Aloitan siitä että Miksi Temu ei näytä niitä huonoja arvosteluja. Kun tilasin vetoketjullisia patjansuojia ja suojien vetoketjut ( kaikkien 4 n patjan ) oli rikki ja koko väärä. Kirjoitin a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Olen Temun vakioasiakas. On kuitenkin tämä ongelma: Yritän lisätä sähköpostiosoitteeni Temu-tilini yhteyteen, mutta Temun systeemi ilmoittaa että sähköpostiosoitteeni on käytössä: "The email addres... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ei edes yhden tähden arvoinen. Toimitetusta paketista puuttuu tuotteita ja ainoa mitä Temun asiakaspalvelija vastaa:"Olen todella pahoillani kokemastasi ongelmasta. Se ei ole sitä tasoa, jota pyrimme... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Kaikki tilaamani tuotteet ovat sopineet päälleni ja käyttökelpoisia. Joskus toimitus kestää enemmän mitä on luvattu mutta johtuuko se aina temusta? Vaatekaupoissa En viitsi kierrellä niin siksi olen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Temu is a global e-commerce platform founded in Boston, Massachusetts in 2022, serving customers in more than 90 markets worldwide. It connects consumers with millions of independent manufacturers, brands, and sellers to offer a wide selection of quality products across hundreds of categories — from home goods and pet supplies to DIY tools and automotive accessories — at affordable prices. To complement its cross-border model, Temu has also launched the Local Seller Program in multiple markets, enabling businesses of all sizes to sell and ship locally while offering consumers shorter delivery distances and more efficient return processes. Temu’s mission is to make quality products more accessible to more consumers by reducing unnecessary costs and middlemen markups. If you have any questions or concerns while shopping at Temu, please contact our customer service through this link: https://m.temu.com/t/ZXIdkZadzEA
31 St. James Avenue, 02116, Boston, Yhdysvallat
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 99 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Tilasin tuotteita, tuli kaksi pakettia, kaikkitilaamani Maksu klarnan kautta yhtään laskua tai muistutusta en saanut , sitten paukahti kymmenen kirjettä kerralla kaikki ostokset eritelty erikseen ja laskutettu mikä pahinta kaikissa eräpäivä ylitetty ja 5 euroa viivästumismaksua.
Viimeinen kerta kun sotkeennun tähän.
Maksettu on ja lisää ei tule.

Vastaus yritykseltä Temu
Olen tilannut Temulta 3 pakettia! Kaikki ovat tulleet hyvin perille. Tilattuun tavaraan olen ollut hyvin tyytyväinen!

Vastaus yritykseltä Temu
Hei. Olen odottanut pakettia kohta kuukauden . Ei kovin hyvää palvelua.

Vastaus yritykseltä Temu
Olen ostanut vaatteita, koko oli pieni, jouduin palauttamaan ne,30.4.2024, sain sähköposti ilmoituksen-hyvitetään, tänään on 12.6.2024 rahoja ei tullut. Huijaus,turhaa odottaa...

Vastaus yritykseltä Temu
Haluaisin tietää toimituksesta. Mihin paketti toimitetaan. Voiko itse valita Matkahuollon tai Postin. En halua pakettia matkahuoltoon. Pakettiautomaatti taas olisi liian kaukana

Vastaus yritykseltä Temu
Olen yrittänyt maksaa tilausta 2 vuorokautta ei onnistu. En saa tilaamiani tavaroita. Pay pal maksu ei toimi. Kiitos en yritä tilata teiltä enää koskaan

Vastaus yritykseltä Temu
Noin 500 eurolla nyt tilauksia tehneenä, voin sanoa olevani tyytyväinen Temuun. Joitain tavaroita olen antanut eteenpäin kun ne eivät ole esim sopineet autooni, mutta kaikille on jotakin käyttöä löytänyt. Ehkä parhaat ostokseni ovat olleet. Renkaan täytin, kylpy- ja käsipyyhkeet, sukat, kalsarit, paidat, keittiövälineet, raikastimet autoon, autotarvikkeiden säilytykseen tarkoitettu tuotteet. Myös saippuat, kotelot, sähköhammasharjan vaihtopäät, auton aurinkosuoja, sekä hammmaslangat ovat olleet hyviä kaikki.

Vastaus yritykseltä Temu
Tilasin temulta tuotteita 5 kpl sieltä lähetettiin tuotteita 4 kpl.Ilmoitin ongelmasta temulle,sieltä vastattiin että paketti lähetetty ja ehjänä.Eivät ottaneet kantaa puuttuvaan tuotteeseen ollenkaan.Klarna ratkaisi asian lopulta temun hyväksi.Eli asiakas jää lopulta toiseksi ja pidetään valehteliana.å

Vastaus yritykseltä Temu
Viimeinen kerta kun tilaan ulkomaisesta nettikaupasta! Olen yrittänyt selvittää,voiko säiytysaikaa pidentää Matkahuollossa, koska en loukkaantumisen vuoksi pääse määräajassa hakemaan, mutta haluaisin tilaamani tuotteet silti. No, asia ei selvinnyt Matkahuollossakaan, joten kaiketi sitten palautuu lähettäjälle.

Vastaus yritykseltä Temu
Muuten ihan ok mutta mielestäni myös pakko myyntiä esim . on aikaraja että saa tuotteen halvemmalla !

Vastaus yritykseltä Temu
Hei! Olen useamman kerran tilannut Temusta.Tuotteisiin olen ollut hyvin tyytyväinen. Olen kokenut Temun luotettavaksi.Mikä parasta,että aina ilmainen toimitus ja on Suomessa.Joten tilaan jatkossakin:)

Vastaus yritykseltä Temu
No,tuote ei ollenkaan vastannut kuvan tuotetta,eli shortsien lahkeet eivät olleetkaan käännetyt,niinkuin kuvan tuote lupasi,noh,olivat halvat,joten en nähnyt vaivaa alkaa palauttamaan niitä..eikä mallikaan "aivan"kuvannut kuvan tuotetta..noh,kaikesta oppii..😀

Vastaus yritykseltä Temu
Kaikki toimii ja suurin osa tuotteista on todella hyviä. Ja hinnat on todella edullisia. Nytkin olisi sanonut osto seteleitä koko oston edestä. En oikein tarvitse mitään ja rahatkin on vähän tiukassa kun puolison sairaalalaskut on mennyt niin paljon. Mutta otan kyllä jatkossakin. Nyt olen ostanut 4 kertaa eri tuotteita.

Vastaus yritykseltä Temu
Joka kerta tullut oikeat tuotteet ja ajoissa. Hinnat ovat kohdallaan. Laatu on välillä mitä sattuu, mutta se on ihan odotettavissa Kiinalaisessa halpakaupassa. En ymmärrä huonoa tähtiarvosanaa.

Vastaus yritykseltä Temu
Heikkolaatuista roskaa halvalla. Se joka täältä mitään tilaa ei välitä maapallosta.

Vastaus yritykseltä Temu
Palautuksen yhteydessä luottokortin tiedot joutuneet vääriin käsiin ja suoritettu muutamia ylimääräisiä tapahtumia. Tapahtui jo toisenkerran.

Vastaus yritykseltä Temu
Ostin suodatinsarjan Blueair 500/600-ilmanpuhdistimelle. Uudet suodattimet eivät ole alkuperäisiä. Näiden uusien suodattimien virtaus on huomattavasti huonompi kuin vuoden käytössä olleiden alkuperäisten suodattimien. Uudet suodattimet haisevat kemikaalille, joka haisee koko asunnossa. Hintaero oli ainoastaan n. 15 Euroa alkuperäiseen suodattimeen kotimaassa tarjouksessa. Toimituksessa ei ollut ongelmia, mutta tuote ei vastaa alkuperäistä ja voi vaikuttaa laitteen takuuseen, kun kuvittelee ostavansa alkuperäiset suodattimet. Tämä oli minun ensimmäinen ja viimeinen Temu-kokemus.

Vastaus yritykseltä Temu
Pitää yrittää käsittää ettei muutaman euron tuotteelta voi odottaa että se vastaisi monen kymmenen euron tuotetta. Kun osaa tilata harkiten, saa varmasti edullisemmin kuin esim suomesta, itse tilannut mm skootterin osia ja ovat käytännössä tismalleen ihan samoja joita suomessa myydään moninkertaisella hinnalla, samoin kännykän kuoret ihan samoja kuin suomessa myytävät, ero on siinä että temun hinnat ovat 5-10 kertaa edullisempia. Nyt jälkeenpäin kun on tietyt immeiset saatu koukutettua asiakkaiksi, on nostettu minimitilaussumma 25 euroon, elikä oikeasti ei ole mitään järkeä tilailla sitä Kiinalaista krääsää, mm paidat ovat olleet niin huonoista kankaista ettei niitä voi edes pitää ihollaan, samaten eksyin tilaamaan hupparin, eka oli liian iso, palautin ja hullu kun meni tilaamaan pienempää kokoa, ovat kyllä semmoisia lumppuryijyjä että lopetin kaiken tilaamisen temulta. Elikä tilaa harkiten, monet tuotteet ovat tismalleen samoja joista suomen liikkeet rokottavat tietenkin moninverroin enempi.

Vastaus yritykseltä Temu
Ostin tuotteen Temusta ja sain ihan muuta kuin halusin. Pienimuotoisen väännön jälkeen sain hyvityksen.
Päätin antaa toisen mahdollisuuden, tilasin muutaman tavaran, sain tasan mitä tilasin ja mielettömän edullisesti! Joukossa elektroniikkaa joka toimii just niinkuin kuuluukin.