Jeg har lige købt en BMW iX3 hos Thye Biler, og hele forløbet var en fornøjelse. Mathias var utrolig professionel, ærlig og hjælpsom gennem hele processen. Han sørgede for, at alt gik glat, både m... Näytä lisää
Vi havde en fantastisk oplevelse ved køb af vores ID5 fra 2022. God kommunikation og fantastisk service - batteritest blev hurtigt udarbejdet og bilen fremstod superflot klargjort, da vi hentede den.... Näytä lisää
Køb din næste bil af Mathias fra Thye biler. Købte en meget smuk sølvgrå Passat GTE af Thye biler og har fået en afslappet og god behandling hele vejen igennem med diverse services og ekstra som bl... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Vi er centralt beliggende i Køge, I huset er vi et professionelt salgsteam med en bred viden inden for bilmarkedet. Vi er specialister indenfor leasing, og tilbyder alle former for flexleasing, til landets bedste priser. Udover dette yder vi en omfattende service, som dækker over bl.a. hjemtagelse, re-leasing og hjælp til videresalg
Ørnevej 4, 4600, Køge, Tanska
- mail@thyebiler.dk
- thyebiler.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Har købt en super fin Seat Mii hos Thye…
Har købt en super fin Seat Mii hos Thye Biler - alt er i orden, og ingen problemer. Kan klart anbefales at handle hos Thye Biler.
Super god service
Super god service. Købte En Mercedes cla 220 af sælgeren Jeppe og alt var som det skulle være. Kan varmt anbefales
Jeg vil fraråde at handle hos Thye…
Jeg vil fraråde at handle hos Thye biler.
Går den, så går den.
Købte en bil til 150.000 kr. som nysynet. Ved afhentning havde de "glemt" at printe synspapirerne.
Det viste sig senere efter mange henvendelser at være løgn, og bilen var slet ikke synet! Desuden var bilen monteret med ulovlige lygter som skulle fjernes, og ny grill monteres før bilen kunne gå igennem syn.
Kommunikationen er under al kritik. Har de fået pengene bliver du kun mødt at tavshed.
Jeg ringer og skriver igennem 3 måneder for at få betalt for syn af bilen, og først når jeg trækker sagen igennem bilklage.dk, får jeg en respons og synet bliver betalt.
Filosofien er "går den, så går den" og "hvis vi er tavse, så giver kunden nok op til sidst".

Vastaus yritykseltä Thyebiler A/S
Thyebiler A/S Skuffende at lave aftale om at komme og…
Fantastisk bilforhandler med en super god sælger ved navn Jeppe som er ekstremt hjælpsom med at finde den gode løsning som matcher kundens behov:) Tusind tak for det Jeppe. Kan varmt anbefales.
Fremragende service
Fremragende service! virkelig godt sted at komme og købe bil, kan klart anbefalde Thyebiler
Køb af Citroen C3..
Tidslinjerne blev overholdt som aftalt. Et par hår i suppen er dog, at vores solgte køretøj først blev afmeldt hos SKAT, fjorten dage efter handlen blev afsluttet! Derudover har vi efterfølgende konstateret, at der hverken var på fyldt sprinklervæske eller på fyldt olie på køretøjet! Bilen kører upåklageligt, men irriterende at skulle konstaterer disse fejl efter-
følgende, formentlig p.g.a sjusk!
Er yderst tilfreds med min betjening …
Er yderst tilfreds med min betjening hos Thye Biler A/S
Fik en rigtig god betjening af Lasse.
Kan anbefales! :)
Super venlig og behagelig betjening
Super venlig og behagelig betjening. Kan anbefales :-)
Her køber jeg gerne bil igen 👍
Fin service, rimelige priser 👍 Dejlig bil, jeg har købt ☺️
Super hurtig og kompetent service
Velholdte biler og service i top!
Professionel forretning.
Har i dag underskrevet slutseddel på en VW Passat, efter et kort, men professionelt møde med Jeppe og hans forretning. Ser frem til at modtage bilen.
P.s Jeg er blevet tilbudt en elektronisk parkeringsskive for dette opslag, men det har ikke farvet min anmeldelse.
Kan klart anbefale Thye Biler!
Kan klart anbefale Thye Biler!
Stort udvalg af biler til hver en smag.
Super service og gode til at guide dig hen mod din drømmebil!
God service , fair priser, jeg vil klart anbefale andre at handle her!
Køb af bil
Super fin service i forbindelse med køb af brugt bil!
Super sted at handle bil gode priser og …
Super sted at handle bil gode priser og en venlig og engageret sælger der bestemt ikke var påtrængende derimod rigtig venlig og hurtig til at tilbyde prøvetur i bil alt i alt en helt igennem fantastisk handel og hurtig levering kan varmt anbefale et besøg hos thye biler
Jeg har købt en superfin Ford Fiesta …
Jeg har købt en superfin Ford Fiesta hos Thye biler og har fået rigtig god service

Vastaus yritykseltä Thyebiler A/S
Top service i salgsafdelingen.
Jeg har netop hentet min "nye" bil, og jeg er yderst tilfreds med den service der fulgte med køb og salg. Min gamle bil indgik i handlen, og der har hele vejen været god kommunikation. Deadlines og aftaler blev overholdt.

Vastaus yritykseltä Thyebiler A/S
Imødekommende service ved ankomst.
Imødekommende service ved ankomst da vi skulle prøve bilen. Bilen var stillet frem og klar til prøvetur. Manglende oplysninger om bilen på slutseddel, derfor 4 ud af 5 stjerner.