Prima website en goede beschrijvingen bij de producten. De getoonde levertijd was in mijn geval niet accuraat. 'Binnen 24h verzonden' duurde 3 dagen. Vervolgens was het pakket een week onderweg omda... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Ze hebben hun uiterste best gedaan om, nadat bleek dat hij niet meet in voorraad was, toch elders uit Duitsland de Dwarf 3 toch nog te kunnen leveren. De levering vanuit Zuid-Duitsland kon prima gevol... Näytä lisää
Telescoop.nl is ontstaan uit een diepe fascinatie die al generaties in onze familie leeft: de ongelooflijke grootsheid van het heelal. Als kind al raakten we niet uitgekeken op de gedachte dat er alleen al in ons sterrenstelsel miljarden sterren zijn en dat elke ster gemiddeld minstens één planeet heeft. Wanneer je je realiseert dat er daarnaast nog miljarden andere sterrenstelsels bestaan, kun je niet anders dan met ontzag naar de nachtelijke hemel kijken. Sterrenkijken werd voor ons een natuurlijke uitlaatklep voor die verwondering. De eerste keer dat we door een telescoop naar de ringen van Saturnus keken, was een onvergetelijk moment. Niet alleen omdat het prachtig was, maar omdat het de oneindige mogelijkheden van het universum tastbaar maakte. Toch merkten we dat veel mensen met dezelfde nieuwsgierigheid worstelden om écht te beginnen. Vroeger was astronomie vaak ingewikkeld: grote, zware telescopen, complexe handleidingen en technische barrières maakten het sterrenkijken tijdrovend en soms frustrerend. Veel beginners haakten af nog vóórdat ze de echte magie konden ervaren. Dat moest anders. Daarom hebben wij Telescoop.nl opgericht: een plek waar jong en oud, zonder technische drempels, de wonderen van het universum kunnen ontdekken. Dankzij innovatieve slimme telescopen, toegankelijk advies en onze passie voor astronomie is sterrenkijken nu makkelijker én leuker dan ooit. Of je nu droomt van het vastleggen van de maan, het bewonderen van de planeten of het verkennen van verre nevels en sterrenstelsels: wij staan klaar om je te begeleiden bij je reis door het heelal. Want sterrenkijken moet een avontuur zijn en geen uitdaging
Sint Antoniusplein 38, 8601 HK, Sneek, Hollanti
On vastannut 87 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
S30 Pro is een goede telescoop en handig in gebruik
Zeer vriendelijke en goede service.
Ze zijn bereid tot extra uitleg wanneer je dit nodig hebt
Zeer goed en snel advies, waardoor ik als beginner een goede afweging en keuze kon maken in welke telescoop het beste bij mij zou passen.
Snelle levering en zelfs bij vragen achteraf goed geholpen.
Product: StarSense Explorer, tevreden met product en levering.
Erg blij met de keuze om voor telescoop.nl te gaan.
Ze hebben hun uiterste best gedaan om, nadat bleek dat hij niet meet in voorraad was, toch elders uit Duitsland de Dwarf 3 toch nog te kunnen leveren. De levering vanuit Zuid-Duitsland kon prima gevolgd worden.
Fijne webwinkel, artikelen zijn vaak op voorraad of snel leverbaar en heel ruim assortiment. En verder een heel ruim assortiment.
Duidelijke, vriendelijke communicatie en vlotte levering.
Ik ben een beginnende sterrenkijker en wist eigenlijk niet waar ik moest beginnen. Ik was op zoek naar een duidelijke uitleg over telescopen, zodat ik een juiste keuze voor een telescoop kon maken. Via Google kwam ik bij Telescoop.nl terecht, waar je alles in één hebt: veel informatie én de mogelijkheid om een telescoop te kopen. Er wordt veel aandacht besteed aan beginners, wat super fijn is. De informatie op de website is heel duidelijk, compleet, overzichtelijk en helpt goed om keuzes te maken. Super waardevol!
De telescoop die ik had besteld was net niet op tijd leverbaar voor de verjaardag van mijn zoontje maar door de snelle actie van de support van telescoop.nl had ik toch op tijd een alternatief in huis. Top geregeld!
De aankoop ging erg gemakkelijk , diverse betaal mogelijkheden. Wie denkt dat het na de verkoop ophoud heeft het mis. Je kunt altijd bij hun terrecht met al je vragen. Geloof me geen vraag is te gek. Voor de prijs hoef je het niet te laten die is gelijk als bij andere verkopers maar hebben soms mooie aanbieding. Maar niet iedereen geeft zoveel service als deze winkel. Overdreven review, vraag me uit of beter nog doe eens een aankoop en ervaar het verschil met andere aanbieders.
Heb de Dwarf 3 besteld en binnen no-time toegestuurd gekregen. Uitstekende service en assortiment. Kom hier zeker terug voor een volgende upgrade.
Prettige contact, goede service, ook voor een beginnend astronomie liefhebber. Top bedrijf. Een echte aanrader. Daarom 5 sterren.
Ik vind dat Telescoop.nl een zeer mooie en overzichtelijke website heeft, met prima beschrijvingen van de produkten en bovendien duidelijke uitleg over diverse astronomische onderwerpen.
Al twee keer besteld bij telescoop.nl en ben zeer tevreden. Communicatie over de bestelling verliep soepel en producten werden snel geleverd. Zou zeker weer bestellen!
Een bestelling geplaatst, meteen de melding dat de levertijd wat langer zou worden. Werd goed op de hoogte gehouden, en toen het echt lang ging duren werd me een goed alternatief aangeboden. Tevreden over het contact, ga hier zeker vaker bestellen.
Ik heb eind december 2024 de Dwarf3 besteld bij Telescoop.nl, en in maart kwam ie dan eindelijk binnen. Op mijn vraag of ze ook het bijbehorende statiefje konden leven bleek dat dit nog niet in het assortiment was opgenomen, maar gelukkig werd ook daar snel op gehandeld, en in april had ik mijn volledige Dwarf3 systeempje. Ik kan niet anders zeggen dan dat het de beste aankoop is geweest die ik in vele jaren heb gedaan. Sterker nog, al na de eerste foto's wist ik meteen hoe ik mijn pensioenjaren (die al waren ingegaan) wil gaan vullen. Ik heb dan ook intussen een volwaardige astrofotografie opstelling (refractor, volgscoop, camera's autofocus, reflector, grote mount, dauwlinten, etc.) bij elkaar gekocht, maar nog steeds sleep ik mijn € 500 Dwarfje overal mee naar toe. Iedereen die de resultaten ziet ontstaan is er enorm van onder de indruk (en ik ook nog steeds). Hierbij een paar opnames (C33+C34, de hartnevel, Paardekopnevel, dubbelsterrenhoop in Perseus, de Pleiaden, de Rosetta nevel, en Andromeda) genomen vanuit mijn achtertuin. Geen woord teveel, toch?
Telescoop besteld bij telescoop.nl want zij hadden de beste prijs. Alles netjes stevig verpakt en op tijd ontvangen.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.