Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Var lidt skeptisk i starten, men havde læst rigtig mange anmeldelser om puden, døjer nemlig med nakken, kronisk piskesmæld efter et cykelstyrt. Men må sige at den lever fuldt op til forventningerne,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har for nylig købt både en pude og en sovemaske fra Sleepiva, og jeg er utrolig tilfreds med mit køb! Produkterne er af høj kvalitet og giver en fantastisk komfort. Sovemasken er super behagel... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super hurtig levering. Puden er den bedste jeg har prøvet - og jeg har shoppet en del "specialpuder" de sidste 3-4 år grundet nakkesmerte og migræne. Den høje del i midten er super god, specielt hv... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Alt er godt. Hurtig levering og virkelig tilfreds med varen. Den bedste pude jeg nogensinde har haft. Mine nakkesmerter er helt forsvundet. Udgiften til puden har jeg hurtigt tjent hjem ved spar... Näytä lisää

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Rigtig god service og en god pude.

Rigtig god service

14. maaliskuuta 2026

Kære M. Batak

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både servicen og din pude 😊

Saanut 5/5 tähteä

Den absolut bedste hovedpude jeg…

Den absolut bedste hovedpude jeg nogensinde har haft 🩷Har ikke haft ondt i nakken siden jeg begyndte at bruge den og anbefaler den til mange 🩷 1000 tak for den bedste pude ever🩷

16. maaliskuuta 2026

Kære Dorthe

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🙏
Hvor er det skønt at høre, at du ikke længere har ondt i nakken, og at du er så glad for din pude 😊

Det betyder virkelig meget for os, at du anbefaler den videre – og dine ord varmer 💙

Saanut 5/5 tähteä

Vi købte 2 puder hvor jeg havde brug…

Vi købte 2 puder hvor jeg havde brug for en pga. nakkesmerter og min mand pga. snorken. Jeg prøvede den først og den forværrede desværre mine nakkespændinger, selv om den føltes vehagelig at ligge på, min mand derimod fik løst sin snorken - der skulle lidt tilvænning til - 1 uge men så snart han lå på den snorkede han ikke, lå han på den gamle pude snorkede han. Vi havde købt pudebetræk til som former sig efter puden, det eneste er at det er lavet af “silke” så det skal man også vænne sig til. Vi har haft fin korrespondance med sleepiva ift returnering af den pude vi ikke havde brugt. Så alt i alt er både min mand og jeg glade for købet - vi sover begge godt nu. 😊

Kære Anne

Tusind tak for din grundige og ærlige anmeldelse 🙏
Det betyder meget for os, at I deler jeres oplevelse – både det der fungerede, og det der ikke gjorde 😊

Hvor er det dejligt at høre, at din mand har fået så god effekt af puden og slipper for at snorke 🙌
Og samtidig er vi glade for, at I har haft en god oplevelse med vores kundeservice i forbindelse med returneringen 💙

Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse 😊

Saanut 4/5 tähteä

Den skulle lige have en chance i…

Den skulle lige have en chance i starten, da det er svært at skifte hovedpude. Men synes faktisk jeg vågner sjældnere og det virker til at være godt for min nakke. So far so good.

14. maaliskuuta 2026

Kære Sara

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Det er helt naturligt, at det lige kræver lidt tilvænning at skifte hovedpude – og hvor er det dejligt at høre, at du allerede mærker en positiv forskel 😊

Vi håber, det kun bliver endnu bedre herfra 🙌

Bedste pude nogensinde.

Alt er godt.
Hurtig levering og virkelig tilfreds med varen.
Den bedste pude jeg nogensinde har haft.
Mine nakkesmerter er helt forsvundet.
Udgiften til puden har jeg hurtigt tjent hjem ved sparet kiropraktor-besøg.
Jeg er glad🤗

18. helmikuuta 2026

Kære Gitte

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🙏
Hvor er det skønt at høre, at puden har gjort så stor en forskel for dig – og at dine nakkesmerter er helt forsvundet 😊

Det betyder virkelig meget for os, at du er så tilfreds og endda sparer ture hos kiropraktoren 🙌

Tak fordi du deler din oplevelse 💙

Saanut 5/5 tähteä

God service, hurtigt levering og en dejlig pude

26. helmikuuta 2026

Kære Søren

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🙏
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både servicen, den hurtige levering og din pude 😊

Saanut 5/5 tähteä

En god oplevelse hele vejen igennem

En god oplevelse hele vejen igennem. Nu skal jeg så bare vænne mig til at sove med puden - foreløbig tegner det godt :)

5. maaliskuuta 2026

Kære Lis

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🙏
Hvor er det skønt at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem 😊

Det er helt naturligt lige at skulle vænne sig til en ny pude – og det lyder heldigvis som om, det går den rigtige vej 🙌

Vi håber, den fortsætter med at leve op til dine forventninger 💙

Saanut 5/5 tähteä

Opbygningen af puden er virkelig gennemtænkt.

Opbygningen af puden er virkelig gennemtænkt. Selvom jeg ikke kunne bruge puden, (da den var for høj til mig) - så fik jeg mulighed for både at returnere puden eller få refunderet noget af beløbet og beholde puden (og kunne glæde en anden med den). Virkelig god service.

10. maaliskuuta 2026

Kære Katja

Tusind tak for din ærlige og fine anmeldelse 🙏
Det betyder meget for os, at du oplever puden som gennemtænkt – også selvom den desværre ikke passede helt til dig 😊

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores service og løsningen omkring returnering 🙌

Tak fordi du delte din oplevelse 💙

Saanut 5/5 tähteä

Vi er glade for vores puder

Vi købte 2 puder - fik dem hurtigt, og er super glade for dem. Det er et godt køb, og vi kan varmt anbefale at købe puderne. Ydermere er det betryggende, at man kan returnere, hvis puderne ikke lever op til forventningerne - i vores tilfælde skal de IKKE returneres :-)

10. maaliskuuta 2026

Kære Anne-Marie

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🙏
Hvor er det skønt at høre, at I er så glade for jeres puder – og at de lever helt op til jeres forventninger 😊

Det betyder meget for os, at I føler jer trygge ved købet, og ekstra dejligt at høre, at de ikke skal returneres 🙌

Tak for jeres varme anbefaling 💙

Saanut 3/5 tähteä

Anmeldelse af "Butterfly" hovedpude

Anmeldelse af puden efter to ugers brug
Det positive:
- Den har gjort en positiv forskel på mine nakkesmerter, som var årsagen til at jeg købte puden. Så overordnet set er jeg tilfreds.
Det negative:
- Jeg savner mere "memory foam" effekt. Jeg synes faktisk ikke jeg kan mærke memory-foam effekten overhovedet.
- Jeg tilkøbte et pudebetræk. Det røg direkte i skraldespanden da jeg modtog det. Forfærdelig polyester glinsende stof som jeg på ingen måder havde lyst til at lægge mit hoved på.
- Jeg fandt så ud af at puden faktisk kommer med et betræk som kan tages af, så det ekstra pudebetræk er ikke nødvendigt. Men det er godt nok ringe at vaskeanvisningen siger max 30 grader. Det skal kunne kogevaskes. Samme vaskeanvisning var på det tilkøbte pudebetræk. Det er for dårligt.
- Kvaliteten af det medfølgende betræk, som også er lavet af polyester, virker heller ikke super godt. Jeg har skægstubbe, og betrækket har allerede efter to ugers brug tydelige spor af slitage fra mit skæg.

7. maaliskuuta 2026

Kære Niklas

Tusind tak for din grundige og ærlige anmeldelse 🙏
Det betyder meget for os, at du deler både de positive oplevelser og det, du ikke er tilfreds med.

Vi er glade for at høre, at puden har haft en positiv effekt på dine nakkesmerter 😊
Samtidig tager vi din feedback omkring både memory foam-fornemmelsen og betrækket meget seriøst – det er værdifuld viden for os i forhold til at forbedre vores produkter fremadrettet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 💙

Super dejlig pude 😁😁👍☀️

Kære Jesper

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🙏
Hvor er det dejligt at høre, at du er så glad for din pude 😁

Super hovedpude, hurtig levering

Kære Dorte

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Det glæder os at høre, at du er så tilfreds med både puden og den hurtige levering 😊

Saanut 5/5 tähteä

Super hurtig levering. Lækker kvalitetspude.

Super hurtig levering.
Den høje del i midten er super god, specielt hvis man ligger på ryggen.
Jeg bøvler stadig en lille smule med, hvordan jeg skal placere mig, når jeg ligger på siden - men det er uden sammenligning den bedste pude jeg har oplevet til dato.

26. helmikuuta 2026

Kære Trine

Tusind tak for din skønne og ærlige anmeldelse 🙏
Hvor er det dejligt at høre, at du oplever puden som den bedste, du har prøvet – især når du har testet mange forskellige gennem tiden 😊

Det giver rigtig god mening, at det lige kræver lidt tilvænning at finde den helt rette position på siden – og vi er glade for, at du allerede oplever en stor forskel 🙌

Tak fordi du deler din oplevelse 💙

Efter en hjernerystelse

Efter en hjernerystelse, har jeg døjet med nakke problemer. Jeg har købt og prøvet adskillige hovedepuder.... Sleepiva er den bedste jeg har fundet til at støtte min nakke.

27. helmikuuta 2026

Kære Anja

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🙏
Hvor er det fantastisk at høre, at puden hjælper dig med at støtte din nakke efter din hjernerystelse 😊

Det betyder virkelig meget for os, at du har fundet en pude, der gør en forskel – især når du har prøvet mange forskellige før 💙

Bedste hovedpude nogensinde

Jeg må indrømme, at jeg var noget skeptisk, da jeg så Silas Holst reklamere for puden på Facebook.
Men da jeg alligevel skulle finde en ny hovedpude, valgte jeg alligevel at springe til at købe en.
Jeg er blevet så vild med den pude, at jeg nu har bestilt en mere. Som jeg har tænkt at ville bruge i campingvognen.
Kan kun ærgre mig over at jeg ikke bestilte to første gang med ekstra besparelse.
Har fået en meget bedre søvn allerede efter første nat med denne fantastiske hovedpude og ingen nakkestivhed og smerter i ryggen, når jeg stå op.
Jeg kan kun anbefale den varmt til alle.

4. maaliskuuta 2026

Kære kunde

Tusind tak for din fantastiske og ærlige anmeldelse 🙏
Hvor er det dejligt at høre, at puden har overgået dine forventninger – og at du allerede efter første nat oplevede bedre søvn uden smerter 😊

Det er også skønt at høre, at du har bestilt en ekstra til campingvognen 🙌

Tak for din varme anbefaling – den betyder rigtig meget for os 💙

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har aldrig haft en bedre pude

Jeg har aldrig haft en bedre pude. Den giver mig den helt rette støtte, som jeg har haft brug for. Efter få ugers brug kan jeg mærke at jeg har færre opvågninger om natten og jeg slapper af i nakke og kæbe.

4. maaliskuuta 2026

Kære Kathrin

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🙏
Hvor er det skønt at høre, at puden giver dig den rette støtte, og at du allerede oplever færre opvågninger og mere afslapning i både nakke og kæbe 😊

Det betyder virkelig meget for os, at du mærker så stor en forskel 💙

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har prøvet diverse både dyre og…

Jeg har prøvet diverse både dyre og billige puder, som ikke holdte hvad de lovede. Men da jeg så, at denne pude havde en prøvetid på 30 dage, tænkte jeg, at det kunne der jo ikk ske noget ved at prøve.

Allerede efter første nat kunne jeg mærke forskel. Havde ikke de smerter som jeg plejer, men var lidt øm de første 2 morgener. Men jeg sov igennem natten uden at vågne som jeg plejer (ca 4 - 5 gange).
Her efter en uge går det fint. Jeg får den støtte som jeg mangler i nakken.

Var lidt skeptisk da jeg så hvor høj den var i virkeligheden. Men det fungere fint indtil videre.

Jeg er sikkert på at pude ikke bliver returneret 😊

Kære Susanne

Tusind tak for din grundige og ærlige anmeldelse 🙏
Det betyder rigtig meget for os, at du allerede fra første nat kunne mærke en forskel – og at du nu sover bedre og får den støtte, du har manglet 😊

Det er helt normalt lige at skulle vænne sig til en ny pude, så det er dejligt at høre, at det kun er blevet bedre for dig 🙌

Og hvor er det skønt at høre, at puden ikke skal retur 😄

Tak fordi du delte din oplevelse 💙

Super kundeservice

Super kundeservice - hurtig levering - skøn pude (har dog kun nået at sove middagslur men den virker lovende).
Firmaet kan anbefales.

Kære Eeva

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🙏
Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både kundeservice, levering og din pude 😊

Selv en god middagslur tæller – vi håber, den fortsætter med at leve op til dine forventninger 🙌

Tak for din anbefaling 💙

Saanut 5/5 tähteä

Det er en super god og dejlig hovedpude

Det er en super god og dejlig hovedpude. Jeg har prøvet mange forskellige, men denne er simpelthen den bedste

Kære Bente

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🙏
Hvor er det skønt at høre, at puden er den bedste, du har prøvet 😊

Det betyder rigtig meget for os, især når du har erfaring med mange forskellige puder 🙌

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin