Virkelig fornem kundeservice, klart den bedste jeg har oplevet. Emma har været meget hurtig til at melde tilbage, give opdateringer i processen mm :)
FLOT BUTIK Bedste butik 😊 masser af inspiration til bolig. Lækre møbler. Og nu også tøj. God kvalitet og bevidsthed på samme. Den bedste betjening g af parret som har butikken og alle deres søde... Näytä lisää
Ting er en fantastisk butik. Den er inspirerende, hyggelig og altid opdateret på de nye mærker og designs. Butikkens indehavere er stilfulde og serviceminded. Der bliver altid ydet en god service, båd... Näytä lisää
Hurtig levering - modtog allerede pakken dagen efter, smukt pakket ind i gavepapir og med et lille personligt kort til mig i forsendelsen. Helt sikkert et sted jeg trygt vil handle igen.
Tværgade 13, 8600, Silkeborg, Tanska
- 86822099
- mail@ting-silkeborg.dk
- ting-shop.dk
God service.
Kontaktem til Ting og den efterfølgende forsendelse fungerede optimalt.

God service
Får altid en god service når jeg handler hos t.i.n.g. Denne gang via webshop var ingen undtagelse.

Vastaus yritykseltä t.i.n.g.
Hurtig behandling af ordren og…
Hurtig behandling af ordren og modtageren blev SÅ glad for sin gave.

Super hurtig levering
Super hurtig levering. Vare der lever 100% op til forventning.

Lidt lang leveringstid
Fine varer, men desværre lidt lang leveringstid

Vastaus yritykseltä t.i.n.g.
Lækre produkter og god kundeservice…
Lækre produkter og god kundeservice ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Meget hurtig betjening
Meget hurtig betjening. Det er ihvertfald ikke sidste gang, jeg handler der.

Kunne jeg give mindst 10 stjerne
Kunne jeg give mindst 10 stjerne, så gjorde jeg det. Hvis jeg kommer forbi Silkeborg, skal jeg helt sikkert besøge den fysiske butik - selvom jeg tror, at det kan blive dyrt, de har godt nok MANGE lækre ting.

FLOT BUTIK
Bedste butik 😊 masser af inspiration til bolig. Lækre møbler. Og nu også tøj. God kvalitet og bevidsthed på samme. Den bedste betjening g af parret som har butikken og alle deres søde ildsjæle af nogle ansatte. Kan se de har en god arbejdsplads. Altid nærværende og følger til “ dørs.” ( opgaven.)
5 af de grønne herfra fra Majbritt.

Vastaus yritykseltä t.i.n.g.
Varen blev leveret som aftalt
Varen blev leveret som aftalt, hurtigt og nemt

Vastaus yritykseltä t.i.n.g.
De er virkelig hjælpsomme i T.I.N.G
De er virkelig hjælpsomme i T.I.N.G. TAK

Vastaus yritykseltä t.i.n.g.
Fantastisk spændende butik i Rørvig.
Fantastisk spændende butik i
Rørvig.👍
“ T.i.n.g” Som ligger på vej til
Rørvig Havn, giver en ekstra spændende oplevelse, da der er
masser sjove/anderledes ting / ideer,
og tøjmærker, som du ikke ser i andre butikker. ( mega skøn butik)
Super sød betjening af de piger, som selv indkøber, og ejer butikken❤️
Smil og hyggelig stemning, når du kigger ind ❤️
Du føler dig ALTID velkommen, uanset om du kun er på kig, eller du køber
deres varer … de er så søde, og med
begge ben på jorden ☺️
Absolut fem store stjerner til butikken, samt til de skønne piger/ indehaver, som ejer butikken. 🌟🌟🌟🌟🌟
Kig ind … og få dagens bedste oplevelse ❤️ det vil du / i, ikke fortryde 👍😃🌟
Fortsat god sommer til alle🌞
Bedste hilsner Lotte fra Holbæk.
Virkelig hyggelig og inspirerende…
Virkelig hyggelig og inspirerende butik, med et super sødt personale, der altid er klar til at hjælpe. Kan kun anbefales!
Dårlig lagerføring
Bestilte et tv-stativ som stod angivet til 3-5 dage levering. Dagen efter modtager jeg en mail om at stativet ikke er på lager og at det først kommer på lager næsten en måned frem…
Den eneste løsning ting tilbød var sølle 10% rabat. Øv, handler ikke her igen.

Lidt lang leveringstid
Fin webshop og fin vare. Men jeg syntes en uges leveringstid er længe. Ved godt det stod, men med alle de leverings muligheder der er i dag, er det længe.

Vastaus yritykseltä t.i.n.g.
Meget fin og venlig service over tlf.

Hurtig levering
Hurtig levering - og super fin gaveindpakning