Förstår Er beklagare INTE! Jättetrevligt bemötande och kunnig personal! Visade tom mig hur man bestämmer guldets kvalitet mm. Och gav mig rekommendationer om vart jag kunde sälja det som de inte k... Näytä lisää
Skickade In guld till dem som stod markerad som levererad i Mars månad och jag har fortfarande inte blivit kompenserad för det. Dem hörde av sig i slutet av April och sa till mig att dem skulle åter... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Vi har över 15 års erfarenhet inom guld- och silverhandel och har hjälpt tusentals nöjda kunder att få rätt värde för sitt guld och silver. Vår butik ligger centralt belägen vid Stureplan på Birger Jarlsgatan 21, vilket gör det enkelt för dig att besöka oss för en kostnadsfri värdering, oavsett om du vill sälja guld och silver eller investera.
Birger Jarlsgatan 21, 111 45, Stockholm, Ruotsi
- 08-720 06 10
- kontakt@stureguld.se
- stureguld.se
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Otroligt bra bemötande
fick en inköpsnota utan specification…
fick en inköpsnota utan specification och med fel slutsumma . flera påminnelser utan svar. polisärende.
Mycket trevligt och professionellt…
Mycket trevligt och professionellt bemötande av Filippa, som tog sig tid och tålamod bland min mix av "skrotsilver" som jag ville sälja. Kommer definitivt att återkomma! Skönt med öppet på helgen, tacksamt för oss som jobba kontorstid. Rekommenderas varmt.
Mynt o tandguld
Vid försäljning av gamla silvermynt och gammalt tandguld fick jag hjälp av Filippa.
Ett glatt och trevligt bemötande rakt igenom besöket.
Det gör att jag mer än gärna rekommenderar Stureguld
Mycket trevligt bemötande av Filipa
Mycket trevligt bemötande av Filipa, merci beaucoup😉
Så fint och respektfullt bemötande.
Så fint och respektfullt bemötande.
Omsorgsfullt uppmärksam på varorna.
Tack!
Snabbt
Snabbt, trevligt och super bra bemötande av Filippa, bra läge på butiken också så vi återkommer.
Världens trevligaste bemötande
Världens trevligaste bemötande. Vilket även ledde till ett roligt samtal.
Hälsningar Mats
God service
God service, och klassiskt hantverk vid kvalitetsbedömning
Väldigt nöjd!
Snabbt och trevligt mottagande.
Snabbt och trevligt mottagande.
Jag besökte [ Styreguld ] för att lämna smycken & Pennor
Jag besökte [ Styreguld ] för att lämna in mitt guld och blev mycket imponerad av servicen. Tjejen ( Filippa ) jag pratade med var otroligt trevlig och glad, vilket gjorde hela upplevelsen mycket trevlig. Hon var också mycket professionell och kunnig, vilket gav mig stort förtroende för värderingen och processen. Jag rekommenderar verkligen [Stureguld] till alla som behöver värdera eller sälja sina smycken. Tack för en fantastisk service!
Bästa service och nöjd med att sälja…
Bästa service och nöjd med att sälja mitt guld här.
Alltid lika bra!
Alltid lika bra!
Trevligt snabbt och framförallt kompetenta!
Mycket professionellt bemötande
Mycket professionellt bemötande, fick ärlig, uppriktig information och kunskap om hur guld värderas och vad som är mest förmånligt för mig som kund ! Tack för detta och kan varmt rekommendera Stureguld .
Smidig och korrekt hantering
Smidig och korrekt hantering. Bra pris.
Artigt och trevligt mottagande. Kan varmt rekommenderas.
Korrekt bemötande
Korrekt bemötande, trovärdigt, gott bemötande. Rekommenderas!
Otroligt fin service
Otroligt fin service. Rekommenderar starkt