Svjetiljkaisvjetlo.hr Arvostelua

1 131
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Brza dostava sve savršeno funkcionira kako je izgledalo na slici i opis proizvo sve je sto posto točno,već sam svim svojima preporučila ovu stranicu znači od narudžbe do naplate i dostave sve vrhunsko... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vrlo sam zadovoljan kupnjom na Svjetiljkaisvjetlo.hr. Dostava je bila brza i uredna, a proizvodi su stigli savršeno zapakirani. Kvaliteta rasvjete je izvrsna – proizvodi izgledaju odlično i u potpunos... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ranije sam ostavila recenziju da nije dobro objasnjeno kakvo svjetlo da ocekujemo, sto nije istina jer pise na stranici kratko uputstvo u vezi toga i to je moja greska i nepaznja, ispricavam se. Zbo... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Iako se lampa lijepo uklopila u prostor ima nekoliko stvari koje mi se ne sviđaju: - drvo konstrukcije na nekoliko mjesta ima neke čudne nepravilnosti, ne smije se previše dirati jer ostaju otisci svu... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Valaisinliike
  2. Puutarha
  3. Kodintarvikeliike
  4. Remonttitarvikeliike

Yrityksen kirjoittama

Svjetiljkaisvjetlo.hr je mjesto stvoreno za kvalitetnu i pristupačnu rasvjetu koje savršeno odgovara Vašim potrebama i ukusu. Od našeg početka 2007. godine, postali smo lideri nizozemskog i belgijskog tržišta, danas smo prisutni u 29 zemalja širom Europe. Naša bogata ponuda obuhvaća više od 6000 proizvoda, zahvaljujući čemu možete kod nas pronaći savršeno rješenje za svaki prostor. U Svjetiljkaisvjetlo.hr zadovoljstvo kupaca je naš glavni cilj. Naša korisnička podrška Vam stoji na raspolaganju pružajući neophodnu pomoć u svakoj situaciji kao i profesionalne savjete. Razumijemo koliko je važna udobna i bezopasna kupnja, stoga nudimo različite fleksibilne načine plaćanja. Bilo da tražite nježnu ambientalnu rasvjetu za kuću ili funkcionalnu rasvjetu za ofis, na Svjetiljkaisvjetlo.hr smo spremni ispuniti sve Vaše želje. Otkrijte naš asortiman već danas i dopustite nam da Vam pomognemo stvoriti savršenu atmosferu.

Zašto odabrati Svjetiljkaisvjetlo?

Yrityksen kirjoittama

90 dana za povrat
Imate pravo vratiti svaku narudžbu u roku od 90 dana
Besplatna dostava od 99€
Svaka narudžba preko 99€ se dostavlja besplatno!
Korisnička podrška
Naša korisnička podrška je dostupna od ponedjeljka do petka, spremna da Vam pomaže u svakoj situaciji
Brzo slanje
Većinu paketa šaljemo istog dana
Jednostavne i brze reklamacije
Ako slučajno dobijete defektan/oštećen proizvod, poslanu reklamaciju riješavamo najčešće u roku od 24 sati (osim vikenda/praznika)

2 godine garancije za svaki proizvod

Svaki naš proizvod ima 2 godine garancije. Ako lampa prestane raditi, žarulja pregori ili ventilator se ne vrti, samo nas kontaktirajte da Vam pošaljemo zamjenski proizvod ili vratimo novac.

Garancija za neke proizvode može se produžiti do 7 godina.

Yhteystiedot

10€ popusta za prvu narudžbu iznad 100€!

Prijavite se preko stranice na naš newsletter i ostvarite 10€ popusta

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(1 131)

422 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

I got my lamp and there is missing one…

I got my lamp and there is missing one part..lamp is too havy 2 stand stranih...its really bed constructed...not happy at all
Kind regards Ana

8. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Svjetiljkaisvjetlo.hr

Mi smo not happy at all zbog toga što niste nas kontaktirali. Ako ne želite nam pisati, ostanite s nekompletnom lampom i recenzijom na Trustpilotu.

Kind regards, Svjetiljkaisvjetlo

PS. Ako se odlučite ipak podnijeti reklamaciju, molimo na hrvatskom.

Saanut 2/5 tähteä

Loše je bilo jer ne potvrđuju odmah…

Loše je bilo jer ne potvrđuju odmah narudžbu.Nema dosta informacija,šalju sa DPD koji sam predugo čekala na isporuku. Jednostavno nemate koga pitati što vam je sa narudžbom.Usmjeravaju vas na DPD ali nemate broj narudžbe tako da u stvari ne obavite ništa. Dostavljač koji je dostavio u 17:35 h u vozilu kao da ga je pokupio sa smetlišta, dostavljač prljav i neuredan eto to vam je tako.Nemate dobro uređenu komunikaciju sa kupcem i neću nikada više naručivati iako imate relativno dobar izbor. Pogotovo jer šaljete samo sa DPD-om s kojim sam i prije imala problem sa dostavom.

4. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Svjetiljkaisvjetlo.hr

Prvo - nije istina da ne potvrđujemo odmah, svaki kupac dobiva potvrdu odmah nakon što izvrši narudžbu. Istu dobili ste i Vi, vidimo to u sistemu. To što Vi je ne vidite, ne znači da ne postoji.

Drugo - nije istina da nemate koga pitati, VI STE OSOBNO PITALI i dobili ste odgovor istog dana.

Treće - nije istina da ste predugo čekali narudžbu, na stranici je jasno napisano da je očekivano vrijeme dostave 2-5 radnih dana. Dostava je trajala 5 radnih dana.

Četvrto - na stranici je također jasno navedeno da je dostavna služba DPD, to što niste to provjerili ranije nije naša krivica.

Peto - dostavljač koji je dostavio u 17:35, vjerojatno je radio cijeli dan, pa može biti malo prljav. Neće doći ni najnovijim BMW-om.

Na osnovi svega navedenog - sram bi nam bilo optužavati nekoga zbog toga što ne znate pročitati jednostavne informacije ili zbog izgleda predstavnika DRUGE TVRTKE, vrijeđajući ga. Nama je važno što ste dobili svoju narudžbu i da li je dostavljena u dobrom stanju, dok se čini da su Vama prioriteti drugačiji.

Zeitige Lieferung

Zeitige Lieferung, gutes Preisleistungsverhälnis.

5. huhtikuuta 2026

Excellent!

Delivery was so fast, chandeliers and reflectors are great, modern and just like I imagined and wanted. I recommended. My best rewiews!

19. helmikuuta 2026

Saanut 4/5 tähteä

Izgled podne lampe i sjenila je…

Izgled podne lampe i sjenila je identičan viđenom na web stranici,al na postolju je nekakva anomalija zbog koje se sjenilo blago "ljulja" nakon postavljanja.

17. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Svjetiljkaisvjetlo.hr

Zašto niste nas kontaktirali ranije? Još danas ćemo Vam poslati novu lampu, potpuno zadovoljstvo naših klijenata je naš glavni cilj! ✨

Saanut 1/5 tähteä

Pozdrav,

Pozdrav,
Nisam opće dobila naručenu podnu lampu, vise puta sam vam pisala ali bez odgovora
Lp

13. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Svjetiljkaisvjetlo.hr

Ne znamo kome ste pisali, sigurno ne nama, jer nismo dobili od Vas nikakvu poruku.

A lampu niste dobili, zato što ste odbili paket prilikom dostave - informacija od strane kurirske službe.

Alles war top

Alles war top: unkomplizierte Bestellung, schnelle Lieferung, super Lampen.

26. maaliskuuta 2026

Hvala

Excellent products

Excellent products, fair prices, great glass work and metal- brass quality of lamps,speed delivery

28. maaliskuuta 2026

Lampe su predivne

Lampe su predivne, nigdje nisam mogla naći takve lampe kao na ovoj stranici. Cijeli donji kat sam renovirala i sve sam stavila lampe koje sam naručila s te stranice.

Saanut 5/5 tähteä

Proizvodi su u skladu s opisom

Proizvodi su u skladu s opisom. Vrlo sam zadovoljna jer su svjetiljke s ventilatorom još ljepše uživo. Dostava brza, a komunikacija s prodavateljem jednostavna.

26. maaliskuuta 2026

Saanut 3/5 tähteä

Kriva isporuka

Dostavili su mu jeftiniji proizvod od onoga koji sam platila.

Vastaus yritykseltä Svjetiljkaisvjetlo.hr

Podnjeli ste reklamaciju koja je brzo rješena u skladu s Vašim željama. Ispričavamo se zbog naše greške.

Fast delivery

Fast delivery, great products.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin