Stella Bikes

Saanut 1/5 tähteä

ik heb een fiets aangekocht in België jaar 2024. Zes maanden later waren ze failliet. Stella had :meerdere vestigingen in Belgie en heeft duizenden fietsen verkocht. Wanneer je het huidige Stella... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Toen we bij het testcentrum van Kampenhout aankwamen werden we heel vriendelijk onthaald door Evelien. We mochten verschillende E- Bikes uitproberen en gaf ons genoeg tijd om te beslissen zonder te... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De man diexde fiets lerverdewas erg vtiebdelijkvrn behulpzaam. Ook in de winked doe ik vooraf bezicht te kuyrne was de verkoper heel behulpzaam. Ik had een lekker band bijbmijn oude fiets toen ik de... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bij de aankoop van mijn Stella bike, voldoende informatie en toelichting gehad. Het was ook heel aangenaam, om onmiddellijk de fiets te testen en een proefrit te maken. Fijn om de opties te overlo... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike
  2. Polkupyöräkorjaamo
  3. Polkupyörien tukkumyynti
  4. Pyöräilytarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Stella Bikes is dé e-bike specialist van België en biedt een complete en unieke fietsbeleving voor iedereen. De elektrische fietsen van Stella zijn in meerdere onderzoeken en e-bike testen als winnaar uitgeroepen.

Kaikki arvostelut

(2 321)

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Moeizaam verloop verkoop. Prima fiets.

De verkoop liep niet goed. Online afspraak geboekt voor testrit. Na moeizaam de winkel in Brugge gevonden te hebben. 45 ´ moeten wachten. Verkoper was met andere klant bezig en verdween nadien 15´ aan telefoon... De beoogde fiets een van de tiera reeks liep gelukkig beter en werd 2 weken later mits toeslagen €30 aan huis geleverd. Afhalen in winkel kon niet. Kreeg meteen een contract voor verzekering gemaild. Dit had ik niet gevraagd. Was ook niet besproken en heb ik dan ook geweigerd.

28. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Paul, bedankt voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat uw bezoek aan onze winkel in Brugge niet naar wens is verlopen. We begrijpen dat wachttijden frustrerend kunnen zijn, zeker wanneer u van tevoren een afspraak hebt gemaakt. We zullen dit intern bespreken om onze planning en communicatie in de toekomst te verbeteren, zodat we onze klanten beter van dienst kunnen zijn. Onze excuses dat u ongevraagd een verzekering heeft gekregen. Mocht onze klantenservice iets voor je kunnen betekenen dan kan je ons bereiken op het nummer 0800 82 707 of via mail naar info@stellabikes.be. *team Stella

Zeer behulpzaam

Zeer behulpzaam

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Martiza, fijn om te horen dat het behulpzaam was! Als je nog meer vragen hebt of hulp nodig hebt, laat het gerust weten! 😊*team Stella

Saanut 4/5 tähteä

Heel aardige bediening in de winkel!

Heel aardige bediening in de winkel!
Levering van fiets duurde vrij lang.

10. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste mevrouw de Groen, bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de bediening in de winkel. We begrijpen dat de langere levertijd vervelend kan zijn, en we doen ons best om dit in de toekomst te verbeteren. We hopen dat u veel plezier beleeft aan uw fiets!

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Danny, bedankt voor uw bericht! Fijn om te horen dat de afspraken goed zijn gemaakt en nagekomen. We streven er altijd naar om een betrouwbare en zorgvuldige service te bieden. Veel plezier met uw aankoop! *team Stella

Saanut 5/5 tähteä

bestelling en aflevering zeer vlot…

bestelling en aflevering zeer vlot verlopen,
aflevering met goede info over werking display

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Patrick, bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat zowel de bestelling als de aflevering vlot zijn verlopen en dat u tevreden bent met de uitleg over de werking van het display. We wensen u veel plezier met uw aankoop! *Team Stella

Saanut 3/5 tähteä

Batterij oplader is heel slecht

Wij waren goed geholpen in de winkel, levering op tijd aan gekomen, vriendelijke uitleg, maar we merken dat
Batterij oplader is heel slecht, geen goed aansluiten met de batterij en de elektrische stakker, bedoeld slecht verbinding en komt gemakkelijk los , als niet goed opletten is er kans de batterij niet opgeladen worden

Beste Samy,,

Dank u voor uw bericht en uw feedback over de batterijoplader. Fijn om te horen dat de levering op tijd was en dat u goed geholpen bent in de winkel, maar we betreuren het dat u problemen ondervindt met de oplader.

Het klinkt alsof er een probleem is met de verbinding tussen de oplader en de batterij, wat uiteraard niet zou mogen gebeuren. We willen u graag helpen om dit zo snel mogelijk op te lossen.
We sturen volledig kosteloos een nieuw tussenstuk per post op.

We stellen uw geduld zeer op prijs en hopen u zo een tevreden klant te maken.
*Team Stella

Saanut 5/5 tähteä

Goede kwaliteit en uitstekende service

Goede kwaliteit en uitstekende service! Heb mijn fiets al bijna 2 jaar!

5. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Bart, het is geweldig om te horen dat je al bijna 2 jaar tevreden bent met je fiets en onze service! Dank je wel voor je positieve feedback over de kwaliteit en service. We blijven ons inzetten om je te blijven ondersteunen in de toekomst! *Team Stella

Goede informatie/service

Goede informatie/service, vriendelijke medewerkers en afspraken nagekomen

4. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Kurt, bedankt voor je mooie feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de informatie, service en onze medewerkers. We doen ons best om afspraken altijd na te komen en waarderen je positieve reactie! Wij wensen je veel fiets plezier toe! *Team Stella

Saanut 4/5 tähteä

Er zijn een paar aandacht puntjes

Er zijn een paar aandacht puntjes, eind afwerking kan beter. Ik heb lijmresten op mijn voorlicht en het embleem vooraan. Ook het spatbord vooraan heb ik beter gezet.
En bij het schakel systeem is te weinig duimruimte heb ik ook zelfstandig verander.

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat er enkele aandachtspunten zijn met de afwerking van je fiets, zoals de lijmresten op het voorlicht en embleem, en het spatbord en schakelsysteem. We waarderen het dat je deze punten aangeeft, zodat we dit kunnen verbeteren in de toekomst. Mocht je verdere ondersteuning nodig hebben, staan we graag voor je klaar om je te helpen. Dan kan je ons bereiken op het nummer 0800 82 707 of via mail naar info@stellabikes.be. *Team Stella

Geduldige verkoper.

Wij konden alle maten uitproberen, heel geduldig heeft de verkoper alles telkens aangepast en heeft hij ons laten begaan bij het uittesten.

4. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Mieke, bedankt voor je fijne feedback! Het is goed om te horen dat je de tijd kreeg om alles rustig uit te proberen en dat de verkoper geduldig was bij het aanpassen van de fietsen. We streven ernaar om onze klanten een ontspannen en positieve ervaring te bieden. Veel plezier met je nieuwe fiets! Mocht onze klantenservice iets voor je kunnen betekenen dan kan je ons bereiken op het nummer 0800 82 707 of via mail naar info@stellabikes.be. *Team Stella

Saanut 2/5 tähteä

Slechte ervaring

Geen goede informatie gehad. Dat wij in België wonen was geen enkel probleem. Maar er werd niet bij verteld dat het onderhoud niet door Nederland werd gedaan. Met de fiets kopen kon ons adres ingegeven worden. Maar toen bleek dat bij levering de display er niet bij zat kon ons adres ineens niet meer ingegeven worden. De bezorger zei me dat ik een afspraak kreeg om de display te installeren. Werd deze gewoon opgestuurd. Daar ben ik het niet mee eens. Fout van Stella. Kon wel via België een monteur komen ware het niet dat deze man langdurig ziek is. Ik zou terug gebeld worden. Moet nog steeds gebeuren. Erg slecht van Stella.
Nog geen kilometer gefietst en nu al spijt van de fiets.

Beste Eddy,
Het spijt ons te horen dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad. Het is duidelijk dat er miscommunicatie is geweest over de service en levering, en we begrijpen je frustratie. Het is niet de bedoeling dat je met zulke problemen wordt geconfronteerd, zeker niet vlak na de aankoop van je fiets.
We nemen je feedback serieus en willen dit graag voor je oplossen. We zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk wordt teruggebeld om de situatie op te lossen, en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat je hebt ervaren. We willen graag met je samenwerken om een passende oplossing te vinden.
Nogmaals onze excuses voor deze vervelende situatie. *Team Stella

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben goed geholpen door de persoon toen ik ging testrijden. De verkoper was niet opdringerig, heeft niet geprobeerd de meest dure modellen te verkopen, maar heeft goed geluisterd naar mijn noden

3. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Daphne, bedankt voor je feedback! Wat fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad tijdens het testrijden. We streven er altijd naar om goed te luisteren naar de behoeften van onze klanten, zonder opdringerig te zijn. Jouw tevredenheid is ons doel! *Team Stella

Saanut 5/5 tähteä

Vriendelijke mensen en zeer goede…

Vriendelijke mensen en zeer goede service

3. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Beste Tarik, bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je onze medewerkers vriendelijk vindt en tevreden bent met de service. We doen ons best om dit zo te houden! Mocht onze klantenservice iets voor je kunnen betekenen dan kan je ons bereiken op het nummer 0800 82 707 of via mail naar info@stellabikes.be *Team Stella

perfecte afhandeling en levering

Verkoper had kennis van zaken en was zeer bereidwillig. Verschillende keren telefonisch contact moeten opnemen met hoofdzetel .
Telefonisch verwittigt van levering en op juiste tijdstip geleverd. Bij test van de e-bike bleek dat de riem onvoldoende aangespannen was. Ik kon onmiddellijk naar de hersteldienst komen in Hasselt die het euvel hebben verholpen.

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Bedankt voor je uitgebreide feedback! We zijn blij om te horen dat de verkoper je goed heeft kunnen helpen en dat de levering volgens afspraak is verlopen. Onze excuses voor het ongemak met de riem van je e-bike, maar fijn dat je snel terecht kon bij onze hersteldienst in Hasselt om dit op te lossen. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, dus we hopen dat je nu volop kunt genieten van je e-bike! ^Team Stella

Saanut 5/5 tähteä

De uitleg was klaar en duidelijk

De uitleg was klaar en duidelijk. De tijd die we kregen voor de testrit was ruim voldoende.
Bij de levering kregen we nog een pak informatie. De leverancier was zeer vriendelijk, de winkelbediende trouwens ook.
De wachttijd op een fiets was veel korter dan verwacht.

2. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij dat de uitleg duidelijk was en dat je voldoende tijd had voor de testrit. Het is fijn om te horen dat zowel de winkelbediende als de leverancier vriendelijk waren en dat je bij de levering nog veel informatie hebt gekregen. We zijn ook blij dat de wachttijd voor je fiets korter was dan verwacht. We wensen je veel plezier met je nieuwe fiets en staan altijd klaar om je verder te helpen! ^Team Stella

Vriendelijke service

Vriendelijke service, eerste fiets helaas gestolen en na wat wachten op alle papierwerk vanuit de politie, regelde Stella alles heel snel met de verzekering en stond er een nieuwe fiets!

8. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Bedankt voor je review en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! Het is natuurlijk erg vervelend dat je eerste fiets is gestolen, maar we zijn blij dat we je snel hebben kunnen helpen met de verzekering en de vervanging. We wensen je veel plezier met je nieuwe fiets en staan altijd voor je klaar mocht je nog iets nodig hebben! ^Team Stella

goeie service

30. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. We wensen je veel fietsplezier! ^Team Stella

Zeer goeie vakman

8. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Bedankt voor je compliment! We streven er altijd naar om onze klanten de beste service te bieden. ^Team Stella

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en de kwaliteit van onze fietsen. Veel plezier met je nieuwe fiets! ^Team Stella

Vriendelijk,vlot,uitleg

7. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Stella Bikes

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als vriendelijk en vlot hebt ervaren, en dat de uitleg duidelijk was. We helpen je graag weer in de toekomst! ^Team Stella

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin