TecTake Polska Sp. z o.o.Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Markiza solidna, dobrze wykonana, dobre materiały, szeroka i konkurencyjna w cenie w stosunku do pozostałych oglądanych przeze mnie markiz. Łatwa w montażu, prosta w obsłudze-nie mam sie do czego przy... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Na pierwszy rzut wygląda ładnie i konkretnie Ale w użytkowaniu już nieco słabiej Prowadnice są dość cienkie przez co potrafią się odginać i wtedy siatka leci w górę, spowalniacze przestają działa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

szybko sprawnie , pełna profeska ze strony sklepu . biurko po prostu petarda , mega sprawa , to czego oczekiwałem , po prosttu sztos ! natomiast kurier niestety na 0 bowiem w Olsztynie oddział ups to... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Produkt nawet przerósł moje oczekiwania, jeżeli chodzi o solidność wykonania. Mały minus paczka czekała dwa dni w centrum logistycznym w Niemczech, przez co dojechała 5 dnia od zamówienia - przez co... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

Yrityksen kirjoittama

TecTake Polska jest oddziałem niemieckiej firmy, która specjalizuje się w dystrybucji produktów z kategorii dom i ogród, czas wolny i hobby. U nas znajdziesz wiele praktycznych rozwiązań dla gospodarstwa domowego, artykuły dekoracyjne, wyposażenie dla niemowląt i dzieci i wiele więcej. To właśnie niezwykle bogata oferta wyróżnia naszą firmę. Ponadto oferujemy gotowe rozwiązania – niezależnie czy szukasz produktów do pielęgnacji samochodu, akcesoriów kempingowych, mebli, wyposażenia ogrodu, przyborów do grillowania lub akcesoriów dla zwierząt – u nas znajdziesz nie tylko gotowe rozwiązania, pozwalające Ci oszczędzić czas i pieniądze, lecz również takie, które sprawią, że wykonywanie czynności domowych stanie się czystą przyjemnością.

Yhteystiedot

376 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Błąd konstrukcyjny markizy

Na plus szybka przesyłka, dobry kontakt i obsługa klienta.
Niestety mam uwagi do konstrukcji markizy - rura nośna jest wykonana z cienkiego aluminium i nie ma wystarczającej sztywności na długości 4m. W środku bardzo wyraźnie się ugina przez co tkanina również się wybrzusza do dołu. Nawet drobny deszcz nie spływa tylko zbiera się w zaglebieniu.

3. toukokuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Drabina z trapem

jeszcze nie pracowałem na tej platformie ale po złożeniu i ustawieniu okazało się że jest stabilny bez żadnych zachwiań to pewnie dlatego przy składaniu wszystko było ciasno spasowane. Na początku przypuszczałem że to wada ale po złożeniu okazało się to zaletą. Polecam!!!!

28. huhtikuuta 2026

Szczerze polecam

Rzadko wystawiam opinie,więc to już mówi samo za siebie. Jestem Bardzo zadowolony. Produkt solidny i spełnia wszystkie oczekiwania. Kolor beżowy jest może trochę jaśniejszy niż się spodziewałem ,ale wyszło to na plus. Balkon dzięki temu jest osłonięty od rażącego słońca a mimo to jest na nim widno i przyjemnie. Dziękuję

10. maaliskuuta 2026

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin