Virkelig fornem kundeservice, klart den bedste jeg har oplevet. Emma har været meget hurtig til at melde tilbage, give opdateringer i processen mm :)
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
FLOT BUTIK Bedste butik 😊 masser af inspiration til bolig. Lækre møbler. Og nu også tøj. God kvalitet og bevidsthed på samme. Den bedste betjening g af parret som har butikken og alle deres søde... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hurtig levering - modtog allerede pakken dagen efter, smukt pakket ind i gavepapir og med et lille personligt kort til mig i forsendelsen. Helt sikkert et sted jeg trygt vil handle igen.
Yrityksen tiedot
Yhteystiedot
Tværgade 13, 8600, Silkeborg, Tanska
- 86822099
- mail@ting-silkeborg.dk
- ting-shop.dk
Hurtig levering og flot indpakning
Hurtig levering og flot indpakning - og super fine produkter :)
Super service, skriver til dem fredag morgen (20 dec) om det er muligt om at en julegave kan nå frem til mandag den 23 dec. Boom boom det kunne den nemt og den var frem dagen efter med postnord..:) første gang jeg handler på det hjemmeside og ikke sidste gang...💪🏼
Total tip service med kæmpe vinger bagud...🦅🦅🦅
Den bedste butik i Silkeborg
Den bedste butik i Silkeborg! Elsker at handle der😍 man får den bedste betjening af virkelig engageret personale.
De pakker i øvrigt gaver flot ind.
Altid smil og god hjælp af hente ☺️👍
Fantastisk service !
Fantastisk service og søde medarbejdere.
Og så med et lille : Ha' en skøn dag på sedlen sammen med min bestilling - dét varmer !

Kundeservice i top
Har bestilt for rigtig mange penge havemøbler fra Fermob, hvor kvaliteten har været noget svingende - men det er jo ikke "tings" skyld.
T.I.N.Gs service har været helt i top, de har været hjælpsomme og hele tiden søgt at udbedre fejl fra Fermob.

Ikke helt gnidningfrit
Jeg købte en Fatboy sækkestol med levering 4-6 dage. På 4. dagen bliver beløbet trukket på min konto. På 5. dagen ringer jeg og taler med 2 flinke medarbejdere der fortæller mig at pakken er sendt denne dag. Men hvorfor blev beløbet så trukket før pakken var afsendt? Det koster helt klart en stjerne. De mister også en stjerne for ikke at informere pr. e-mail med track&trace på forsendelsen. Nu går jeg bare og venter på at den dukker op.

Super godt!
Super service og flot indpakning af gaver! Kan varmt anbefales :)
Super godt
Købte en fin papirbakke på tingshop. Leverancen gik hurtigt (i forhold til det nye post Danmark) og der var en meget fin lille personlig hilsen fra en medarbejder. Det var rigtig sødt !
Hurtig levering!
Nem hjemmeside, stort udvalg og utrolig hurtig levering her i juletiden!
Hyggeligt med den lille håndskrevne besked i pakken.
Alt har været perfekt.
Har handlet hos dem to gange nu, og der ikke så meget at sige andet end det har været perfekt hver gang.
To hay stole og en cubus lyssestage alt leveret til tiden med små håndskrevne noter og mulighed for indpakning er genialt !
mvh. en glad kunde.
De havde kun en af varende jeg bestilte men kontaktede mig hurtigt og var meget fleksible omkring at finde en anden vare som erstatning.
Ikke særlig tilfreds kunde
Jeg bestilte en vare den 13.11.2015 . Modtog ordrebekræftelse. Ringede den 19.11.2015 og rykkede. Fik at vide, at jeg nok ville modtage varen fredag den 20.11.2015. Det gjorde jeg ikke. Ringede igen den 20.11.2015 og fik nu at vide, at varen først blev sendt den 20.11.2015, og at jeg kunne hente den lørdag. Har stadig ikke i dag den 23.11.2015 kl. 13.00 fået advisering fra PostDanmark om, at varen er leveret og klar til afhentning. Beløbet er trukket på min konto den 20.11.2015.
Annette J.
Et personale, der brænder for design, kvalitet og god service
Ting er en fantastisk butik. Den er inspirerende, hyggelig og altid opdateret på de nye mærker og designs. Butikkens indehavere er stilfulde og serviceminded. Der bliver altid ydet en god service, både ved nye køb, samt returnering af varer. Jeg har svært ved ikke liiiiige at svinge forbi, når jeg er en tur på gågaden.
Det gik..
Opdatering: Mine møbler ankom d. 07.07.2015
Jeg blev ringet op, med en undskyldning og et gavekort, som plaster på såret.
Én af møblerne var i stykker, så nu sender de en fragtmand, der kan hente det igen. Alt i alt, virker det til, at de har været lidt pressede, måske på grund af ferie? I hvert fald, har de været søde og rare og jeg kom i mål med det hele :)
-----
Opdatering: Det er nu d. 29.06.2015
Har intet hørt :)
---------
Jeg bestilte 2 varer d. 12.06 - da jeg kunne læse på hjemmesiden, at der var hurtig levering på møbler (1-2 dage). Fedt - så kunne jeg nå at få mine møbler inden vi fik gæster.
I dag har vi den 25. juni - jeg har ikke set skyggen af mine møbler. Jeg er ikke blevet ringet op. Jeg har fået en mail med levering - og så en mail til, at de havde skrevet forkert - jeg fik ikke noget alligevel.
Ingne forklaring - ingen ting.
Tror de mon, jeg overhovedet ikke undre mig?
At jeg har glemt det?
Jeg kan ikke helt lure, deres kundeservice-strategi.
Meget tilfreds!
Super søde mennesker, der sender søde beskeder med i pakkerne!
Min pakke var desværre gået i stykker i fragten, men det håndterede de virkelig professionelt!
Stor ros herfra :-)
Dansk butik i Verdensklasse. De har altid en ting jeg mangler.
God betjening, lækre varer. God information. Handler der ofte med stor glæde.
Fantastisk service, varm og hyggelig atmosfære :)
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til T.I.N.G i Silkeborg.
Det er et fantastisk sted, hvor man virkelig kan mærke, at de brænder for deres butik. Altid sød og imødekommende service!
Rigtig god oplevelse :-)
Jeg bestilte fine sager hos t.i.n.g - shop, hvor jeg hurtigt fik mine varer leveret. Jeg opdagede dog, at en af varerne var den forkerte inden for samme mærke, så jeg skrev en mail, og de besvarede allerede efter kort tid. De skrev, at de beklagede og sendte en returseddel, hvor de betalte porto, samt den nye rigtige vare. Super service, alle laver fejl, så jeg er meget tilfreds med mit køb.
Har købt der inde 2 gange nu, og det bliver bestemt ikke sidste gang, jeg bestiller - servicen og leveringstiden er tip top! Så tjek deres super fine ting ud, det vil I ikke fortryde :-)
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.