Wat een slechte service, eerste bestelling verkeerd geadviseerd en retour gestuurd.. PostNL track&trace staat afgeleverd, maar na 3 weken nog geen geld retour ontvangen. Dus toch maar eens contact... Näytä lisää
Bought a left Airpods Pro 1. Noise cancellation worked ~20% compared to my original right-ear one. Asked for a replacement (took me a few weeks before I could return the defective product and be sent... Näytä lisää
Rechter airpod pro serie 1 besteld, bezorging duurde wat langer door de warmte, maar swappod had ze vlot verstuurd in een keurige doosje, dus daar lag het niet aan, oortje is 100% origineel, in de cas... Näytä lisää
Ho avuto un problema con il primo auricolare, dopo qualche tentativo andato a male con l’aiuto dell’assistenza, ho proceduto con un cambio . L’unica pecca è il problema di tracciamento, con il prim... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Swappod is dé specialist in losse AirPods en cases. Ben je een AirPod kwijt of werkt één oortje niet meer? Geen zorgen! Bij Swappod koop je eenvoudig losse AirPods, een nieuwe oplaadcase of een complete set, allemaal voor een scherpe prijs. Zo betaal je nooit meer dan nodig is en geniet je snel weer van jouw favoriete muziek of podcast. Bij Swappod draait alles om kwaliteit, service en duurzaamheid. Door refurbished AirPods aan te bieden, verlengen we de levensduur van elektronische apparaten en dragen we bij aan een circulaire economie. Zo bespaar jij geld én help je het milieu. Wij leveren uitsluitend originele Apple producten en zorgen voor een snelle, betrouwbare verzending.
Astraat 17, 9718 CP, Groningen, Hollanti
- +31 85 0043 960 of
- service@swappod.com
- swappod.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 54 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Dik in orde
Dik in orde! Snelle levering en product werkt naar behoren!

This website is a scam
This website is a scam. They are not answering my emails and calls. I am stuck with parts they sent me that dont work.

Je déconseille fortement
La commande ne correspond pas à l article souhaité
Service après vente catastrophique.
Malhonnête !
Manque de respect par un tutoiement mais aucun retour possible.
Ils vous amusent en demandant des justificatifs.
Je déconseille fortement.

Vastaus yritykseltä Swappod
Snelle levering, precies wat ik nodig had voor een correcte prijs

Vastaus yritykseltä Swappod
EarPod wekte niet op mijn oude case
EarPod wekte niet op mijn oude case. Gratis terug gestuurd. En geld retour gekregen.

Ik had een air pod pro 2 case gekocht
Ik had een air pod pro 2 case gekocht. Na 2 dagen ging hij kapot en heb er niks meer aan ik wil hem retouneren maar retour is heel onduidelijk.

Vastaus yritykseltä Swappod
Makkelijk filter proces en bestelling…
Makkelijk filter proces en bestelling vlot uitgeleverd. Wat onduidelijkheid aan mijn kant werd meteen opgelost.

Vastaus yritykseltä Swappod
Goede service minder goed product
Product was binnen 6 werkdagen bij mij thuis. Service was goed waren duidelijk en concreet. Er zat alleen best veel stof op het het losse oortje was binnenkwam wat ik best zonde vond voor de rest is het een redelijk bedrijf

Vastaus yritykseltä Swappod
Juiste product geleverd en netjes…
Juiste product geleverd en netjes aangekomen. Werkt goed naar behoren

Vastaus yritykseltä Swappod
pire site de tous les temps je sais pas…
pire site de tous les temps je sais pas ce que c’est que ce truc les AirPods ne se connectent pas, l’ AirPod est encore relié à un autre appareil, impossible de l’utiliser. Franchement c’est zéro.

Vastaus yritykseltä Swappod
was effectief en snel en nog ook met…
was effectief en snel en nog ook met goede na service

Vastaus yritykseltä Swappod
Bestelling ging snel en gemakkelijk
Bestelling ging snel en gemakkelijk. Informatie over de levering is alleen erg slecht. Uiteindelijk kwam de bestelling na 3 dagen binnen en ben ik super blij!

Vastaus yritykseltä Swappod
Ik had per ongeluk de verkeerde case…
Ik had per ongeluk de verkeerde case voor mijn AirPods besteld en ging daarmee een maand op vakantie. Gekukkig mocht ik ondanks de 30 dagen termijn deze alsnog retour sturen. Erg fijne klantenservice en snelle levering!

Vastaus yritykseltä Swappod
Reliable shop with great value for…
Reliable shop with great value for money. Products delivered as promoted. Short delivery time. – Marcus Podorf

Vastaus yritykseltä Swappod
Complete verspilling van tijd en slechte klantenservice
Ik heb op 25 december een AirPods case besteld, maar kreeg in plaats daarvan een compleet verkeerd product (een losse AirPod). Dit heb ik netjes moeten terugsturen. Daarna werd er een UPS-label aangemaakt, maar weken later is er nog steeds niets met mijn bestelling gebeurd en heb ik geen vervangend product ontvangen.
De klantenservice is van lage kwaliteit. Er worden beloftes gedaan die niet worden nagekomen, zoals “ik update je vandaag nog”, maar vervolgens hoor je helemaal niets. Alles moet je zelf achterna zitten en elke stap duurt extreem lang zonder duidelijke communicatie.
Dit hele proces is een enorme verspilling van tijd geweest en ik heb totaal geen vertrouwen meer in deze shop. Ik zou hier niet opnieuw bestellen en raad anderen aan om heel voorzichtig te zijn.

Ik heb 12 dagen geleden besteld
Ik heb 12 dagen geleden besteld, nog geen mail gekregen. 1 keer gebeld en ze waren er heel onduidelijk over. Nu nog steeds niks binnen.

Vastaus yritykseltä Swappod
Consegna arrivata con una settimana di…
Consegna arrivata con una settimana di ritardo