Personen som ringde var mycket trevlig och informerade mycket tydligt vad det var som hon erbjöd mig. Inte påstridig utan informerade tydligt att det var ett erbjudande och att jag kunde tacka nej.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Det som gjorde att jag upplevde min kontakt med Pontus så positivt var det att han förstod min situation och var villig att hjälpa mig att få ner min månadskostnad för mobil och bredband. Detta h... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hej Pontus o tack för ett trevligt samtal med information som jag kommet att få stor nytta av! Det är verkligen inte svårt att ge ett omdöme, det kan helt enkelt inte bli något annat än högsta b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Lurendrejeri på högsta nivå, tar kontakt med äldre människor som dom kan lura som min 80 åriga mamma. Lurar på henne mobilabonemag och ett "säkerhetspaket " min mamma är fattig, inga pengar på banken... Näytä lisää
Yritys on vastannut
SST NET Mobil Frihet levereras med: SST NET SIM-KORT , NÖDSIM-KORT , SPÄRRTJÄNST & RÄTTSHJÄLP ID-DEKAL , ID-NYCKELBRICKA , ID-VÄRLDSBRICKA - Frihet är att slippa oroa sig!
Norra Kyrkogränden 30, 26131, Landskrona, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Det var en massa bra service som ingår i sstnet abonnemang. Toppen.

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Jag fick snabbt svar på min fundering och tips om en passande lösning för mina befintliga mobilabonnemang .

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Bra service! Toppenbetyg till Per-Oscar och till de övriga i butiken.

Alltid bra bemötande och mkt bra hjälp 🌷av P-O

Mycket nöjd 😄👍

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Patrik hjälpte oss att komma igång med autogiro och därmed spara 708 kronor om året. Tack så jättemycket!

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Blev uppringd av Pontus då det var dags att förnya abonnemanget.
Bra att företaget hör av sig och informerar om vilka möjligheter som finns.

Hej
Vill tacka Wille för hans snabba hjälp med mitt problem.
Mycket trevlig kille.
Har haft sst net i 8 år det har aldrig varit några problem.

Mycket tillmötesgående personal. People! Och hjälpsam

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Hurtigt fixet då man först kom igenom till deres kundtjänst 🤗

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Var bra, och förklarade även andra erbjudanden bra.

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Mycket nöjd med detta mobilabonnemanget: D
Kundtjänsten är superbra. Man får enkelt den hjälp man behöver beroende på ärende.

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Mycket trevligt bemötande och samtal med Pontus idag.

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Pontus var väldigt trevlig och kunnig. När jag nämnde vad jag sökte så tog han fram något som översteg mina förväntningar.

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Jag fick den hjälp jag behövde och blev bemött med ett trevligt bemötande. Hon gav inte upp innan det fungerade

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Mycket trevlig och hjälpsam kvinna, som löste mina problem på ett professionellt sätt!