Thy Clean Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Stor ros til Thy Clean og Vibeke. Købte i går et Komplet rentvandsanlæg til vinduespudsning - Unger DIUK1. Fik den bedste vejledning og hjælp i forbindelse med mit køb. Fik allerede anlægget dagen eft... Näytä lisää

Har lige købt en gulv måtter, må sige jeg nok var lidt skeptisk, men efter jeg har modtaget den, er den hver en krone værd 🙂👍 Vi har en hund der fælder voldsomt, det er ingen problem og støvsuge... Näytä lisää

Da de ikke ville svare på min mail skrev jeg at jeg annullerede min ordre , det ignorere man også og sender varen alligevel samt hæver beløbet fra kontoen, hvad sker der lige .Lad værre med at handle... Näytä lisää

En ordre med udfordringer viser hurtigt hvor kunde-minded sælger er og her kan karakteren til personalet hos Polisan / Thy-Clean ikke blive ret meget højere! At Danske Fragtmænd i den forgangne u... Näytä lisää

1. Turvalaitteiden myynti

Danskejet og e-mærket webshop.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 71 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

54 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vi købte her for et par uger siden en…

Vi købte her for et par uger siden en måtte til entreen da vejret lidt krævede det. Den kan VARMT anbefales den overgår langt de forventninger vi havde til den! Den er super god til at fastholde sand, vand og skidt når vi alle vader ind med støvler på både voksne som børn. Plus den holder på det så det ikke fordeles i huset. Nem at rengøre og alt i alt meget bedre end selv hvad firmaet selv sælger den på! Så klart en anbefaling herfra og til andre børnefamilier! 🎉

15. tammikuuta 2026

Nem og overskuletlig hjemmeside

Nem og overskuletlig hjemmeside, sammenholdt med fair priser. Så er der ikke så meget at betænke sig på.
Har handlet hos Thy Clean et par gange og begge gange fungerede det bare som det skulle.

29. tammikuuta 2026

Super lækker måtte

Super lækker måtte. Blødt, nemt at støvsuge og holde rent også for hunde snavs med grus og hundehår.
Virker som top kvalitet. Skal have et ekstra snart.

23. tammikuuta 2026

De går lige det ekstra vigtige skridt for kunden

At Danske Fragtmænd i den forgangne uge har haft store udfordringer med at få pakkerne på de rigtige biler, kan ikke være Polisan / Thy-Clean's skyld.

Ordren var en 12 meter teleskop stang med sneskraber og den udfører sin opgave med at rydde sne på taget meget fornemt.

15. tammikuuta 2026

Hej Martin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede vores service som ekstra kundeorienteret – selv når der opstår udfordringer med leveringen. Dejligt også at høre, at teleskopstangen med sneskraber fungerer perfekt til opgaven med at rydde sne på taget.

Team Thy Clean

Har ikke fået min vare i nu

25. joulukuuta 2025

Hej Mads,

Tusind tak for din besked. Vi kan se, at vi har haft korrespondance på mail omkring din ordre af måtter, og ifølge vores oplysninger er leveringen på vej som aftalt. Der er derfor ingen problemer med ordren, men hvis du oplever andet, hjælper vi selvfølgelig gerne med at følge op.

Hurtig og reel 👍🏻

1. tammikuuta 2026

He Henning,

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at du oplevede både hurtig levering og en reel oplevelse.

Støvsugerposer

Støvsugerposer. Rimeligt billigt. God kvalitet. Hurtig levering.
Lidt sjovt stod der i deres mail til mig: "Spændende ting på vej til dig". Jeg havde jo bare købt støvsugerposer...

28. marraskuuta 2025

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at du er tilfreds med både pris, kvalitet og hurtig levering. Vi må indrømme, at vi godt kan lide at gøre selv støvsugerposer lidt spændende – lidt ekstra glæde på vej til døren! 😄

Holder hvad de lover!

Alt i orden. Jeg købte en støvsuger og fik den leveret som lovet og til tiden.

30. marraskuuta 2025

Hej Jesper,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at støvsugeren levede op til forventningerne, og at leveringen gik som lovet.

Det bedste køb i år

Det bedste køb i år. Fantastisk måtte

27. marraskuuta 2025

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig, at du er så glad for din måtte – det er dejligt at høre, at det har været dit bedste køb i år.

Dørmåtter - Ebony

Jeg har købt jeres Ebony farvede dørmåtter, og er kæmpe fan.
- de suger vand og skidt fra kattepoter (har 6 katte)
- de ser ud som nye, når de bliver støvsuget for katte- og hundehår
- de er nemme at håndtere

30. marraskuuta 2025

Hej Lone,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi bliver virkelig glade for at høre, at vores Ebony-dørmåtter fungerer så godt – især med hele seks katte i huset, det lyder som en udfordring! Dejligt, at de både suger vand og skidt, holder sig flotte efter støvsugning og er nemme at håndtere.