Svjetiljkaisvjetlo.hr Arvostelua 1 034

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 4/5 tähteä

Iako se lampa lijepo uklopila u prostor ima nekoliko stvari koje mi se ne sviđaju: - drvo konstrukcije na nekoliko mjesta ima neke čudne nepravilnosti, ne smije se previše dirati jer ostaju otisci svu... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ranije sam ostavila recenziju da nije dobro objasnjeno kakvo svjetlo da ocekujemo, sto nije istina jer pise na stranici kratko uputstvo u vezi toga i to je moja greska i nepaznja, ispricavam se. Zbo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Narucio 48.5 cm luster ventilator, zadovoljan sam. Laka montaza, svijetli odlicno te nakon gasenja na sklopku pamti zadnju postavku boje i jacine svjetla sto je jako vazno, cak ima i zimski i ljetni... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Sigurno i brzo!! Doduše nisam mogla pratiti pošiljku ali kad je trebalo kontaktirao me dostavljač i sve se dogovorili! Kutiju je donio pred stan… Lampa mi se nije uklopila u prostor kako sam planira... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Valaisinliike
  2. Puutarha
  3. Kodintarvikeliike
  4. Remonttitarvikeliike

Yrityksen kirjoittama

Svjetiljkaisvjetlo.hr je mjesto stvoreno za kvalitetnu i pristupačnu rasvjetu koje savršeno odgovara Vašim potrebama i ukusu. Od našeg početka 2007. godine, postali smo lideri nizozemskog i belgijskog tržišta, danas smo prisutni u 29 zemalja širom Europe. Naša bogata ponuda obuhvaća više od 6000 proizvoda, zahvaljujući čemu možete kod nas pronaći savršeno rješenje za svaki prostor. U Svjetiljkaisvjetlo.hr zadovoljstvo kupaca je naš glavni cilj. Naša korisnička podrška Vam stoji na raspolaganju pružajući neophodnu pomoć u svakoj situaciji kao i profesionalne savjete. Razumijemo koliko je važna udobna i bezopasna kupnja, stoga nudimo različite fleksibilne načine plaćanja. Bilo da tražite nježnu ambientalnu rasvjetu za kuću ili funkcionalnu rasvjetu za ofis, na Svjetiljkaisvjetlo.hr smo spremni ispuniti sve Vaše želje. Otkrijte naš asortiman već danas i dopustite nam da Vam pomognemo stvoriti savršenu atmosferu.

Zašto odabrati Svjetiljkaisvjetlo?

Yrityksen kirjoittama

90 dana za povrat
Imate pravo vratiti svaku narudžbu u roku od 90 dana
Besplatna dostava od 99€
Svaka narudžba preko 99€ se dostavlja besplatno!
Korisnička podrška
Naša korisnička podrška je dostupna od ponedjeljka do petka, spremna da Vam pomaže u svakoj situaciji
Brzo slanje
Većinu paketa šaljemo istog dana
Jednostavne i brze reklamacije
Ako slučajno dobijete defektan/oštećen proizvod, poslanu reklamaciju riješavamo najčešće u roku od 24 sati (osim vikenda/praznika)

2 godine garancije za svaki proizvod

Svaki naš proizvod ima 2 godine garancije. Ako lampa prestane raditi, žarulja pregori ili ventilator se ne vrti, samo nas kontaktirajte da Vam pošaljemo zamjenski proizvod ili vratimo novac.

Garancija za neke proizvode može se produžiti do 7 godina.

Yhteystiedot

10€ popusta za prvu narudžbu iznad 100€!

Prijavite se preko stranice na naš newsletter i ostvarite 10€ popusta

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

outdoor lamps

What ordered, got correctly delivered

24. huhtikuuta 2026

Saanut 1/5 tähteä

Kugle su nejednake ,nisu uopće dobro…

Kugle su nejednake ,nisu uopće dobro napravljene i luster ne sjeda dobro.
Izgleda užasno,vraćam luster

3. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Svjetiljkaisvjetlo.hr

Drago nam je što ste podijelili s nama svoje mišljenje, žao nam je samo zbog toga što niste to učinili na pravilan način. Vjerujemo da prilikom ove situacije zapamtite da se reklamacije podnose putem maila.

Solarna lampa ne radi

Solarna lampa ne radi. Koja i nije bas jeftina . S dostavom Vašom je 42€

1. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Svjetiljkaisvjetlo.hr

Ponekad dogodi se tako da proizvod je defektan. Poslali ste nam reklamaciju u subotu, korisnička podrška ne radi tijekom vikenda. Danas u ponedjeljak je reklamacija brzo rješena, odmah šaljemo Vam novu lampu.

Odličan stropni ventilator

Odličan stropni ventilator, vrlo tih, estetski se lijepo uklapa u prostor, dostava u roku, preporučujem

21. huhtikuuta 2026

Saanut 2/5 tähteä

Plaćena dostava da bi zvali da se dođe…

Plaćena dostava da bi zvali da se dođe u dostavni centar po pošiljku koji je udaljen 30 km.
Vrlo neprofesionalno.

27. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Svjetiljkaisvjetlo.hr

Prvo - ništa nije plaćeno, odabrali ste plaćanje pouzećem.

Drugo - kurirska služba informira da ste Vi osobno odabrali dostavu na pick-up lokaciju.

Treće (navažnije) - niste nas nikada kontaktirali, ako bilo šta nije u skladu sa dogovorom, trebali ste nas kontaktirati da možemo riješiti problem. Niste to učinili, pa nema mjesta da pišete nešto o tome da li smo profesionalni ili ne. Mi smo naš posao (slanje narudžbe) odradili profesionalno, proces dostave zavisi od druge tvrtke i nismo u mogućnosti pratiti svaki paket - Vi ste dužni nas informirati o tome da nešto nije u redu.

I have ordered 9 days ago, no info on delivery

I placed the order 8 days ago, and it still hasn’t been delivered. There is also no information about when it will arrive for 3 days now.
It’s now Wednesday, they said it’s last day for the delivey and I still haven’t received any updates — neither from the company nor from the transport company handling the delivery.

27. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Svjetiljkaisvjetlo.hr

Dvije rečenice - dvije laži. Naručili ste 7 dana prije - 28.04, ispod svake recenzije je informacija o datumu kada je bila narudžba povezana s recenzijom izvršena, pa svako može provjeriti. Dobili ste informaciju kada će narudžba stići - utorak ili srijeda. Noćas je pošiljka stigla u Hrvatsku, onda sve ide po planu, trebala bi biti dostavljena danas (utorak) ili sutra (srijeda). Osim toga dobili ste kompenzaciju 10% iznosa (126,50€) zbog jednog dana zakašnjenja našeg skladišta, o čemu smo Vas jasno obavjestili, sve je bilo transparentno. Dobili ste brojeve paketa - možete ih osobno pratiti na stranici kurirske službe i provjeriti to što pišemo. Tijekom ovih 7 dana bio je i 1. svibnja, praznik. Očekivano vrijeme dostave koje je navedeno na našoj stranici je 2-5 radnih dana, ovaj rok će isteći sutra, u srijedu.
Da zaključimo - razmislite ponovo je li ova recenzija pravedna.

Svjetiljkaisvjetlo.hr

PS. Opet laž - pošiljka je danas (srijeda) predana za dostavu. Nadamo se da ste pošteni i nakon primitka paketa opet ćete ažurirati recenziju.

PS. 2. Dobro jutro u četvrtak, kako Vam se sviđa narudžba koja je stigla po dogovoru - u srijedu? Želite nešto dodati ili samo tiho ćete priznati da smo bili u pravu?

Kvaliteta odgovara cijeni.

Kvaliteta odgovara cijeni.
Sve odlično, iako je ventilator prevelik.

26. huhtikuuta 2026

Hvala

Brzo je došlo

Brzo je došlo, transportno pakiranje je dobro,došlo je u odličnom stanju, možda samo na kutiju nekakvu naljepnicu da je lomljivo, govorim iz iskustva.
Uglavnom sve super!

16. huhtikuuta 2026

Podna lampa

Moderna, efektna lampa. Uljepsala cijeli prostor.

9. maaliskuuta 2026

Hvala, drago nam je!

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin