Hej, Jag tycker att det har fungerat bra med värderingen och utbetalningen men jag saknar underlag /specifikationen på värderade objekt. Enligt mig är det viktigt för kunden att få information om vil... Näytä lisää
Läs det finstilta att det guldpris de visar är om du skickar in MINST 200g annars är priset betydligt lägre. Efter att ha önskat avbryta försäljningen fick jag listpriset även om jag skickat in mindr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Det var enkelt att skicka in och hanterades betydligt mycket snabbare än vad jag väntade mig. Åxå trevligt att få reda på att allt inte var äkta vilket jag nästan visste men skickade med det i alla f... Näytä lisää
Enkelt att beställa kuvertet som skickades ut snabbt. Sen snabba på att bedöma guldet och betala ut pengarna. Inget att klaga på. Fick mer än jag trodde.
Yrityksen kirjoittama
Guldbrev AB grundades i Sverige 2009 med målsättningen att erbjuda privatpersoner ett nytt, smidigt och smart sätt att sälja guld. Tack vare att vår verksamhet är förlagd till internet – och inte kräver några kostsamma butiker – har vi alltid kunnat erbjuda extra höga guldpriser till dig som vill sälja guld. Idag har Guldbrev AB över 100 000 nöjda kunder bara i Sverige, över 7 000 svenskar som gillar och följer oss på Facebook, samt högsta kreditbetyg (AAA). Guldbrev är en trygg och omtyckt guldköpare!
Guldbrev.se Support
Yrityksen kirjoittama

On vastannut 86 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Snabbt o bra
Min 75årige mamma blev blåst av er och…
Min 75årige mamma blev blåst av er och er välgömda finstilta text som inte jag heller såg.
Hon behövde verkligen dessa pengar som ni lurade av henne.

Vastaus yritykseltä Guldbrev.se
Gick snabbt
Gick snabbt. Vettig värdering. Allt gick snabbt.
Snabb och effektivt
Snabb och effektivt! Superbra när man vill sälja snabbt men få bra pris. Också plus att porto och allt är gratis.
Så smidigt med allt
Snabb värdering & snabb leverans mycket…
Snabb värdering & snabb leverans mycket bra👍👍
Snabbt och smidigt
Snabbt och pengarna snabbt.
Snabbt och pengarna snabbt.
Bra service.
Fungerar väldigt bra
Fungerar väldigt bra. Bra service.
Våga prova
Fantastisk bra och snabb service!
Snabb återkoppling men något otydligt…
Snabb återkoppling men något otydligt hur mycket betalt man får per gram guld, då det beror på hur mycket man har att sälja.
Snabbt pengar på konto
Snabbt pengar på konto, har användt 2 ggr o lika bra båda ggr
Fungerar kanon!
Snabb och mkt bra bedömning prismässigt.