Stella Bikes

Saanut 1/5 tähteä

ik heb een fiets aangekocht in België jaar 2024. Zes maanden later waren ze failliet. Stella had :meerdere vestigingen in Belgie en heeft duizenden fietsen verkocht. Wanneer je het huidige Stella... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Toen we bij het testcentrum van Kampenhout aankwamen werden we heel vriendelijk onthaald door Evelien. We mochten verschillende E- Bikes uitproberen en gaf ons genoeg tijd om te beslissen zonder te... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De man diexde fiets lerverdewas erg vtiebdelijkvrn behulpzaam. Ook in de winked doe ik vooraf bezicht te kuyrne was de verkoper heel behulpzaam. Ik had een lekker band bijbmijn oude fiets toen ik de... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bij de aankoop van mijn Stella bike, voldoende informatie en toelichting gehad. Het was ook heel aangenaam, om onmiddellijk de fiets te testen en een proefrit te maken. Fijn om de opties te overlo... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike
  2. Polkupyöräkorjaamo
  3. Polkupyörien tukkumyynti
  4. Pyöräilytarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Stella Bikes is dé e-bike specialist van België en biedt een complete en unieke fietsbeleving voor iedereen. De elektrische fietsen van Stella zijn in meerdere onderzoeken en e-bike testen als winnaar uitgeroepen.

Kaikki arvostelut

(2 321)

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Persoonlijke begeleiding en vlotte…

Persoonlijke begeleiding en vlotte bediening. Ook dikke pluim aan de technieker die de fiets aan huis heeft geleverd. Hij nam de tijd om de fiets goed af te stellen op mijn hoogte.

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste, super om te horen dat alles zo goed is verlopen! Mocht onze klantenservice iets voor je kunnen betekenen dan kan je ons bereiken op het nummer 0800 82 707 of via mail naar info@stellabikes.be. Wij wensen je nog veel gelukkige kilometers toe! *Team Stella

Saanut 5/5 tähteä

Omdat we de 14de op vakantie zouden…

Omdat we de 14de op vakantie zouden gaan en onze nieuwe Stella Fietsen pas de 23ste klaar zouden zijn om ze te leveren. Hebben we gebeld met planning of de fietsen niet wat eerder afgeleverd konden worden. Dat we deze dan ook in de vakantie zouden kunnen uitproberen, dit was binnen 5 min geregeld. Dus vandaar deze pluim voor Stella, en kleine problemen met de standaard werden gelijk verholpen in de winkel van Stella in Hasselt. Met andere woorden een dikke 10 mvg andy

26. syyskuuta 2024

Beste Andy,

Hartelijk dank voor je positieve review en de fijne woorden! We zijn blij te horen dat alles zo snel en soepel geregeld kon worden, zodat je je nieuwe Stella fietsen tijdens je vakantie kon uitproberen. Het is geweldig om te weten dat de service van ons team, zowel in de planning als in de winkel van Stella in Hasselt, naar wens was.

We waarderen het enorm dat je ons een dikke 10 geeft, en we blijven ons inzetten om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Geniet van je Stella fietsen en een fijne vakantie gewenst!

Goede service:
- snel
- vriendelijk
- vakbekwaam

25. syyskuuta 2024

Beste,
Hartelijk dank voor uw review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Snelheid, vriendelijkheid, en vakbekwaamheid staan bij ons centraal, en het is fijn om te weten dat dit ook bij u is opgevallen.

We waarderen uw feedback enorm en staan altijd voor u klaar.

Fiets besteld in Boortmeerbeek

Fiets besteld in Boortmeerbeek. Vaste verkoper was ziek,daardoor zijn er afspraken fout gelopen. Maar heel goed verder geholpen door een verkoper uit Brugge, Robby. Goede uitleg gekregen, vriendelijk en professioneel!!

24. syyskuuta 2024

Beste,

Hartelijk dank voor uw feedback! Het spijt ons te horen dat er in eerste instantie enkele afspraken fout zijn gelopen door de afwezigheid van onze vaste verkoper. We zijn echter blij dat Robby uit Brugge u verder heeft kunnen helpen en dat u tevreden bent met zijn uitleg en service. Vriendelijkheid en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, en het is fijn om te horen dat dit zo is ervaren.

Bedankt voor uw geduld en vertrouwen in Stella!

Vriendelijkheid en goede uitleg

Vriendelijkheid en goede uitleg

18. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Jos, Super om te horen dat je onze service goed hebt ervaren! Mocht onze klantenservice nog iets voor je kunnen betekenen, dan kun je ons bereiken op het nummer 0800 82 707 of via e-mail naar info@stellabikes.be. *Team Stella

Heel vriendelijk

Heel vriendelijk

23. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Angèle, bedankt voor je positieve bericht. Mocht onze klantenservice iets voor je kunnen betekenen dan kan je ons bereiken op het nummer 0800 82 707 of via mail naar info@stellabikes.be *Team Stella

Saanut 5/5 tähteä

Snelle afspraken en altijd vriendelijk

Snelle afspraak en snelle service.
Altijd vriendelijk

22. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Ingrid, bedankt voor je positieve review. Super om te horen dat je zo goed bent geholpen! Mocht onze klantenservice iets voor je kunnen betekenen dan kan je ons bereiken op het nummer 0800 82 707 of via mail naar info@stellabikes.be *Team Stella

Saanut 2/5 tähteä

Geen service aan huis

Ze zeggen dat ze service aan huis doen maar dat is niet.

30. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Celine, bedankt voor je bericht. Helaas kunnen wij in deze periode geen service aan huis aanbieden, omdat er momenteel geen monteur beschikbaar is. Ook wij hadden dit graag anders gezien. Wel kunnen we een afspraak voor je inplannen bij het dichtstbijzijnde servicecenter. Onze excuses voor het ongemak. Laat het ons gerust weten als we een afspraak voor je kunnen regelen. Mocht u een afspraak willen maken dan kan je ons bereiken op het nummer 0800 82 707 of via mail naar info@stellabikes.be *Team Stella

Slijkbord was losgekomen

Slijkbord was losgekomen, direct gemaakt door mecanicien en goede uitleg over alles gehad

14. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Carina, super om te horen dat alles zo goed is verlopen! Mocht onze klantenservice iets voor je kunnen betekenen dan kan je ons bereiken op het nummer 0800 82 707 of via mail naar info@stellabikes.be. Wij wensen je nog heel veel gelukkige fiets kilometers toe! *Team Stella

Grove fout bij herstelling driewieler

Grove fout bij herstelling driewieler
dat die gene er aan gewerkt heeft een grove fout heeft gemaakt want ik rij met deze 3 wieler en kom thuis en zie met de morgen had het niet direct gezien maar er was een bout los aan de linker kant van de driewieler van de staaf die de driewieler recht houdt ik ben enorm teleurgesteld daar ik hem weer niet meer kan berijden en dat na een herstellings piriode van 2 maanden weer naar de stellabikes moet gebracht worden zie hier de foto's en ook de video met het lawaai achterwiel, ECHT JONGENS NA TWEE JAAR NIEUW ZIT IK MET EEN VERSLETEN FIETS wat nu ?

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Fran, het spijt ons zeer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad met de herstelling van je driewieler. We begrijpen hoe frustrerend het is om na een lange wachttijd te ontdekken dat er een grove fout is gemaakt. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn voor ons van het grootste belang, en we nemen dit zeer serieus. Zoals telefonisch besproken op vrijdag bent u vandaag terug gebeld met een oplossing.
We willen graag de situatie rechtzetten en ervoor zorgen dat je driewieler weer veilig en in goede staat is.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en de teleurstelling die je hebt ervaren. We waarderen je geduld en staan klaar om dit op te lossen. *Team Stella

Saanut 5/5 tähteä

Wij waren op zoek naar een elektrische…

Wij waren op zoek naar een elektrische fiets voor onze dochter. We hadden reeds enkele winkels bezocht. Nergens zijn we zo vriendelijke en professioneel geholpen geweest als bij Stella BIKES in Brugge! 3 weken geleden vrijdag zijn we daar toegekomen en hebben wij een super uitleg gekregen van de mechanieker (verkoper was afwezig) we konden op dit moment niet overgaan tot een verkoop, waar wij ook alle begrip voor hadden. Onze dochter kon al eens testrijden en wij waren veel wijzer qua uitleg! De volgende dag zijn we terug gegaan want toen zou er een verkoper aanwezig zijn. We werden fantastisch geholpen door Robby, terug mogen testrijden, professionele uitleg met zoveel geduld. Deze man doet zijn job met hart en ziel! Onze dochter was mee en was zoo blij haar fiets meteen te kunnen meenemen waarvoor super dank aan Robby voor alle moeite! Doordat we zo hartelijk zijn geholpen hebben wij onze ervaring gedeeld met familie en vrienden. En besliste mijn papa ook een fiets te kopen bij Robby! Zoals verwacht was dit terug super aangenaam! Zelden kom je in de verkoop iemand tegen met zoveel geduld en passie… en daarom wou ik toch even ook een review schrijven. Omdat ik vind dat mensen altijd heel snel zijn met negatieve feedback! Bedankt Robby en de mechanieker waarvan ik zijn naam vergeten ben!

30. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Celine, wat top om te horen dat je zo goed bent geholpen in Brugge! Ik ga deze positieve bericht doorgeven aan mijn collega! Mocht onze klantenservice iets voor je kunnen betekenen dan kan je ons bereiken op het nummer 0800 82 707 of via mail naar info@stellabikes.be. Wij wensen uw dochter heel veel fietsplezier toe! *Team Stella

Saanut 5/5 tähteä

Zeer vriendelijke meneer in Brugge die…

Zeer vriendelijke meneer in Brugge die ons veel uitleg heeft gegeven en zijn tijd nam voor ons ! Zeker aan te bevelen 👍🏼

13. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Chantal, super om te horen dat je zo goed bent geholpen in Brugge! Bedankt voor je fijne review! Mocht onze klantenservice iets voor je kunnen betekenen dan kan je ons bereiken op het nummer 0800 82 707 of via mail naar info@stellabikes.be. Wij wensen je veel fiets plezier toe! *Team Stella

Saanut 1/5 tähteä

Wat een shit bedrijf zal nooit meer…

Wat een shit bedrijf zal nooit meer wat kopen bij stella je betaalt je rot en krijgt totaaaal geen service, 4 maanden geleden een fietscomputer besteld en tot op heden 4x voor gebeld en tot op heden nog niks gekregen. Echt schandalig walgelijke bedrijf meer heb ik er niet over te zeggen. Mijn moeder kan al 4 maanden nu niet fietsen door deze shit bedrijf

Beste klant,
Het spijt ons zeer te horen dat u zo’n negatieve ervaring heeft gehad met de service van onze Nederlandse collega's en dat uw bestelling niet op tijd is geleverd. We begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn, vooral omdat uw moeder al zo lang niet kan fietsen.
Na wat uitzoekwerk hebben we gezien dat er meerdere keren een ander adres is doorgegeven, wat voor een pakket natuurlijk uiterst belangrijk is. We nemen deze situatie zeer serieus en willen ervoor zorgen dat u de service krijgt die u verdient.
Het pakket is inmiddels opnieuw verstuurd door onze collega's, en we hopen dat het snel bij u aankomt.
Onze excuses voor het ongemak en de teleurstelling die u heeft ervaren. We waarderen uw geduld. *Team Stella

goede service

alles geleverd op uren van afspraak, vriendelijke mensen van leveringsdienst, goede uitleg

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Walter, bedankt voor de positieve review! Super om te horen! Wij wensen je veel fiets plezier toe! Mocht onze klantenservice iets voor je kunnen betekenen dan kan je ons bereiken op het nummer 0800 82 707 of via mail naar info@stellabikes.be *Team Stella

Stella centrum Leeuwarden prima zaak

Leuke winkel. Ben bij het Stella centrum in Leeuwarden geweest. Ik heb hier onlangs een fiets gekocht en deze bevalt prima. Toen ik binnen kwam in de winkel mocht ik op een aantal fietsen proeffietsen. Ideaal om zo te kijken welke het beste bij mij past. Later teruggekomen en deze gekocht. Het kan wel eens druk zijn in de winkel maar dit werd prima opgelost. Toen ik de fiets kwam halen sprong zelfs de monteur even bij om mij te helpen. Het is de Morena met automatische versnelling. Dit bevalt goed. Ik fiets veel voor woon/werk en als je voor stoplichten staat heeft de fiets gelijk de juiste versnelling te pakken. Ook ziet de fiets er degelijk uit.
Bij deze Stella dealer zo goed en netjes geholpen.

19. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste, super om te horen dat alles zo goed is verlopen! Bedankt voor je positieve review! Wij wensen je veel gelukkige fiets kilometers toe! *Team Stella

Top service

Goede en vriendelijke raadgevers in de winkel. Bezorging aan huis is top.

19. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Arnouts, bedankt voor je fijne bericht! Wij wensen je veel fietsplezier toe! Mocht onze klantenservice iets voor je kunnen betekenen dan kan je ons bereiken op het nummer 0800 82 707 of via mail naar info@stellabikes.be *Team Stella

Saanut 1/5 tähteä

onvriendelijke verkoper na toe wij de…

onvriendelijke verkoper na toe wij de fiets wouden ophalen

achteraf gemerkt dat : de poot los staat
de bagagedrager los staat
er maar 1 sleutel aanwezig was
en de banden waren plat

kort samengevat deze fiets is niet na gekeken voor verkoop

13. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Kevin, bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen, dit is niet de service die wij willen aanbieden. Graag plannen wij een afspraak met je in om de fiets te repareren. Laat ons weten of dit nog nodig is. Je kunt ons bereiken op het nummer 0800 82 707 of via e-mail naar info@stellabikes.be. *Team Stella

Vriendelijk goede service en snel klaar

Vriendelijk goede service en snel klaar

11. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Esther, bedankt voor je fijne bericht. Mocht onze klantenservice iets voor je kunnen betekenen dan kan je ons bereiken op het nummer 0800 82 707 of via mail naar info@stellabikes.be *Team Stella

Goede contacten

Goede contacten, snelle levering.

18. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Theodoor, bedankt voor je positieve review! Wij wensen je veel gelukkige fiets kilometers toe! Mocht onze klantenservice iets voor je kunnen betekenen dan kan je ons bereiken op het nummer 0800 82 707 of via mail naar info@stellabikes.be *Team Stella

Zeer tevreden

Snelle, vriendelijke service. Medewerkers hebben voldoende kennis.

8. syyskuuta 2024

Beste,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze snelle en vriendelijke service, en dat je onze medewerkers als deskundig hebt ervaren. Het is altijd ons doel om een uitstekende klantenservice te bieden en we zijn blij dat dit bij jou is gelukt.

Als je nog vragen hebt of verdere assistentie nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. We waarderen je feedback enorm!

*Team Stella

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin