Brza dostava sve savršeno funkcionira kako je izgledalo na slici i opis proizvo sve je sto posto točno,već sam svim svojima preporučila ovu stranicu znači od narudžbe do naplate i dostave sve vrhunsko... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vrlo sam zadovoljan kupnjom na Svjetiljkaisvjetlo.hr. Dostava je bila brza i uredna, a proizvodi su stigli savršeno zapakirani. Kvaliteta rasvjete je izvrsna – proizvodi izgledaju odlično i u potpunos... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Narucio 48.5 cm luster ventilator, zadovoljan sam. Laka montaza, svijetli odlicno te nakon gasenja na sklopku pamti zadnju postavku boje i jacine svjetla sto je jako vazno, cak ima i zimski i ljetni... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Svjetiljkaisvjetlo.hr je mjesto stvoreno za kvalitetnu i pristupačnu rasvjetu koje savršeno odgovara Vašim potrebama i ukusu. Od našeg početka 2007. godine, postali smo lideri nizozemskog i belgijskog tržišta, danas smo prisutni u 29 zemalja širom Europe. Naša bogata ponuda obuhvaća više od 6000 proizvoda, zahvaljujući čemu možete kod nas pronaći savršeno rješenje za svaki prostor. U Svjetiljkaisvjetlo.hr zadovoljstvo kupaca je naš glavni cilj. Naša korisnička podrška Vam stoji na raspolaganju pružajući neophodnu pomoć u svakoj situaciji kao i profesionalne savjete. Razumijemo koliko je važna udobna i bezopasna kupnja, stoga nudimo različite fleksibilne načine plaćanja. Bilo da tražite nježnu ambientalnu rasvjetu za kuću ili funkcionalnu rasvjetu za ofis, na Svjetiljkaisvjetlo.hr smo spremni ispuniti sve Vaše želje. Otkrijte naš asortiman već danas i dopustite nam da Vam pomognemo stvoriti savršenu atmosferu.
Yrityksen kirjoittama
Svaki naš proizvod ima 2 godine garancije. Ako lampa prestane raditi, žarulja pregori ili ventilator se ne vrti, samo nas kontaktirajte da Vam pošaljemo zamjenski proizvod ili vratimo novac.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Vastaus yritykseltä Svjetiljkaisvjetlo.hr
Izvrsna usluga i brza dostava. Bilo je nekih problema sa daljinskim ali su odmah reagirali i poslali novi, tako da je problem riješen.

Vastaus yritykseltä Svjetiljkaisvjetlo.hr
Narucila sam stropnu lampu s ventilatorom. Dostavljena je unutar par dana, jako smo zadovoljni proizvodom. Specifikacija proizvoda je vrlo detaljna i točna.

Vastaus yritykseltä Svjetiljkaisvjetlo.hr
Good quality and nice design. Unfortunatelly, not enough space to buy more...

Vastaus yritykseltä Svjetiljkaisvjetlo.hr
Proizvod je brzo dostavljen, dobro radi,zadovoljni smo s vašom uslugom. Vjerojatno ćemo kupovati još vaših proizvoda.

Vastaus yritykseltä Svjetiljkaisvjetlo.hr
Webshop super izgleda, pregledan je i lagan za naručivanje.
Lampe su došle vrlo brzo, iznimno dobro zapakirane, bez oštećenja.

Vastaus yritykseltä Svjetiljkaisvjetlo.hr
So far, I'm happy with the product itself. However, I bought this fan when it was advertised at €135 with a message saying the price would only be valid for another 4 days. Shortly after my purchase, the same product was listed for €119, again with a countdown saying the offer was only valid for another 5 days. This makes the "limited-time" promotion feel misleading and creates unnecessary pressure to buy. I would much prefer transparent pricing instead of repeated countdown offers.

Vastaus yritykseltä Svjetiljkaisvjetlo.hr
Slika proizvoda i opis ne odgovaraju proizvodu. Kupila sam od vas Stropnu svjetiljku zelenu, 30 cm, LED Drum, uključujući LED. U opisu proizvoda piše da ima blender, odnosno donji poklopac koji daje ugodno svjetlo i da se ne vide armature. To nije točno. Toga nema.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.