Fantastiskt bra! Gav rättvis värdering för även liten mängd och sköttes både snabbt, säkert och tryggt. Väldigt nöjd. Är otroligt skeptisk och vaksam som person, gjorde därför efterforskningar innan... Näytä lisää
Snabb värdering och utbetalning! Dessutom korrekt värdering och tydlig specifikation på vad jag skickat in. Värderade först hos Guldbrev där jag dels inte fick någon specifikation på mina föremål,... Näytä lisää
De var snabba och kommunikationen var fantastisk! Kände ingen oro alls, allt var glasklart. Jag tyckte om servicen då de var väldigt transparenta och kunniga! Jag gick runt och frågade flera olika pan... Näytä lisää
Snabbt, smidigt och enkelt! Fick mer än jag förväntade mig och är supernöjd med hela processen. Kan varmt rekommendera Diamantbrev. Skriver normalt sett inte recensioner men nu kunde jag inte låta bl... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Vi är ett familjeägt företag som varit verksamma i guldbranschen i Sverige sedan 1939. På Diamantbrev betalar vi alltid högsta möjliga pris för ditt guld & dina diamanter. Inga värderingskostnader, mängdkrav, vilseledande villkor eller dolda avgifter. Gör som över 30 000 andra Svenskar - beställ ditt kostnadsfria Diamantbrev idag.
Alltid med prisgaranti!
Yrityksen kirjoittama

- Vi är trygga med att vi erbjuder ett av Sveriges högsta guldpris
- Många guldköpare lockar sina kunder med skyhöga guldpriser på sina förstasidor, men där det dessvärre gömmer sig dolda villkor som upptäcks först efter att guldet skickats in och drastiskt drar ned priset. Vi har inga sådana villkor utan betalar det vi utger oss för att göra, till alla kunder, oavsett omständigheter. Hittar du mot förmodan någon annan som betalar bättre så matchar vi alltid det priset.
- Trygg värdering av dina smycken.
- Du kan känna dig helt trygg med att dina smycken värderas mycket professionellt. Våra värderingsteam består av synnerligen erfarna och välutbildade värderingsmän och -kvinnor med tillsammans över hundra års erfarenhet av gradering och värdering av guld och diamanter.
Standardförsäkring upp till 100 000:-
För din trygghet!
Box 6324, 102 35 Stockholm, Stockholm, Ruotsi
- Info@diamantbrev.se
- diamantbrev.se
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Vi är supernöjda
Vi fick mycket mer betalt för föremålen som bara låg i lådor till ingen nytta, så vi är jättenöjda.
Snabb återkoppling o bra betalt
Fantastiskt bra
Är otroligt skeptisk och vaksam som person, gjorde därför efterforskningar innan och gav dessa en ärlig chans. Jag ångrar det inte!
Tack för att ni slår andra guldhandlare med hästlängder genom att bara vara raka och ärliga mot era kunder!
Seriösa!
Seriösa!! Svarar snabbt på alla frågor, inga konstigheter.....snabb värdering och betalning!!Återkommer gärna.
Snabbt säkert och enkelt
Det gick väldigt snabbt och super…
Det gick väldigt snabbt och super smidigt. Bra priser allt kanon bra.
Snabbt och enkelt 🙌🏻
Snabbt och tryggt
Snabb, smidigt och tryggt. Värdering i linje med mina förväntningar 🌸🤗 Tack.
Det var enkelt och snabbt
Wow va smidigt!
Skriver normalt sett inte recensioner men nu kunde jag inte låta bli för jag är så nöjd!
Otroligt smidigt och enkelt!
Otroligt smidigt och enkelt från start till mål. Snabb hantering av både ärendet och utbetalningen. Rekommenderas varmt!
Snabb värdering och utbetalning
Värderade först hos Guldbrev där jag dels inte fick någon specifikation på mina föremål, samt att dom ändrade sig tre gånger angående min värdering när jag var missnöjd och ville få mina föremål tillbaka.