Swedpay kostar fast man har Swedbank som bank. Det är dåligt. Det är att utnyttja sina kunder. Har provat betala via pay och det var fantastiskt enkelt. Jag avslutade när jag såg det var en... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Swedbank Pay gör det enklare för handlare att ta betalt och för kunder att betala – oavsett om mötet sker online eller i butik. Med betallösningar för alla typer av behov kan du skapa säkra och enkla betalupplevelser som gör att dina kunder känner sig trygga att fortsätta handla hos dig. Erbjud de mest populära betalsätten med marknadsledande kortinlösen, ta betalt och låt din verksamhet växa med Swedbank Pay.
Kungsgatan 36, 111 35, Stockholm, Ruotsi
- 08-411 10 80
- support@swedbankpay.se
- swedbankpay.se
On vastannut 26 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Håller på pengaran
Om det fanns – stjärna – så JA… Att en bank sitter på våra pengar i flera dagar, småföretagare som är beroende av att betala löner samt fakturor. Fortfarande dag 3 ingen utbetalning från Swedbank Pay :( Dom ber om "ursäkt" är såååå "ledsna" för det. varit problem med filer att läsa in . Det är inte första gången Swedbank sitter på våra pengar. Det har hänt flera gånger . Och vet ni ....DOM BRYR SIG INTE !! Vi kan inget göra som kunder . Hade det varit tvärtom så hade dom skickat faktura till oss.
värsta upplevelse
värsta upplevelse. Dem lägger på telefonen oxå. Sit företag dålig service. Snälla se på er avtale og aldrig deala med kompetenta personal.
ANLITA EJ
ANLITA EJ, man har säljare som lovar brett och vitt när det gäller funktionalitet och integrationer för att man skall gå in i ett avtal. När tjänsten sedan inte lever upp till det som lovats är det ingen som vill ta ansvar. Det är ett rent bluff företag som man skall hålla sig långt borta från!
Utbetalningarna från kortterminalen…
Utbetalningarna från kortterminalen fungerar jättedåligt. Ni borde skicka ut ett meddelande och förklara om ni har förseningar. Jag satt i telefonkö i 20 minuter bara för att få reda på varför min utbetalning inte har kommit.

Vastaus yritykseltä Swedbank Pay
Står reserveras belopp för Smeg mixer…
Står reserveras belopp för Smeg mixer men de drar ändå inte när jag hade pengarna fast de drog från Swedbank men ändå är inte de betalat enligt Swedbank 18 feb från alla andra företag är betalt men inte från Swedbank kundservice på datorn är ju kass säger att det är enkelt så dem vet inte vad enkelt är!
Otroligt dåligt skött bolag
Otroligt dåligt skött bolag, man orkar inte ens skicka svar på frågor man har.
Delbetala, glöm det.
Tycker allt med Swedbank ger en olustkänsla.
Swedpay kostar fast kund .i Swedbank…
Har provat betala via pay och det var fantastiskt enkelt. Jag avslutade när jag såg det var en kostnad.
.Vill inte betala mer eftersom jag är kund hos banken o varit det sedan 60..70 talet.... kolla själva..
Anser att dessa är felfria
Tydligt upplägg, generösa med hur dom beviljar med mera.
Dålig kundservice och oklart betalsystem.
Ni behöver nog se över era medarbetare på kundservice, alt ge dom en utbildning i just service.
De gånger jag kontaktat kundservice (via chatt) har bemötandet varit antingen ointresserat eller åt det otrevliga hållet. Nu senast var personen rent av spydig. Slösade inga artighetsfraser heller.
Utöver bemötandet, så går det heller aldrig att få svar på det man undrar. Dom vet absolut ingenting och har ingen lust att försöka komma fram till vad som kan ha orsakat problemet.
Jag upplever ofta problem med betalservicen. Handlar på matbutik online ibland mot faktura, och att veta om köpet går igenom är omöjligt, ett lotteri verkar det som. Det kan variera från dag till dag och ingen vet hur det funkar utan man ska testa sig fram från gång till gång (svar från kundservice). Det är högst oklart och svajigt system. Som exempel la jag en order mot faktura, men skulle senare göra en ändring som strulade och jag avbröt därgör ändringen. Där blev det nåt fel och köpet anullerades av butiken. Jag försökte lägga om exakt samma order, men blev nekad. Får till svar av kundservice att det säkert beror på min köpgräns eller att jag har för många obetalda fakturor. Men inget hade förändrats från kvällen före. Helknäppt.
Uppdat; Efter drygt en vecka går det fortfarande inte att handla mot faktura, detta trots att jag både betalat in pengar och handlat online med kort. Hur man ska veta sin köpgräns och om/när man får handla mot faktura är fortfarande en gåta.
Didnt get a singel notification on my…
Didnt get a singel notification on my payment for 5 month, then got charged 100% on my payment.

not to be trusted
The card reader they supplied became old and unusable. As they do not have an agreement with any card reader company that is compatible with my cash register system, I had to change banks for the payment agreement. Despite the fact that we terminated the contract, Swedbank PAY has continued to charge us a monthly fee. This is because we did not return the non-functioning terminal. Now, eight months later, we have to pay the full fee plus SEK 4,000 for the broken terminal, and we have also paid the fee for eight months.
I strongly advise against using Swedbank PAY.

Vastaus yritykseltä Swedbank Pay
Varför drar ni internetbetalning och…
Varför drar ni internetbetalning och bankkortbetalning utan att förvarna era kunder det är oförskämt enligt min uppfattning! sen har jag anmält mig till nyckelkund vilket innebär att jag inte ska betala 150 kr för båda sakerna killen på Swedbank sa att jag kunde betal 39 varje månad men det ju inte verkar ju inte stämma! Varför varnar ni inte att ni ska dra pengar var tredje månad utan att förvarna det är taskigt! Ni förströr min matnota!!

Bedragare undvik
Riktiga bedragare har satt i system att skicka påminnelsefakturor. Skånetrafiken måste sluta samarbetet med dessa bedragare
Undvik om du vill slippa problem
Missade tydligen att betala fakturan under semestern så jag får en påminnelse. Den kommer en dag efter sista betalningsdag, vilken jag betalade samma dag jag fick den men nu kom ett inkassobrev på posten. Det tog bara en vecka från aviseringsdag till dess att jag hade inkassobrevet hemma i brevlådan (så de 12 dagarna är nere på 5 redan när jag får fakturan). Skriver ni medvetet ut fakturor och låter dessa ligga till sig några dagar innan ni skickar dem? Ni beter er som ett blufföretag och jag kommer aldrig mer ta i ett företag som använder er för betalning
Varning för alla som tänker att bruke…
Varning för alla som tänker att bruke Swedbank Pay i deres virksomhet!
På dansk herunder:
ADVARSEL for jer der overvejer at bruge Swedbank Pay!
Vi har været kunde hos Swedbank Pay siden 2014.
2 Virksomheder, 5 Indløsningsaftaler.
De er virkelig dygtige til at lave en aftale og præsentere noget der ligner en dans på roser.
MEN LAD DIG IKKE FALDE I DERES FÆLDE!
For så snart du er faldet godt tilpas og har haft dem som indløser i en periode. Så ændrer de pludselig og uden vilkår dine %-satser på indløsning.
Dette skete for os for 3 år siden, hvor vi først ved efterfølgende tjek selv blev opmærksomme på at de havde ændret den aftale der var indgået.
OG hold nu op, det var en kamp at få dem til at tilkendegive at der var blevet lavet en fejl og rette op på det. Men det gjorde de, og alt blev bragt i orden igen, der blev også tilbagebetalt for meget opkrævet osv.
Alle var glade og vi tænkte så er der styr på tingene nu!
MEN NEJ! i 2024 forsøger Swedbank Pay nu en NY finte. Nemlig at der skal lægges minimumsgebyr på indløsning, Kr. 350,-
Dette opdager vi også først senere fordi det kun bliver varslet ved et nyhedsbrev(som det slet ikke er sikkert du er tilmeldt i første omgang. Som har "Unsubscribe headers" og derved ofte lander i modtagerens spammappe, eller givetvis aldrig modtaget) - Det anser Swedbank Pay dog som "godt nok" - Og det påhviler så dig som kunde at være klar over at de ændrer på gebyr og vilkår med minimal til ingen information fra Swedbank Pay.
Men så kan du tænke at 350,- jo er et OK beløb per virksomhed. Men det skal jo være lukrativ forretning for Swedbank Pay, så det er selvfølgelig 350,- PER indløsningsaftale, ikke per kundeforhold.
Så kan man tale om at være grådig.
Det betyder nemlig at en simpel indløsningsaftale nu har en årlig omkostning på 21.000,-, og så i øvrigt ikke engang med markedets bedste %-satser.
Og gæt hvem der nu igen kæmper med at finde nogen der rent faktisk vil tage ansvar hos Swedbank Pay. Det er i alt fald ikke nogen af dem vi har snakket med indtil nu.
De lover opfølgning. Men ingen vender retur. Vi rykker på skrift. Ingen svarer tilbage.
Vi ringer igen. Og får at vide at ingen har kigget på sagen men at man da nok skal tage det op.
De er her kun for at malke deres kunder når de med deres ekstremt dårlige kommunikation får listet en ændring igennem som har helt absurde omkostninger i et ellers meget konkurrencepræget marked.
OG tro ikke at de ikke er klar over at det er helt ude i hampen! Det er da kalkuleret!
Så vi ligger lige nu og smider 1750,- /md for en løsning andre indløsere tilbyder gratis med samme %-satser, eller billigere for en lav fee på de her 150-200kr/md
Og nåja. Jeg har selvfølgelig spurgt på et tilbud hos jer via et alias. Og de har I naturligvis tilbudt at lave den attraktive aftale uden månedsomkostninger....
HOLD DA OP HVOR ER DET EN DÅRLIG SMAG I MUNDEN.
Her kan man virkelig sige at de griner hele vejen til banken!
Fool me once, shame on you, fool me twice shame on me...
Jeg kan PÅ INGEN MÅDE anbefale Swedbank Pay!
Det er under al kritik at det er sådan man behandler sine langvarige kunder!
Et rent pump and dump scheme.
Förfallodatum saknas...
Det verkar inte gå att göra en betalning "på förfallodagen" på en faktura direkt i appen? Antingen Swish eller Betala direkt. I stället får man logga in på banken och göra betalningen där för att kunna ange förfallodagen. Det är inte särskilt praktiskt. Jag hittar i varje fall inte den funktionen jag behöver.
Jag trodde också (tydligen felaktigt) att betalningen skulle bevakas i appen men efter att ha fått påminnelser upptäckte jag att ingen bevakning sker. Det handlar om matleveranser från ICA och något annat betalalternativ anges inte.
Skulle köpa biljetter till Elimia…
Varning använd inte kort förbetalning, då riskeras dessa svartlistas aktuellt köp och kommande köp, detta pga min mailadress har varit i en stor dataläcka, och jag förstår inte kopplingen då kortköp verifieras med BankiD. dvs halva Sverie riserar att få sina kort svartlistade hos Swedbank Pay
Skulle köpa biljetter till Elimia Coutom motor show ca 1500:-, blev nekad köp med betalkort, förklaring osäkert köp, mitt eget bank kort med bankid. Provade med två kort till samma sak. Har inga anmärkningar ock riktigt bra lön ett stort problem att inte kunna betala.
Anlita aldrig Swedbank pay/Payex
Anlita aldrig Swedbank pay/Payex. Trots att avtalstiden är ett år, stänger de av kortterminalen innan. Sedan skickar de faktura för kortterminalen efter avtalstiden har löpt. Anledningen: kortterminal har inte återlämnats. När jag uppvisade kvitto att terminalen är skickad med Postnord paket i god tid, uppger de att det skulle skickats med företagspaket. Och att jag ska få den tillbaka och skicka den igen, samt att jag måste betala faktura trots att jag har sänt iväg det.
Otydligt faktura utskick, milslångt från Klarna
Riktigt surt, milslångt från den service som exempelvis Klarna har, där man har full kontroll över sina betalningar. Här verkar dom skicka fakturor som inte kommer fram på mailen, sen jättesnabba att ta ut en massa avgifter o sen skicka vidare till inkasso. Jag har i vanliga fall bra koll på mina fakturor, men när man missar en, har dom ingen förståelse för att man inte fått mail eller fått någon möjlighet att betala. Det är bara att lägga på en massa avgifter så dom tjänar sina pengar. Skäms!
Handlar mat online via Ica och väljer…
Handlar mat online via Ica och väljer faktura (SwedbankPay), har gjort det länge och det underlättar vår vardag något enormt med sjuk mamma som vi kör mat till och vår familj.
Har inte missat en enda faktura, betalar alltid i tid och har aldrig fått en påminnelse.
Har inga problem finansiellt och har inkomst.
(Vi är dessutom 3 personer som betalar dessa fakturor då det går på ett gemensamt konto samt mammas när hon handlat separat via mig.)
Det underlättar enormt att kunna hjälpa mamma och ha fakturor som kvitton för bokföring m.m och för oss som familj att betala från gemensamt konto utan krångel och slippa olika transaktioner med kort och överföringar sinsemellan.
Men plötsligt tycker Swedbank pays system att jag inte är kredit-trovärdig som fakturakund och nu kan jag inte längre handla på faktura.
Kundtjänstmedarbetaren var väl trevlig men lät otroligt trött vilket inte inger någon professionalism hos mig iaf. Jag försökte förstå och förklara men deras system säger nej och dom verkar inte alls kunna styra sitt egna system (jo det kan dom ju, men det är ju bekvämt att ha ngt att skylla på när man inte vill anstränga sig).
"Du kan använda andra betalmetoder", ja det vet jag mycket väl men nu tillhandahåller ni en tjänst gäntemot Ica och deras kunder vilket gör att ni ställer till problem med ert usla system och bristande kompetens.
Handlade ett köp på 3700 kr i november och betalade fakturan och efter det sa deras system stopp. Helt utan grund.
Kundtjänst kunde heller inte svara på varför egentligen, fick bara sväviga svar som: "ifall man varit student eller något så kan poängen sjunka".
Inget kronkret ang. mitt ärende vilket eg. bevisar min poäng: att jag visst är kredittrovärdig!
Swedbank Pay kan ju alltså göra så att Ica förlorar kunder. Om andra matvarubutiker har andra bankavtal så blir så fallet för oss.
Så jag är enligt SwedbankPay inte välkommen som fakturakund (avgiften för fakturan gör mig till kund) längre och ändå är jag dessutom företagare. Så vi kommer bojkotta hela Swedbank totalt hädanefter: inga fler fakturor via Ica och alla våra stora besparingar ska flyttas från Swedbank till en annan bank.
Swedbank känns inte som en trovärdig bank i vår mening och dom har misskött sig på fler punkter.
Deras mål verkar vara diskriminering och det kommer även göras en anmälan till DO på detta och tidigare bemötanden.