gange rykket for en rapport - jeg bliver lovet noget nyt gang efter gang - men der sker bare ikke noget..
Efter mange opkald og beskeder er det dog lykkedes at få en rapport fra Claus deres direktør.
Nu kan jeg gå vider med sagen til vores forsikrings selskab.
Efter den behandling bliver det med 100% garanti ikke Pooltech det får noget med vores sommerhus at gøre i denne sag og ligeledes generelt i fremtiden.
Super højt serviceniveau
Super højt serviceniveau - selv da tingene drillede lidt, var både personalet på kontoret og serviceteknikeren vedholdende, indtil vi var helt i mål og endte med den rigtige løsning.
Også efterfølgende god opfølgning.
Super god rådgivning og hurtig…
Super god rådgivning og hurtig levering! Vi stod med et kæmpe fugt problem i vores nye indendørs pool og de rykket bare ud dagen efter og fik sat det hele i gang 🙏🤩
Bestilte i efteråret 2024 ny liner og…
Bestilte i efteråret 2024 ny liner og termotæppe til min pool. De ankom 28. april og udørte arbejdet over 3 dage. Der var en del fejl som efter lange svarfrister, og besøg, efterfølgende er prøvet rettet, men jeg har stadig en pool med skøhedsfejl og et termotæppe som næsten er umuligt at rulle sammen. Fejl omkring buler på sider skulle rettes 7. juli og de ankom 8. juli og skulle komme og fjerne diverse pinde på tværs af poolen dette skete efter rykning den 16. juli (de havde desværre glemt det, så igen 10 dage uden badning) .
Den 21. juli talte jeg med firmaet og skulle sende billeder afdet nye temotæppet (da det var skiftet da de mente det leverede af dem var for tykt til at blive oprullet) som heller ikke kunne oprulles p.g.a. at endnu dårligere montering og tilpasning, og de ville vende tilbage. I dag 3 uger senere har jeg stadig ikke hørt noget og jeg har kunnet bade 2 gange i mellemtiden, hvor jeg har haft hjælp til oprulningen. Så stort set en sommer hvor jeg skulle nyde min pool uden badning og spild af godt kr. 80.000, da den var, måske lidt mere slidt, men meget mere anvendelig før renoveringen.
Brug aldrig dette firma.
Fantastisk service
Ekstra ordinær god og fleksibel service, oven i købet lidt i lukke tid, en fredag eftermiddag. Næste gang jeg skal bruge pool eller tilbehør, kigger jeg helt sikkert først hos pooltech.
Tak til Peter fra Pooltech for at være…
Tak til Peter fra Pooltech for at være behjælpelig med at finde en ny pumpe efter den anden var blevet utæt, virkelig god service. Kan varmt anbefales.
Tak PoolTECH - vi har sydbyens (Aarhus) fedeste pool
PoolTECH fortjener ros og skal have min allerførste anmeldelse på TrustPilot!
For 4 år siden selvbyggede jeg en større saltvands pool støbt i beton (90m3)
PoolTECH leverede alle stumper til teknikken (Klorinator, glasfilter, filterpumpe, varmepumpe, fittings og meget andet.)
Som fuldstændig nybegynder i poolverdenen var det i bund og grund et skørt projekt at kaste sig over.
Der er rigtig meget man ikke ved - man ikke ved!
Vi stolede på PoolTECH, da vi bestilte alle stumper til teknikken. Stumper vi ikke vidste fandtes og i bund og grund hvad skulle bruges til. Var de overhovedet nødvendige?
PoolTECH var overmåde servicemided og tog mig flere gange i ”hånden” og guidede mig - også selvom projektet fra min side trak en del ud. Faktisk var jeg ind i mellem tøvende med at ringe – jeg ville ikke drive rovdrift PoolTECH’s velvillighed.
Men uanset hvornår og hvor ofte jeg alligevel ringede, blev jeg mødt med smil og en oprigtig nysgerrighed på mit store projekt - Jeg fik altid fyldestgørende og proffesionelle svar på mine spørgsmål.
Vi havde f.eks. en frekvensomformer der fejlede – PoolTECH var behjælpelig med at fejlsøgning og i sidste ende hurtigt fremsende en ny.
Et andet eksempel, der også kan fremhæves, er PoolTECH’s tillid. Da jeg skulle bygge rørinstallationen, der qua mine egne krav, lå langt udenfor hvad man normalt gør som selvbygger, fremsedte PoolTECH en stor mængde fittings. Jeg skulle blot returnere overskuddet og afregne efterfølgende.
Fornylig skulle jeg hjælpe en kammerat med ombygning af hans pool til saltvandsklorinering. Her blev vi mødt med nøjagtig den samme imødekommende attitude som da jeg byggede min egen.
PoolTECH og især Klaus Sørensen, skal have stor tak - og del i æren af, at vi idag står med sydbyens (Aarhus) fedeste pool!

Vastaus yritykseltä PoolTech.dk
Super service Hej vil gerne fortælle at jeg har fået…
Hej vil gerne fortælle at jeg har fået den bedste service man ka få en hjælpsomhed ud over det normale klar med svar og løsninger på alt mange tak til min pool leverandør mvk john Færgemann

Vastaus yritykseltä PoolTech.dk
Manglede lige noget på ordre efter…
Manglede lige noget på ordre efter denne var afgivet. Min fejl. Super hjælpsomme med at skaffe fra fjernlager og bestille til dem selv for at videresende til mig. Super bøvlet, men selv for en mindre ting, var det en flot service og en kæmpe hjælp. Så rigtig god service for min fejl. Mange tak for jeres hjælp. Handler helt sikkert der igen. Ps. Rigtig gode priser.

Super god hjælp
Super god hjælp fra Peter. Hjalp med at finde de rigtige stumper til min varmepumpe :)

Vastaus yritykseltä PoolTech.dk
Super god service fra Peter ...klart et…
Super god service fra Peter ...klart et sted jeg vil handle igen

Svar til PoolTech
Svar til PoolTech
Jeg giver lige præcis 0% for din besvarelse på min anmeldelse.
Tænk at man kan sige at det "gik lidt skævt" om en pool der absolut ikke fungerer! Tør slet ikke tænke på hvor mange 100.000 kr vi har betalt jer for et ualmindelig dårligt produkt og en fuldkommen ubrugelig så kaldt service.
Hvis du havde svaret på vores utallige henvendelser på både mail og telefon ville du have vidst at også jeres vinternedlukning fejlede. Dykpumpen I installerede virkede i 5-uger hvorefter vi var overladt til os selv igen. Og så mangler I iøvrigt at tilbagelevere to svømmetrænere, som I har taget med jer hvilket I også ville vide hvis I havde taget telefonen.
Og bare virkelig flot at du i dag den 27 januar svarer på min anmeldelse fra 3 september. Det må da kaldes en lang responstid, men trods alt respons i modsætning til alle de andre henvendelser du har fået fra os.
PoolTech klarer også udfordrerne pools
Vores gamle pool trængte til en ny liner, så vi kontaktede forskellige pool firmaer her på Sjælland.
Oplevelserne var meget forskellige, - mange svarede ikke tilbage mens kun et firma kom på besøg.
Deres forslag til renovering af vores pool var opbygning af en helt ny beton pool, - og vi ønskede kun en ny liner.
Vi blev anbefalet at kontakte PoolTech, og efter første henvendelse bad Claus om et par billeder af vores pool.
Efter et par dage modtog vi et tilbud på en ny liner.
Under hele forløbet fik vi professionel hjælp til alle de tekniske udfordringer, vi havde med renoveringen - herunder med forslag og indkøb af kantsten, fliser samt de nødvendige materialer til nye rørføringer.
Da poolen var klargjort til opsætning af lineren stillede PoolTeck straks med mandskab til denne opgave. En 50 år gammel pool har dimensioner som er mere udfordrerne, men montørerne udførte et fremragende stykke håndværk med et meget flot resultat.
Vi er meget tilfredse med PoolTech og vores nye pool.
Ane & Niels Blom

Jeg kan sagtens anbefale Pooltech
Jeg kan sagtens anbefale Pooltech
De har til vores vildmarksbad installeret automatisk doseringsanlæg samt varmepumpe.
Det var ikke uden bump på vejen men de løste det professionelt
Stor tak til Thomas, Heine og især Peter

Enormt uprofessionelt firma
Enormt uprofessionelt firma, dårlig service og en ledelse som ikke har styr på tingene. Kan IKKE anbefales!
Pooltech er ansat til at vedligeholde pool i vores sommerhus. Vi har over en 2 årlig periode betalt flere hundrede tusinde for udskiftning af dele til poolen, og har en pool som stadig ikke virker optimalt.
Forsøger dagligt at komme i dialog med ejer af virksomheden Klaus, som først lover at få styr på tingene, men som nu vælger ikke at respondere på henvendelser. Vi er blevet lovet i 6 måneder, at han vil sende en montør ud for at lave poolen, hvilket vi har betalt for. Hver gang vi står klar på adressen som aftalt, møder Klaus ikke op.
Hvis man er så uheldig allerede at have stiftet bekendtskab med dette firma, så betal ikke regningen før alting virker. Ellers er der ingen hjælp at hente.
PoolTech - seriøs og anbefalingsværdig samarbejdspartner
Jeg kan kun på det varmeste anbefale pooltech. Støbningen af betonen til vores udendørs pool har jeg selv stået for, men jeg turde ikke kaste mig ud i projektet af montering af liner samt kantfliser omkring poolen.
Efter kontakt med flere firmaer var tilliden til pool leverandørene ikke ligefrem helt i top, det er en noget broget flok med tvivlsom viden og faglighed, men det ændrede sig efter en snak med Klaus fra PoolTech. Han tog projektet seriøst og lyttede samt forstod hvad vi ønskede og vi fik efterfølgende hurtigt et tilbud der var udspecificeret og til en yderst acceptabel pris.
Arbejde er godt udført og et par smådetaljer er efterfølgende blevet rettet uden brok eller ekstra betaling.
Som kunde hos PoolTech får du en behandling som forventet fra et professionelt firma, der er god kommunikation og ikke mindst kompetente og klare udmeldinger - det giver god tryghed og tilfredshed som kunde.
Måske megen ros til PoolTech, men alle fra sælger Claus, direktør Klaus til montørerne har udfyldt deres roller til UG.

Vastaus yritykseltä PoolTech.dk
Bucover pooltag som var bedre end forventet
Kontaktede Pooltech omkring et pooltag, gav dimensionerne på poolen og på kort tid fik et godt tilbud på et Bucover tag som blev lavet, leveret og monteret på 2 uger efter overførsel af penge. Resultatet var bedre end forventet.

Arrogant rådgiver
De bestilte varer ankom hurtigt og præcist, men jeg ringede for lidt rådgivning vedrørende nogle yderligere produkter, og fik en meget arrogant og afvisende person i røret, som tilsyneladende ikke anede ret meget om, hvad der kunne bruges sammen, og anbefalede mig at Google problemet, og købe et andet sted.
Efterskrift:
Jeg har efterfølgende fået en opringning af chefen for firmaet, og vi havde en god snak om tingene, hvor han bl.a. udtalte, at han ville tage hånd om de ting som jeg ankede over.
Afslutningen blev, at jeg nu har samme gode indtryk af firmaet, som jeg havde i forvejen, og jeg vil handle der igen, på samme måde, som jeg har gjort flere gange før.

Vastaus yritykseltä PoolTech.dk
Jeg modtog hvad jeg har bestilt og…
Jeg modtog hvad jeg har bestilt og hurtig leveret.

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.