Online besteld omdat het in de winkel (Zwolle) veel te lang duurde:kassamevrouw was 10 minuten bezig om met de klant voor mij te zoeken naar een mailadres waarop haar account zou kunnen staan..op een... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Bezorging mooi op tijd. Kwaliteit is prima alleen jammer dat de broeken lengtemaat 32 hebben telang voor mij. Lengtemaat 30 zou ik fijn vinden als het in collectie komt. Bestelling prima.
Ondanks dat aankoop uiteindelijk niet beviel betreffende de kleur. Geen probleem met terugzenden van product. Binnen twee dagen geld netjes op rekening.
Ich liebe YAYA!!!! Inzwischen besteht mein halber Kleiderschrank aus“Yaya“ . Ich liebe ganz besonders die Kleider aber auch die Oberteile, Jacken und Hosen liebe ich. Ich liebe auch den Shop in Stutt... Näytä lisää
YAYA is a lifestyle brand. We create comfortable clothing with a soft, feminine touch. Our items are easy-to-style and made to be cherished for seasons long.
Haarlemmerstraatweg 95, 1165 MK, Halfweg, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 87 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Zeer snelle bezorging en product was goed ingepakt
Bestelling duurde lang voordat het bezorgd werd. Een simpel hemdje past door brievenbus maar is met GLS verstuurd. Zou bezorgd zijn volgens GLS. Dat is niet het geval. Ook niet bij buren in het complex. Of ergens in het complex. YAYA stelt onderzoek in. Kan enige dagen duren. Crediteer die EUR 49 gewoon en laat je klanten niet wachten op geld. Voor de verzending moet je ook betalen.
Vandaag in YAYA Utrecht bezocht.
2 verkoopsters vooral met elkaar in gesprek.
Was niet druk, ik was een enige klant maar helaas geen aandacht .Een verkoopster van 47 en een jongere verkoopster dit hoorde ik in hun gesprek.
Had graag wat hulp en oprechte advies willen hebben!
DE 2e keer in de winkel gaf de jongere verkoopster gelukkig wat aandacht en advies.
Hoe anders was het met een verkoopster
volgengs mij heet ze Rozemarijn. Kort haar wat ouder.
Bij haar zoveel kleding gekocht.Kijk echt oprecht met je mee!
Hopelijk de volgende beter!

Vastaus yritykseltä YAYA
I was assisted immideately. The parcel was deliverd very fast. The communication on my email was regular and informative

Vastaus yritykseltä YAYA
Netjes verstuurt binnen de aangegeven 3 dagen.
Mooie kwaliteit rok..precies zoals op de foto.

Vastaus yritykseltä YAYA
Hebben heel fijne kleding.
Jammer dat mail pas volgende dag kwam dat ik wat besteld had. Begon te twijfelen of wel goed kwam

Vastaus yritykseltä YAYA
snelle levering, netjes ingepakt en het voldeed geheel aan mijn verwachtingen

Vastaus yritykseltä YAYA
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.