Virkelig fornem kundeservice, klart den bedste jeg har oplevet. Emma har været meget hurtig til at melde tilbage, give opdateringer i processen mm :)
FLOT BUTIK Bedste butik 😊 masser af inspiration til bolig. Lækre møbler. Og nu også tøj. God kvalitet og bevidsthed på samme. Den bedste betjening g af parret som har butikken og alle deres søde... Näytä lisää
Ting er en fantastisk butik. Den er inspirerende, hyggelig og altid opdateret på de nye mærker og designs. Butikkens indehavere er stilfulde og serviceminded. Der bliver altid ydet en god service, båd... Näytä lisää
Hurtig levering - modtog allerede pakken dagen efter, smukt pakket ind i gavepapir og med et lille personligt kort til mig i forsendelsen. Helt sikkert et sted jeg trygt vil handle igen.
Tværgade 13, 8600, Silkeborg, Tanska
- 86822099
- mail@ting-silkeborg.dk
- ting-shop.dk
Hurtig levering
Jeg fik pakken hurtigere end forventet…
Jeg fik pakken hurtigere end forventet og fik besked hvornår den var der hvor man skulle hente den ,kan godt anbefale at handle her
Sublim service og flot indpakning
Bestilte en pakke fra ting til bryllupsgave og fik dagen efter den fineste pakke, med personlig hilsen og flot indpakning. TAK!
Fantastisk nethandel oplevelse
Det er længe siden jeg har haft så positiv en oplevelse med nethandel. Super hurtig og venlig service og så levering som rent faktisk levede op til det, der blev lovet. Kun roser herfra. Kommer helt sikkert til at handle på ting-shop igen :-)
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse.
2 dages levering, vare pakket forsvarligt OG en lille personlig hilsen + en chokolade med - fik et smil på læben.
Kundeservice på højt niveau
Nemt og med personlig hilsen
Det var nemt at bestille på hjemmesiden, og jeg fik min vare efter bare to dage. Fuldstændig problemfrit. Og så lå der tilmed et lille håndskrevet kort fra ejerinden selv med ønske om en god jul. Det er virkelig service og god kundepleje :-).
Danmarks bedste butik
Helle og Morten der ejer butikken har den bedste service og den bedste butik i Danmark, med alle deres fantastiske varer. Betjeningen er altid personlig og hjertevarm. Du finder varer i alle prisklasser og noget for enhver. Alle mine aller bedste anbefalinger herfra.
5 stjernet service
5 stjernet service - intet andet!
Tak fordi I altid møde jeres kunder i øjenhøjde og altid står klar til at hjælpe og vejlede 👏🏼
Super god webshop
Super god webshop. Bestilte en vare, der desværre ikke var på lager, men der var super god og venlig betjening fra kundeservice med henblik på levering.
Vil bestemt handle derfra igen.
Høj kvalitet i service og udbud
Vejledning, hjælp og sparring med stor viden, engagement og personlighed. Hvis man skal have nyt til hjemmet stort eller småt, lampe, stol eller lysestage er t.i.n.g det helt perfekte sted.
Super ringe kunde oplevelse
Super ringe kunde oplevelse
Måtte rykke for ordrebekræftelse som jeg fik efter nogle dage
I dag fem dage efter er intet blevet sendt selvom de bliver ved med at påstå det. Men jeg har intet hørt fra GLS og har nu annulleret ordren. Det virker helt amatøragtigt og jeg handler aldrig mere der og det vil jeg heller ikke anbefale andre

Vastaus yritykseltä t.i.n.g.
Vanvittig hurtig levering
Fin webside. Helt vildt imponerende at de nåede at levere inden jul. Godt pakket ind og hyggelig håndskreven hilsen vedlagt.
Personlig håndskrevet hilsen :)
Har handlet hos t.i.n.g nu et par gange uden problemer. Fine ting, okay priser, hurtig levering og så har de brugt tid på at skrive en person hilsen. Det er da hyggeligt :)
Ikke sidste gang jeg handler der.
Kan varmt anbefale ting-shop
Kan varmt anbefale ting-shop. Hurtig levering fantastisk kundepleje
Lynhurtig tilbagemelding på mit…
Lynhurtig tilbagemelding på mit spørgsmål - endda på en søndag👍
God service ☺️
Super hurtig levering!
Og så er det altså bare god service, med en lille sød personlig hilsen i pakken. Rigtig god sommer til dig også, Helle 🥰
En helst fantastisk service
En helst fantastisk service, flot indpakning og hurtig levering. :-)