Ska göra en insättning av en utbetalning jag fått på en sån där avi som man kan lösa in på ica. Eftersom summan ska in på ett dödsbokonto måste man gå till en av det få öppna bankkontoren i Stockholm.... Näytä lisää
Synd att man är tvungen att ge dem en stjärna för den är dem inte ens värda. Sämsta Gestapo banken som aldrig ger upp. Trots att man ger dem alla dokument som finns i en arvskifte från ett annat land... Näytä lisää
En mkt dålig bank. Kontobedrägerier, Vilseledande vägledning, Olika vilseledande svar beroende på vem du talar med, komplicerad reklamationsblankett, Banken återersätter ej ens kunden under handläggni... Näytä lisää
Mer säljorganisation än en riktig bank. Går INTE att komma i kontakt med envbbolånehandläggare (lending operations-avdelningen) utan man är hänvisad till telefonbanken, knappval i sju led. Kö. Sedan e... Näytä lisää
Usel bank
Usel bank. Girigheten härskar. Behandlar sina kunder som något som katten släpat in. Håll dig borta!
Jag betalar 100 tusen kronor i ränta…
Jag betalar 100 tusen kronor i ränta varje år till Swedbank, när jag väl behöver hjälp med något så behöver jag sitta i telefonkö i 1 timme och 30 minuter för att sedan komma fram till någon som inte har kompetens nog att hjälpa mig så jag skickas vidare till en annan avdelning och vänta ytterligare 1 timme. Rimligt ?
Satt i telefonkö över en timma för att…
Satt i telefonkö över en timma för att komma fram! Inte ok! Dessutom spelades det fruktansvärd musik i väntetiden. När jag väl kom fram blev jag bra bemött.
Plågsamt "musik"
Det är plågsamt att ringa till telefonbanken. "Musiken" som spelas när man väntar på tur är fruktansvärd! Ljudfilen är av såå dålig kvalitet, det skrålar och skär i öronen. Jag har påtalat detta många gånger men utan resultat. Om Swedbank inte byter ut ljudfilen mot en som är behaglig att lyssna på eller skippar musik helt så kommer jag att ta detta vidare till högre ort. Funkar inte det kommer jag att byta bank vilket betyder att Swedbank kommer att förlora en stor investerare, det gäller mångmiljonbelopp.
Kaotiskt
Kommer aldrig fram till någon, de skickar mig vidare till köer och ända svar de har är ”jag beklagar”. Och ”jag förstår”.
Ni borde skämmas!
Svårigheten att kommunicera med…
Svårigheten att kommunicera med Swedbank har blivit alltmer frustrerande. De har infört en automatiserad bot istället för möjligheten att skicka e-post, och denna bot verkar inte ens känna till vad ordet 'e-post' innebär. Den enda möjligheten att få kontakt är att tillbringa upp till två timmar i telefonkö. Jag gjorde ett experiment och ringde som en ny kund, och i det fallet svarade dom direkt...