Stella Bikes

Saanut 1/5 tähteä

ik heb een fiets aangekocht in België jaar 2024. Zes maanden later waren ze failliet. Stella had :meerdere vestigingen in Belgie en heeft duizenden fietsen verkocht. Wanneer je het huidige Stella... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Toen we bij het testcentrum van Kampenhout aankwamen werden we heel vriendelijk onthaald door Evelien. We mochten verschillende E- Bikes uitproberen en gaf ons genoeg tijd om te beslissen zonder te... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De man diexde fiets lerverdewas erg vtiebdelijkvrn behulpzaam. Ook in de winked doe ik vooraf bezicht te kuyrne was de verkoper heel behulpzaam. Ik had een lekker band bijbmijn oude fiets toen ik de... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bij de aankoop van mijn Stella bike, voldoende informatie en toelichting gehad. Het was ook heel aangenaam, om onmiddellijk de fiets te testen en een proefrit te maken. Fijn om de opties te overlo... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike
  2. Polkupyöräkorjaamo
  3. Polkupyörien tukkumyynti
  4. Pyöräilytarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Stella Bikes is dé e-bike specialist van België en biedt een complete en unieke fietsbeleving voor iedereen. De elektrische fietsen van Stella zijn in meerdere onderzoeken en e-bike testen als winnaar uitgeroepen.

Kaikki arvostelut

(2 321)

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Goede service in de winkel en leveren.

Goede service in de winkel en leveren.

Min is geen fietsverzekering direct te regelen of aanvraag formulier of duidelijke informatie.

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service in de winkel en bij de levering. We waarderen je feedback over de fietsverzekering en begrijpen dat duidelijke informatie daarbij belangrijk is. We nemen je opmerking mee om dit aspect te verbeteren en onze klanten beter te informeren. Bedankt voor je vertrouwen, en mocht je nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar! ^Team Stella

Saanut 4/5 tähteä

Goede services zowel in de winkel als…

Goede services zowel in de winkel als bij levering.

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met zowel de service in de winkel als bij de levering. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Veel plezier met je aankoop, en we hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! ^Team Stella

Saanut 5/5 tähteä

Zij deden hun uiterste best om mij als…

Zij deden hun uiterste best om mij als klant tegemoet te komen. Eerlijke verkopers zijn goud waard, ik ben verliefd op mijn elektrische Stella fiets. Hij opent horizonten, letterlijk en figuurlijk!

2. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Bedankt voor je prachtige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met je Stella fiets en dat hij je nieuwe horizonten laat verkennen. Ons team doet altijd hun uiterste best om onze klanten tegemoet te komen, en het is geweldig om te zien dat dit wordt gewaardeerd. Geniet van je ritten en we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! ^Team Stella

Snelle en goede service

Snelle en goede service , ook een zeer mooie en degelijke fiets voor een lage prijs .

3. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met zowel de service als je nieuwe fiets. Het is fijn om te horen dat je de kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding waardeert. Veel plezier met je fiets, en we staan altijd voor je klaar als je ons nodig hebt! ^Team Stella

Saanut 5/5 tähteä

Bij de verkoop hebben ze me heel…

Bij de verkoop hebben ze me heel geduldig en professioneel geadviseerd zodat ik eindelijk na jaren ellende ( bij een andere winkel ) nu eindelijk met een fiets rijd helemaal op mijn maat . Het thuisbrengen was ook tiptop in orde en da aanpassingen met de glimlach gedaan

13. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Bedankt voor je prachtige feedback! Wat geweldig om te horen dat je na jaren eindelijk de perfecte fiets hebt gevonden die helemaal bij je past. Ons team streeft er altijd naar om geduldig en professioneel te adviseren, zodat iedere klant tevreden de weg op gaat. We zijn blij dat je ook de bezorging en aanpassingen als positief hebt ervaren. Geniet van je nieuwe fiets, en we staan altijd klaar mocht je ons nodig hebben! ^Team Stella

Saanut 3/5 tähteä

Bluetooth koppelen

Graag had ik meer ( veel meer) uitleg gekregen tijdens het afhalen van mijn fiets. De medewerker heeft mij goed geholpen met het fietsenrek. Alleen het programmeren en Bluetooth koppelen is achteraf gezien niet gelukt. Mijn fiets schermpje vertoont 1 roze blokje bij de blauwe?

25. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat je bij het afhalen van je fiets graag meer uitleg had gewild over het programmeren en de Bluetooth-koppeling. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn. Ons team staat klaar om je hierbij te helpen en we nemen graag contact met je op om dit in orde te maken. Wat betreft het roze blokje op je scherm, dit lijkt op een probleem dat we graag voor je willen onderzoeken. Aarzel niet om ons te contacteren zodat we dit kunnen oplossen. ^Team Stella

goede prijs ,ruime keus

goede prijs ,ruime keus, nette winkel. Vriendelijk personeel

3. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze prijzen, het ruime assortiment en de nette winkel. Ons team doet er alles aan om een vriendelijke en prettige winkelervaring te bieden. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! ^Team Stella

Nazicht fiets

Goede en vriendelijke bediening, de probleempjes werden snel en vakkundig opgelost.

1. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Erik, bedankt voor je positieve review! Super om te horen dat alle probleempjes zo goed zijn verholpen! Mocht onze klantenservice iets voor je kunnen betekenen dan kan je ons bereiken op het nummer 0800 82 707 of via mail naar info@stellabikes.be. Wij wensen je nog veel fiets kilometers toe! *Team Stella

Saanut 4/5 tähteä

Met fiets voor nazicht geweest

Met fiets voor nazicht geweest, alles degelijk en vlot verlopen,heel tevreden. Een min puntje is de tijd tussen de aanvraag en het onderhoud zelf ( ong. 7 à 8 werkdagen). Geen probleem voor een nazicht maar voor een hestelling toch een behoorlijke tijd om het zonder fiets te moeten stellen

24. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring! We zijn blij te horen dat het onderhoud vlot en naar tevredenheid is verlopen. We begrijpen dat de wachttijd tussen de aanvraag en het onderhoud, vooral bij reparaties, wat lang kan zijn. We zullen je feedback zeker meenemen om onze service te verbeteren. Bedankt voor je geduld en we staan altijd klaar om je verder te helpen! ^Team Stella

Saanut 5/5 tähteä

Zeer vriendelijk zowel de mecanieker en…

Zeer vriendelijk zowel de mecanieker en de winkelverantwoordelijke (gerante) !!

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste, bedankt voor je positieve review! Ik ga uw complimenten doorgeven aan mijn collega's! Wij wensen je veel fietsplezier toe! Mocht onze klantenservice iets voor je kunnen betekenen dan kan je ons bereiken op het nummer 0800 82 707 of via mail naar info@stellabikes.be *Team Stella

Saanut 4/5 tähteä

zeer goede uitleg en behulpzaam als ook…

zeer goede uitleg en behulpzaam als ook bij de levering

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Albert, fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Mocht onze klantenservice iets voor je kunnen betekenen dan kan je ons bereiken op het nummer 0800 82 707 of via mail naar info@stellabikes.be. Veel fiets plezier toegewenst! *Team Stella

Top!

Goede, hartelijke ontvangst van de winkelmedewerker.
Gerichte vragen en goede begeleiding in zoektocht naar fiets! Top gedaan Robby

30. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Marc, super om te horen dat alles zo goed is verlopen! Ik geef uw compliment door aan Robby! Mocht onze klantenservice iets voor je kunnen betekenen dan kan je ons bereiken op het nummer 0800 82 707 of via mail naar info@stellabikes.be. *Team Stella

2 elektrische fietsen gekocht

-We wisten al welke fietsen we wilden na uitgebreid vergelijken, de verkoop is daarom vlot verlopen. Jammer enkele dagen na bestelling van onze fietsen zien we dat ze €300 worden afgeprijsd. Positief was dat ze mijn klacht hebben aangenomen en een tegemoetkoming hebben gedaan om 2 x een dubbele Stella fietstas aan te bieden. Die heb ik aangenomen maar het voelt dubbel ze zullen niet gebruikt worden, ik gebruik veel stevigere fietszakken.
-De levering was helemaal in orde en op afgesproken uur.
-Wat de fietsen betreft, we hebben 2 fietstochtjes gedaan en we zijn heel tevreden.

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Bedankt voor je uitgebreide review en voor het vertrouwen in ons na jullie vergelijking! We zijn blij dat de verkoop en levering soepel zijn verlopen en dat jullie tevreden zijn met de fietsen. Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld was over de prijsverlaging na je bestelling. We waarderen je begrip en zijn blij dat we een tegemoetkoming konden bieden, al begrijpen we dat de aangeboden fietstassen niet volledig aan je wensen voldoen. Mocht je nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, staan we altijd voor je klaar. Geniet van de fietstochten! ^Team Stella

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen, ook al was er na levering een probleem met mijn versnellingen is dit dadelijk in de winkel verholpen ook al was er niet direct een technieker aanwezig.

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Walter, fijn om te horen dat u gelijk werd geholpen door mijn collega in de winkel. Mocht onze klantenservice iets voor je kunnen betekenen dan kan je ons bereiken op het nummer 0800 82 707 of via mail naar info@stellabikes.be. *Team Stella

Saanut 5/5 tähteä

Alles was tip top in orde

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Marie-anne, bedankt voor je positieve bericht! Super om te horen dat alles in orde is! Mocht onze klantenservice iets voor je kunnen betekenen dan kan je ons bereiken op het nummer 0800 82 707 of via mail naar info@stellabikes.be. Wij wensen je veel fiets plezier toe! *Team Stella

Professioneel en snelle hulp

Vlot en zeer goede service,correct en zeer goed werk geleverd

20. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Martine, hartelijk dank voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen. Mocht onze klantenservice iets voor je kunnen betekenen dan kan je ons bereiken op het nummer 0800 82 707 of via mail naar info@stellabikes.be. *Team Stella

Saanut 4/5 tähteä

Vriendelijk personeel zowel aan de…

Vriendelijk personeel zowel aan de balie als de technieker. Alleen doch 1 slechte meededeling heb voor een derde maal een niewe zadel moeten plaatses ,op fiets die maar tweeenhalf oud is .

22. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Hendrik dank je wel voor je mooie review. Ik ga de feedback doorgeven aan de desbetreffende afdeling. Ik wens jullie veel fietsplezier! Mocht onze klantenservice iets voor je kunnen betekenen dan kan je ons bereiken op het nummer 0800 82 707 of via mail naar info@stellabikes.be. *Team Stella

Super service

Super service, zowel in showroom als bij levering van de fietsen.

25. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Dany, super om te horen dat alles zo goed is verlopen! Mocht onze klantenservice iets voor je kunnen betekenen dan kan je ons bereiken op het nummer 0800 82 707 of via mail naar info@stellabikes.be. Veel fietsplezier toegewenst! *Team Stella

stella bike

Zeer blij met mijn nieuwe fiets!

20. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Nancy, fijn om te lezen dat je tevreden bent met de Stella fiets, ik wens je heel veel fietsplezier toe. Mocht onze klantenservice iets voor je kunnen betekenen dan kan je ons bereiken op het nummer 0800 82 707 of via mail naar info@stellabikes.be. *Team Stella

Goede service en kwaliteit

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Noel, bedankt voor je positieve review! Mocht onze klantenservice iets voor je kunnen betekenen dan kan je ons bereiken op het nummer 0800 82 707 of via mail naar info@stellabikes.be. *Team Stella

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin