Saanut 5/5 tähteä

Personen som ringde var mycket trevlig och informerade mycket tydligt vad det var som hon erbjöd mig. Inte påstridig utan informerade tydligt att det var ett erbjudande och att jag kunde tacka nej.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Det som gjorde att jag upplevde min kontakt med Pontus så positivt var det att han förstod min situation och var villig att hjälpa mig att få ner min månadskostnad för mobil och bredband. Detta h... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hej Pontus o tack för ett trevligt samtal med information som jag kommet att få stor nytta av! Det är verkligen inte svårt att ge ett omdöme, det kan helt enkelt inte bli något annat än högsta b... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Lurendrejeri på högsta nivå, tar kontakt med äldre människor som dom kan lura som min 80 åriga mamma. Lurar på henne mobilabonemag och ett "säkerhetspaket " min mamma är fattig, inga pengar på banken... Näytä lisää

1. Mobiiliverkko-operaattori
  2. Televiestintä
  3. Puhelupalvelu

Yrityksen kirjoittama

SST NET Mobil Frihet levereras med: SST NET SIM-KORT , NÖDSIM-KORT , SPÄRRTJÄNST & RÄTTSHJÄLP ID-DEKAL , ID-NYCKELBRICKA , ID-VÄRLDSBRICKA - Frihet är att slippa oroa sig!

4,0

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Jag har ingenting att omdöme, allt är bra

Det så bra, därför att SSTNET behandlas deras kunder jättebra och SSTNET fåstår deras kunder ekonomiska situation jättebra så fort kunder ring kundservice.
Jag vill bara SSTNET är bäst.
Önskar att SSTNET hade bredband, tv tjänster det blir jättebra till alla SSTNET kunder.

17. joulukuuta 2025

Hej Bambo,

Tusen tack för ditt omdöme. Vi uppskattar både dig och dina fina ord!
Vi skulle gärna vilja att du ringer in till oss på kundservice, så hjälper vi dig med bredband! Varmt välkommen.

BE AWARE FRAUD

BE AWARE FRAUD, This company is a scam. I was deliberately deceived by their representative, who falsely impersonated my current service provider and claimed to be working on their behalf. He lied about having access to my existing bills and payment history and used this false information to tell me I was overpaying. None of this was true. This was a clear case of misrepresentation and fraudulent sales tactics. Be extremely cautious and do not trust any claims they make.

1. joulukuuta 2025

Hello Ahmed,

Thank you for sharing your feedback. We take concerns like these seriously and appreciate you bringing this to our attention.

We would like to clarify that we do not have access to personal or billing information for individuals who are not customers with us.

We always follow all applicable telecom regulations, and the same requirements apply to our authorized sales partners. With that said, we are humble in acknowledging that misunderstandings or mistakes can occur, and when they do, we are fully committed to addressing them.

If you feel that an agreement was entered into under incorrect circumstances or that something did not go right, we kindly ask you to contact us directly at +46 774 100 590. We would be more than happy to review the situation together and help resolve any concerns in a transparent and fair manner.

Our goal is always to act responsibly and to ensure that customers feel safe, informed, and respected.

Kindly regards,
SST NET Costumer service

Lätt

Lätt fixat när man missat en faktura, 4 min senare klart via Swish.

15. joulukuuta 2025

Hej Conny,

Tusen tack för ditt omdöme! Du är alltid välkommen åter om det finns något mer vi kan göra för dig. :)

Och som ett extra tack, vill vi erbjuda dig och en vän möjligheten att få 1.000kr att handla för vardera. Läs mer här! https://sstnet.se/sst-net-varva-en-van/

Ni är hjärtlösa

För i h**vete! Nu har ni kontaktat min dementa mamma en gång till och tecknat ett nytt abbonnemang. Lös detta, ta bort det omedelbart.

12. joulukuuta 2025

Hej Jane,

Vi är ledsna över att läsa detta och förstår att situationen kring din mamma är mycket känslig. Det är självklart inte vår avsikt att agera utan hänsyn.
Av integritets- och sekretesskäl kan vi dock endast hantera abonnemang direkt med den person som står på avtalet. För att kunna utreda ärendet behöver vi därför ha kontakt med din mamma. Du är självklart välkommen att närvara eller medverka vid samtalet om ni önskar. För vidare hjälp ber vi er att kontakta vår kundservice direkt på: 0774100590 eller via mejl på: kundservice@sstnet.se så hjälper vi er vidare där.

Saanut 1/5 tähteä

Måste ge betyget 1 av par…

Måste ge betyget 1 av par anledningar.Deras pris, hur dem anlitar konsultfirma som jagar folk att skriva under. Vem går frivilligt med på att skriva upp sig 24 månader där dem betalar ca 700 kr månaden?
Det är lätt att säga att det är en bra deal till Agda 70 år som för nuvarande betalar 100 kr månaden och inte förstår vad som händer.

5. joulukuuta 2025

Hej Anonym,

Tack för ditt omdöme. Hur ett pris upplevs beror på vad som ingår i abonnemanget och hur det används. Våra abonnemang är paketerade med flera tjänster, vilket gör att de inte är jämförbara med enklare lösningar som endast omfattar surf och samtal.

Då vi tyvärr inte kan se vilket abonnemang eller vilken kund ditt omdöme gäller, blir det därför svårt för oss att bemöta en specifik händelse.

Den berörda kunden är välkommen att kontakta oss på: 0774100590 om denne har frågor om sitt abonnemang och inte är införstådd med exakt vilket värde eller tjänster som ingår, så hjälper vi gladligen till!

Saanut 1/5 tähteä

Hur kan man se hur mycket surf kvar på…

Hur kan man se hur mycket surf kvar på mobilen!

4. joulukuuta 2025

Hej Almasri,

Tack för att du hör av dig. Just nu finns det ingen möjlighet för dig att hålla koll på surfen själv, däremot får du alltid ett SMS från oss när du har förbrukat 60% av din surf-pott. Vill du veta exakt hur mycket du har kvar, är du alltid välkommen att både ringa oss på: 0774100590 eller skicka ett mejl till: kundservice@sstnet.se, så hjälper vi dig!

Grym service!

26. marraskuuta 2025

Hej Ulf,

Tusen tack för ditt omdöme! Du är alltid välkommen till att höra av dig till oss för kommande frågor eller funderingar.

Varma hälsningar,

Finns inget bättre

Finns inget bättre, jag har tidigare haft andra operatörer, detta är helt fantastiskt om man tar sej tid att prata med dom, dom är vänliga, dom har förståelse vid krislägen

27. marraskuuta 2025

Hej Tony,

Tusen tack för dina fina ord, det satte verkligen ett leende på våra läppar!
Vi ser framemot att höra från dig igen Tony, oavsett ärende.
Varma hälsningar,

Trevlig person som ringde

Trevlig person som ringde. Saklig. Ingen försäljartyp som försökte pracka på mig något.

26. marraskuuta 2025

Hej Annika,

Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.
Det betyder mycket för oss att du upplevde samtalet som respektfullt och professionellt. Vi strävar efter att möta varje person på ett lyhört och ärligt sätt, där fokus alltid ligger på dialog och förståelse. Din återkoppling bekräftar att vi är på rätt väg, och den tar vi med oss i vårt fortsatta arbete.

Saanut 4/5 tähteä

Hej Eva,

Tusen tack för ditt omdöme, det uppskattar vi verkligen!

Som ett extra tack, vill vi passa på att göra din torsdag lite extra bra genom att ge dig möjligheten att få hem ett presentkort på 1.000kr på ICA. Det enda du behöver göra är att rekommendera SST NET till en vän som väljer att byta till oss via denna länk: https://sstnet.se/sst-net-varva-en-van/
Smidigare än så är det inte! Passa på, denna möjlighet gäller endast nu under oktober månad.

Saanut 1/5 tähteä

Lurendrejeri och avtal där man…

Lurendrejeri och avtal där man utnyttjar svage människor! Eller personer i svage situationer.
Noll respekt för personliga tragedier.
Skäms!!!

6. tammikuuta 2025

Hej Henrik,

Tack för ditt omdöme! Vi skulle gärna vilja veta mer om det du beskriver, men då vi inte hittar dig som registrerad kund hos oss, ber vi dig vänligen om att kontakta oss på: 0774100590. Tack.

Saanut 3/5 tähteä

Ha kvar avtal vid flytt och försäljning hus

Efter ha bytt bostad var det bra att ha kvar gamla abonnemanget 99

23. marraskuuta 2025

Hej Pelle,

Tack för ditt omdöme. Det låter som att du är nöjd med ditt abonnemang och det gläder oss! Hör gärna av dig om det finns något vi kan förbättra för att vinna en femma av dig nästa gång.

Snabb och bra service

21. marraskuuta 2025

Hej Leila,

Tusen tack för ditt omdöme! Du är alltid välkommen åter för framtida frågor och funderingar!

Som ett extra tack vill vi ge dig och en vän ett presentkort på ICA värde 1.000kr vardera, när du rekommenderar SST NET till en vän, som registrerar sitt byte på: www.https://sstnet.se/sst-net-varva-en-van/

Bra servis.

14. elokuuta 2025

Hej Ingemar,

Tack för ditt omdöme. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om det finns något vi kan hjälpa till med framöver samt vad vi skulle kunna förbättra för att få en femma av dig nästa gång!

Allt är bra

Allt är bra! Jag är njöd

21. marraskuuta 2025

Hej Kanthima,

Tusen tack för ditt fina omdöme! Du är alltid välkommen för framtida frågor eller funderingar.

Saanut 3/5 tähteä

Helhet inte 100% nöjd pgr av att vid…

Helhet inte 100% nöjd pgr av att vid samtal med någon som ex åker bil så stängs samtalet ner ibland. Bortsett från det är jag nöjd.

17. marraskuuta 2025

Hej Åsa,

Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse. Vad fint att höra att du i övrigt är nöjd med tjänsten.

Att samtal bryts ibland, kan bero på täckningen och hur nätet ser ut just i det område man rör sig i. Det är tyvärr något som kan påverkas av faktorer utanför vår direkta kontroll, men vi vill ändå gärna försöka hjälpa till.

Hör gärna av dig till vår kundtjänst så kan vi titta närmare på just ditt nummer och område för att se om det finns något vi kan justera eller tipsa om för att förbättra samtalsupplevelsen.

Mycket trevligt samtal

Mycket trevligt samtal

Hej Marita,

Tusen tack för ditt omdöme, vi blir väldigt glada över att läsa dina fina ord.

Saanut 4/5 tähteä

Samtalet var givande

Samtalet var givande
Hade dom bara hållt vad som blev sagt vilket inte dom gjort

30. syyskuuta 2025

Hej Jenny,

Tack för ditt omdöme. Vi skulle gärna vilja komma i kontakt med dig för att reda ut vad som har hänt i ditt fall, och givetvis få möjlighet att ställa det till rätta! Vänligen hör av dig till: 0774100590, så hjälper vi dig :)

Fungerar bra ,bra mottagning 👍

Hej Roger,

Tusen tack för ditt omdöme, vad glada vi blir! :)

Saanut 2/5 tähteä

Dålig teckning och liten mängd surf

Dålig teckning och liten mängd surf.
Gör så att abonnenter VILL stanna kvar istället för att låsa med bindningstid.

Hej Susanne,

Tusen tack för ditt omdöme, det är exakt sådant här vi önskar att fånga upp! Hör gärna av dig till oss på: 0774100590, så ska vi se vad vi kan göra!

SST NET Kundservice

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin