Utrolig god købsoplevelse ved LK Automobiler. Jeg har netop købt bil ved dem og fik leveret bilen allerede dagen efter slutsedlen blev underskrevet. God kontakt med sælger fra start til slut, der... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Sælger var imødekomme, og velforberedt til det møde vi havde booket. Service var rigtigt god og sælger havde god tid til os
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
LK Automobiler (Tidligere Pits Bilhus) - Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsbiler til salg. Vores fokus er på nøjagtig rådgivning og en god oplevelse med skift af din bil. Vi har et stort udvalg af kvalitetsbiler i alle prisklasser og som passer til dig til markedets bedste priser, der løbende bliver opdateret, så du altid kan få markedets bedste aftale med os. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller komme ind til os i vores salgsafdeling i Rødovre, hvor vi kan hjælpe dig trygt og sikkert igennem dit bilkøb
Yhteystiedot
Erhvervsvej 21, 2610, Rødovre, Tanska
- info@lkautomobiler.dk
- lkautomobiler.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Sælger var imødekomme
Utrolig god købsoplevelse ved LK…
God kontakt med sælger fra start til slut, der var med til at give mig ro i maven samt en glædelig følelse.
Jeg vil varmt anbefale LK Automobiler😀
Super oplevelse med køb af min første…
Super oplevelse med køb af min første el bil til min datter. Skoda Citygo ev.
Tak for god service.
Venlige og hjælpsomme igennem hele…
Venlige og hjælpsomme igennem hele processen. Jeg fik svar på alle spørgsmål undervejs, både og telefon, mail og face-to-face.
Vi købte en lettere brugt importbil fra…
Vi købte en lettere brugt importbil fra Tyskland hos LK Automobiler for 3 uger siden - og følte os holdt i hånden hele vejen igennem processen. Vi oplevede et højt serviceniveau, hver gang vi ringede med nye spørgsmål. Der har ikke været nogle problemer, siden vi fik bilen. Den eneste grund til, at vi ikke giver 5 stjerner er, at de ikke var til at forhandle med på prisen - men da den var god til at starte med, så var det egentlig fair nok.. Så de burde faktisk have fået 5 stjerner :)
6 stjerner ud af 5
6 stjerner ud af 5. Købt VW ID.4. Fik en ekstra god pris for bil i bytte. Alle aftaler overholdt. God vejledning. Bilen 100% klargjort og i orden. Efter 2 uger Kunne vi ikke låse bilen op, kunne ikke komme ind i bilen. Da vi var i nærheden, ringede vi til LK, som kom i løbet af 10 minutter og reddede os. Fik også nyt batteri i nøglen - det hele uden beregning. . DET er service :-) :-)
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Emil som vi handlede var rigtig sød og venlig, God til at forklare om bilen vi købte. Vi fik den leveret en uge før den aftalte tid.
L K Automobiler kan kun anbefales.
Købte en Tesla model Y med 7 sæder fra…
Købte en Tesla model Y med 7 sæder fra LK automobiler. Købsprocessen var behagelig og effektiv hele vejen igennem, og selvom jeg dagen efter havde en mindre skade på sidespejlet, blev det løst med det samme af LK automobiler. Uden at det selvfølgelig skulle koste mig ekstra 🤩🤩🤩
Virkelig serviceminded personale
Virkelig serviceminded personale. Jeg fik købt en Cupra Born hos LK Automobiler - min første elbil nogensinde. Blev sat godt inde i tingene og fik svar på alle mine spørgsmål.
Servicen er i top
Jeg har netop købt bil hos LK Automobiler, hvilket var en god oplevelse fra start til slut. Servicen var i top!
Absolut fin service og en fair handel
Absolut fin service og en fair handel. Vi er meget glade for vores bilkøb og følte os trygge hele vejen igennem.
Fantastik service
Fantastik service
Vi fik købt vores første elbil - ID.4 - herfra. Vi er meget tilfredse med bilen og ikke mindst den fantastiske service og tålmodighed man bliver mødt af. 5 stjerner herfra.
Handle bil hos Alex i Pits Bilhus!
Alex i Pits Bilhus var en super dygtig og behagelig person, at forhandle med. Fremvisning, forhandling, køb og papirgang blev håndteret super professionelt. Vi kan kun anbefale, at lægge vejen forbi, hvis i skal handle bil eller værkstedbesøg. Alex vil gi jer en dygtig og helt igennem fair behandling.
Holder ikke aftaler
Må give en dårlig anmeldelse.
Havde kigget på bilen og lavet en mundtlig aftale over telefon om at underskrive slutseddel senere på dagen.
Det hænder så efterfølgende, trods mundtlig købsaftale, at de sælger bilen til en anden inden jeg kunne skrive under på slutsedlen.

Vastaus yritykseltä LK Automobiler
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Opfylder alt hvad man kan forvente til en god bilhandel.
Åben og ærlig bilhandel
Jeg har netop købt bil hos Pits Bilhus, hvilket var en god oplevelse fra start til slut. Servicen var i top – alle mine spørgsmål blev besvaret grundigt og imødekommende, og jeg følte mig godt informeret gennem hele processen. Jeg stod med en klar fornemmelse af, at der blev handlet ærligt og professionelt.
Jeg kan varmt anbefale Pits Bilhus til andre, der leder efter en bil og en god, tryg handel!
4 ud af 5 stjerner
4 ud af 5 stjerner – der manglede bare lige det sidste
Jeg har netop købt en Peugeot 308 hos PITS Bilhus, og selve forløbet har grundlæggende været positivt. Meget venlig og imødekommende betjening – og alle aftaler blev overholdt. Vi fik gennemgået slutsedlen som aftalt, og det hele virkede professionelt.
Men da jeg hentede bilen et par dage senere, fik jeg at vide, at der ikke var gjort mere ved bilen siden prøvekørslen – og det kunne man godt mærke. Ruderne var stadig fedtede indvendigt, præcis som under prøveturen. Og da jeg kom hjem efter bare 100 km, meldte bilen selv, at den vil til service. Det er selvfølgelig ikke noget alvorligt, men det ødelægger lidt helhedsindtrykket.
Det havde klædt oplevelsen, hvis man lige havde tørret ruderne af og måske tjekket, om bilen snart skal til service – det burde ikke være kundens job. Derfor lander jeg på 4 stjerner. God oplevelse alt i alt, men der manglede lige det sidste.

Vastaus yritykseltä LK Automobiler
Fair handel
Godt og effektivt bilkøb hos Pits bilhus.
Fair handel i rar atmosfære 😎👍
Bilhus med service!
Har købt bil til begge min børn fra Pits Bilhus og begge gange har været en gnidningsfri oplevelse. De forstår sig i at forstå kundens behov og prøver ikke at sælge dig noget du ikke har brug for. Det bliver i hverfald ikke sidste gang jeg handler hos dem.
Hos Pits-Bilhus får du en super service…
Hos Pits-Bilhus får du en super service alt holder og du vil ikke blive skuffet. Vi gjorde en god handle og blev fulgt gennem processen hele vejen, med en god sælger som ved hvad han snakker om. Det kan kun anbefales her fra, at man køber eller sælger sin bil hos Pits-Bilhus
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.