Super service! Havde købt en vare den 30/3 2026 men havde ikke set der var meget lang leveringstid (min fejl, VAR oplyst). Skrev straks om annullering, hvilke skabte en udsøgt service om tilbud af o... Näytä lisää
Hej er glad for mine hullahop ringe. Nr to var bedre pakket ind for så slipper man for papkassen. Man skal skynde sig hente sin pakke, ellers bliver den hurtig sendt tilbage. Men de var hurtige i dere... Näytä lisää
Jeg fandt en bænk på hjemmesiden, som stod lidt dyrere end på andre hjemmesider. Trendyliving prismatchede og sendte min vare afsted samme dag, som jeg bestilte. Bænken blev leveret til min adresse da... Näytä lisää
Århusvej 25, 8410, Rønde, Tanska
On vastannut 98 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Super hurtig og helt uproblematisk levering af det ønskede produkt

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Jeg afgav en ordre for 14 dage siden, fik besked om 8-10 hverdages leveringstid, men har intet hørt eller set endnu til min ordre. Spændende, om der kommer en vare eller jeg bare må vente og vente... Synes, i det mindste, at det er lidt malplaceret at blive opfordret til at rate firmaet på Trustpilot, når varen endnu ikke er ekspederet.

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Fin web shop , lækre produkter, hurtig levering.

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Hurtig levering og fuld tilfredshed med varen - et kludetæppe.

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Utrolig dårlig service. Først tænker man det er et par som viser billede og man læser deres historie om deres forrretning. MEN!!
Den dårligste service. Igen igen. Har før handlet og opdaget efter åh nej der skulle jeg ikke havde handlet!
De sender dets varer så så lang tid over deres ord de lover og lover🤦♀️😵😵💫
Tror alt først bliver bestilt hjem fra fjernlager når de får en ordre ellers forstår jeg intet af den dårlig service. Hvis man skriver mail svarer de heller ikke. , og klager man over der intet sker så efter en uge får man en mail om varen nu er sendt fra lager. … skal absolut ikke handle her. Og har fået varer som ikke var ok hvor de ikke engang nedsatte prisen. Her handler jeg ikke mere i siger i sender indenfor 1-2 dage på varen men det er altid alt for lang leveringstid Ps. I fik mail med fotoes af den ordre

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Bestilte og fik en ordrebekræftelse hvori der stod det var lagervare og leveringstid var 1-2 dage. Jeg havde dog valgte selv at hente. Efter 5 hverdage havde jeg stadig intet hørt og skrev derfor for at høre om jeg bare skulle komme eller hvad.
Får at vide varen ikke var på lager og ikke ville komme det igen.
Det bude i havde informeret om helt af jer selv.

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
God, hurtig og venlig service.
Hjalp med at ændre bestillingen, til den rigtige størrelse, uden jeg skulle lave en ny ordre.

Overskuelig hjemmeside.
Gode priser.
Hurtig kommunikation.
Hurtig levering.
Fin service da jeg havde en mindre reklamation der blev løst på bedste vis:-)

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Bosiddende i Middelfart bestilte vi et produkt med afhentning i butikken i Rønde.
Den fanger de og kontakter os umiddelbart for at bekræfte, at det ikke er en fejl.
Det var det ikke, men god opmærksomhed .

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Super hurtig levering og varene er meget flotte :-)

Super service!
Skrev straks om annullering, hvilke skabte en udsøgt service om tilbud af overvågning af varen mm. - udover det forventede!

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
To gule bomuldstæppe blev leveret på et par dagee.

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Hurtig levering og varerne var af god kvalitet til en passende pris. Købte et hoppedyr og et lille badedyr med lys i til en 1 års fødselsdagsgave og det var helt klart et hit! Køber glædeligt fra dem igen.

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Var lidt bekymret for at købe pga. anmeldelserne herinde, men gjorde det. Og jeg fik varerne hurtigt, info om afsendelse og produktet var som ønsket:) Så kun gode anbefalinger herfra:)

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
De sender reklamer konstant og har ikke leveret det produkt jeg har købt endnu.