Tidslinjerne blev overholdt som aftalt. Et par hår i suppen er dog, at vores solgte køretøj først blev afmeldt hos SKAT, fjorten dage efter handlen blev afsluttet! Derudover har vi efterfølgende kons... Näytä lisää

Jeg har lige købt en BMW iX3 hos Thye Biler, og hele forløbet var en fornøjelse. Mathias var utrolig professionel, ærlig og hjælpsom gennem hele processen. Han sørgede for, at alt gik glat, både m... Näytä lisää

Vi havde en fantastisk oplevelse ved køb af vores ID5 fra 2022. God kommunikation og fantastisk service - batteritest blev hurtigt udarbejdet og bilen fremstod superflot klargjort, da vi hentede den.... Näytä lisää

Køb din næste bil af Mathias fra Thye biler. Købte en meget smuk sølvgrå Passat GTE af Thye biler og har fået en afslappet og god behandling hele vejen igennem med diverse services og ekstra som bl... Näytä lisää

1. Autoliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Vi er centralt beliggende i Køge, I huset er vi et professionelt salgsteam med en bred viden inden for bilmarkedet. Vi er specialister indenfor leasing, og tilbyder alle former for flexleasing, til landets bedste priser. Udover dette yder vi en omfattende service, som dækker over bl.a. hjemtagelse, re-leasing og hjælp til videresalg

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Fantastisk service

Fantastisk service!
Vi købte bil med gammel bil i bytte.
Vi fik en fair pris for den gamle bil, samt en sæt nye dæk til den nye (brugte) bil, da vi fandt ud af at dem der sad på var nedslidte.

Kan klart anbefales !

1. kesäkuuta 2023

Supertilfreds

Har købt en fin Kia Rio hos Thye Biler, hvor min Hyundai indgik i handlen til en fair byttepris.
Handlen forløb hurtigt og smidigt - Kan kun give de bedste anbefalinger til Thye Biler.

6. kesäkuuta 2023

Mazda CX60

Vi har købt og solgt gennem Thyebiler.
Og det var en helt igennem fornøjelse, lidt knas med en måtte og træk, men alt blev ordnet....så alt i alt en rigtig god handel. Vi ses igen Thye....Tak!
Vh Ricky Bennetsen

1. toukokuuta 2023

Super god oplevelse i forbindelse med…

Super god oplevelse i forbindelse med køb af elbil. De spørgsmål de ikke kunne svare umiddelbart på, blev undersøgt mens vi var på prøvetur og vi fik derefter råd og vejledning. Så stor tilfredshed.

5. huhtikuuta 2023

God service

Har købt en ny bil hos Thye biler, og fik en fair pris for den gamle Ford. 5 ud af 5 stjerner herfra, og stor tak til Mathias for en god service.

31. maaliskuuta 2023

Jeg handlede en Tesla 3 hos thye biler

Jeg handlede en Tesla 3 hos thye biler, min bytte bil indgik til en fair pris, i forhold til hvad jeg ellers var blevet tilbudt hos andre forhandlere. Jeg kørte hjem i min nye Tesla samme dag som jeg skrev under og er fuldt ud tilfreds med forløbet.

29. maaliskuuta 2023

Har handlet en Kia xceed hos Thye Biler…

Har handlet en Kia xceed hos Thye Biler bilen fandt vi i fællesskab i Tyskland, og aftalte en leveringstid på 14 dage. Leveringstiden blev overholdt til punkt og prikke. Bilen levede fuldt ud op til vores foreventninger, vi kan på det varmeste anbefale at handle hos Thye Biler.

28. maaliskuuta 2023

Stor tak til Thyebiler! Jeg fik en rigtig god service af Mathias. Han var hurtig til at finde den rigtige model til mig, og det hele spiller bare. Det er ikke sidste gang, at jeg handler bilen hos Thyebiler.

16. lokakuuta 2022

Hold jer langt væk

Er det den måde i køre forretning på... True min søn med advokat når i prøver at stjæle en bil. Komba do

Hvorfor give tilbud på bytte bil når i ikke er interesseret... Min søn var interesseret i en bil og skulle bytte sin egen ind... Pris blev vurderet som altid og jeg har solgt en tilsvarende for 6 måneder siden og viste hvad den blev sat til de har sat deres 30000 højere end vurdering og gav bud på 25000 mindre hvad vurdering selskabet vurdere min søns til, så plat og utrolig dårligt købmandskab jeg forstår godt at danske bilforhandlere er på rø... Hold jer langt væk

18. syyskuuta 2022
Thyebiler A/S-logo

Vastaus yritykseltä Thyebiler A/S

Hej Lars, du og din søn kommer i dag ind i vores forretning for at kigge på vores Mercedes som er til salg engros hos os for 94.900 kr. Jeg oplyser at jeg skal bruge noget tid på at indhente bud på jeres byttebil, som er en mini cooper fra 2010, via autoproff. I fortæller mig at i forventer 80.000 kr. for den. I eftermiddags skriver jeg så til din søn, at de har budt 50.000 kr. Så det er dermed vores bud - jeg skriver endda, at jeg tænker vi ligger for langt fra hinanden desværre. Efter at have skrevet lidt med din søn, oplyser jeg at det bedste vi kan gøre, er en byttepris på 40.000 kr. Herefter vælger du så at lave en 1 stjernet anmeldelse på vegne af din søn, på en engros bil. De beløb du nævner i din anmeldelse giver ikke meget mening. Det er korrekt jeg nævner at vi vil bede vores advokat kontakte dig, dette skyldes at vi mener anmeldelsen er helt og aldeles uberettiget, derudover indeholder din anmeldelse injurierende udtalelser som i sig selv er ulovlige og kan være til skade for vores virksomhed, da det danner et ureelt billede af den service vi rent faktisk leverer, hver evig eneste dag.

Med venlig hilsen
Mathias Mønbo

Fantastisk service

Jeg snakker med Mathias fredag d 1 juli og fortæller at jeg gerne vil have en Tesla model 3 Long range. Mathias lover at finde en i perfekt stand og til den bedst mulige pris. Der går cirka 2 timer så ringer han og fortæller, at han har fundet en.
Jeg siger ja tak og han siger jeg kan hente den d14. Men allerede idag d8 juli, ringer han og siger den er klar til mig.
Verdens hurtigste og bedre service jeg har oplevet hos en sælger.

8. heinäkuuta 2022

2 handler 2 gode oplevelser

Har købt bil to gange hos thye biler, begge gange en rigtig god oplevelse, den første bil havde en mindre fejl, jeg valgte selv mekaniker til udbedring og Thye biler betalte. bil nr to i super stand, ny poleret stod som en ny bil ved aflevering køre som en drøm, kan kun anbefale Thye biler.
Kim Frandsen

12. kesäkuuta 2022

Jeg kan kun anbefale Thyebiler

Jeg kan kun anbefale Thyebiler, når du skal købe din næste bil. Jeg købte en brugt - 1 år) Fiat 500e fra dem. Jeg skulle bruge bilen lidt hurtigt, hvorfor vi aftale, at jeg fik udført service på bilen for deres regning hos en Fiat forhandler tæt på min bopæl. Super god service.

12. huhtikuuta 2022

Køb din næste bil af Mathias fra Thye…

Køb din næste bil af Mathias fra Thye biler.

Købte en meget smuk sølvgrå Passat GTE af Thye biler og har fået en afslappet og god behandling hele vejen igennem med diverse services og ekstra som blev leveret flere mdr efter købet uden tøven og bøvl.

1. huhtikuuta 2022