Saanut 1/5 tähteä

Beställt kvitto på mobilen för det behövs till reparation. Det har snart tagit 2 veckor och kundtjänst säger att de antingen har skickat ärendet till lagret eller att de har bytt lager så det kan... Näytä lisää

1. Televiestintä
  2. Mobiiliverkko-operaattori
  3. Puhelin- ja internetpalvelu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Ring med Comviq kontantkort och slipp både oförutsedda fakturor och långa bindningstider. Med Comviq kontantkort betalar du bara för det du ringer!

1,3

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

comviq har såå otrevliga personal som…

comviq har såå otrevliga personal som ej vet vad de håller på med. man var tvungen att ringa tusen gånger för en liten grej och efteråt blir man bara arg på varför man har beställt nåt ifrån dem. det är ju en bra operatör med rimliga priser men de kommer förlora kunder om de håller på sådär. det här blir min sista abbonemang hos comviq.

16. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Man behöver ringa 10 gånger för att ens…

Man behöver ringa 10 gånger för att ens få hjälp skulle få hjälp med nummerbyte dom bara ljuger och säger idag imorgon ger oklara svar samt säger personalen helt olika saker allmänt otrevlig personal. Har ännu inte fått tillbaka mitt telefonnummer !

17. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Beställt kvitto på mobilen för det…

Beställt kvitto på mobilen för det behövs till reparation.
Det har snart tagit 2 veckor och kundtjänst säger att de antingen har skickat ärendet till lagret eller att de har bytt lager så det kan dröja pga det, eller så säger de att de har ett tekniskt problem just nu, så filen kan inte skickas.
Kundtjänst kan absolut inte kontakta någon som arbetar med att lösa det (varför inte? jobbar dom inte på comviq eller?)
De har satt i system att ljuga för kunderna, verkar ju helt meningslöst, är väl bättre att bara säga att man kan glömma ett kvitto, så löser man det på annat vis.
Vad håller dom på med?

16. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Jag har idag avslutat en över 15 år…

Jag har idag avslutat en över 15 år lång kundrelation med Comviq – på grund av en påminnelseavgift på 60 kr som de vägrade att makulera.

Jag kontaktade kundtjänst eftersom jag inte kunde betala min faktura. Systemet visade hela tiden att den redan var betald. Först litade jag på det, men när jag fick ett nytt påminnelsebrev med ytterligare 60 kr i avgift försökte jag betala igen. Samma sak: ”fakturan är betald men inte registrerat i systemet än”, .

För att undvika fler kostnader swishade jag betalningen och kontaktade kundsupporten – som dessutom bara har begränsade öppettider.

Det visade sig att när jag tidigare gjort en mindre delbetalning för att kunna aktivera e‑faktura, tolkade deras system det som att hela fakturan var betald. Ett rent systemfel. Mitt försök att ordna e‑faktura var dessutom helt onödigt eftersom de varken erbjuder autogiro eller e‑faktura.

Jag bad dem makulera påminnelseavgiften eftersom deras system två gånger påstod att fakturan var betald. Men nej. Comviq förstår inte vilka strider som är värda att ta.

Resultatet? De har nu förlorat en kund som under åren genererat omkring 120 000 kr i intäkter genom abonnemang och mobiler. Bra jobbat, eller?

Idag har jag istället tecknat ett nytt abonnemang hos en annan operatör: 20 kr i fyra månader, 100 GB surf och gratis chatt i hela världen – inte bara i Sverige.

15. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

So so bad company they should close the…

So so bad company they should close the world would be a better place without them. So basically, they have updated my subscription without even me confirming that to a higher subscription and they just that it’s part of their policy!! As a student it is completely not fair. And I didn’t get a notification several times about I my invoice so extra fees where always added and when I contacted them they didn’t do anything about that!! So rude not recommending this company to anyone definitely change to another 👍🏻

14. huhtikuuta 2026

Största bluff företaget någonsin

Största bluff företaget någonsin! Finns inget jag ångrar mer än att jag nu bytt till Comviq. Allt i processen har gått fel verkligen. Först och främst beställde jag min telefon + abbonemang 20 januari!!!! inget kommit än. Mitt i allt detta så avslutade Comviq mitt nuvarande abbonemang hos annan operatör utan att jag fått min nya telefon och simkort. Tog 12 dagar för de att åtgärda detta så jag fick köpa ett kontaktkort!! Idioti. Efter ca 50 försök till kontakt med kundservice, kompenserades jag äntligen för detta.

Nu när jag äntligen fick notis att PostNord tagit emot ang en order, så har det inte hänt någonting på 1.5 vecka. PostNord har ej fått paketet ännu, så nu väntar ännu längre väntan på min telefon. Comviq säger som vanligt att de skapar ärende till annan avdelning som återkommer……. antagligen i oktober

Den som lever får se. Ingen vet om det blir någon telefon eller inte. Spring medans ni kan!!!

12. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ljuger och hittar på och lägger till extra avgifter

Äckligt företag dom är bedragare och lögnare , kolla eran GB och abonnemang dom kan ändra den som dom vill för att ta extra betalt . Extremt dålig och omogen support . Felaktiga kampanjer och vilseledande reklam . Jag har varit Comviq kund i många år men nu på senare tid har företaget förändrats och har blivit otroligt opålitliga . Jag skulle inte rekommendera någon detta företaget jag lovar er betala en femtio lapp eller en hundring extra och ni kommer få så mycket bättre service och support i ett annat bolag . Och sen Comviq kanske inte behöver mig men jag behöver inte dom heller med alla andra alternativ som finns där ute . Äckligt företag

8. huhtikuuta 2026

Riktigt uselt

Riktigt uselt, skickar faktura efter faktura och kan inte förklara vad de är för, påminnelser skickas ut efter betalning etc. riktigt dåligt och är en typ av lagligt bedrägeri, de lägger sig verkligen i gråzonen över vad som är lagligt.

2. huhtikuuta 2026

AWFUL RIPOFF

AWFUL - Nothing but a ripoff organization. You don’t matter except to pay your bill and they will charge you for anything and everything they can. Especially when you travel. Beware arriving at an airport. You will be charged $90 USD for nothing. No recourse. And when you cancel they will over bill you and send you to collections. Top it all off, they have the worst mascot ever. Ridiculous idiot. Except for Tele2 and their stupid black sheep. Geezuzzz… what is wrong w telecom in Sweden?!? Avoid!!

7. huhtikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Kundservice

Grymt erbjudande men katastrof kundservice. Dem kan knappt svenska och deras attityd gör mig förbannad.

7. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Förstår ingenting . Skämt?

Förstår ingenting. Spärrar bara kontantkortet så fort det inte laddas på omgående. Det är andra gången det händer. Har saldo kvar på kortet ,men när jag försöker ringa får jag något konstigt meddelande att denna tjänst inte är tillgängligt för detta kort. Något liknande. Som sagt andra gången. Har tre kontantkort, ett till fritidshuset för mobilt bredband , ett backup kort och ett ordinarie med ett nummer som jag har haft i 20 år. Back up går inte att använda sen igår, bredbandskortet som har saldo fungerar inte nu, alltså bara primärkortet kvar. Det är svårt att få något klart besked av deras kundtjänst och dessutom får man bara chatta med dom ,när det gäller kontantkort!!!?? Det mest korkade någonsin. Dessutom kan dom ingenting som svarar . Det slutar med att dom skickar nytt kort, som man inte har en aning om vilket telefonnummer det gäller!!? Alltså man borde byta ut dom ansvariga, som är största delen i detta kaos. Kommer att byta till ett annat företag,inte för att det möjligtvis blir bättre. Men lite lättare att kommunicera med när det går fel.
Dom spärrar simkortet för samtal för att dom felaktigt anser att vissa telefon modeller inte har 4/5 G. Fast dom har det. Helt sanslöst!

4. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Inga problem!

Haft mobilabonnemang hos Comviq länge och allt fungerar toppen. Enkelt att byta abonnemang på mina sidor och se förbrukning surf där. Toppen! Mobilen jag köpt där fungerar också finfint.

1. huhtikuuta 2026

I Left Sweden and canceled my card

I Left Sweden and canceled my card, they not only didn't canceled it they also kept charging me and now I have debt collectors sending me mails about a service I didn't used and I need to pay, but guess what without a bank id is impossible to pay them. THANKS A LOT COMVIQ 0/10

31. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Absolut sämsta företag gå aldrig med!

Absolut sämsta företag med otroligt dålig service. Pratade med kundervice på mobilen och jag fick så otroligt fult attityd av killen jag pratade med bara för att jag ville avsluta abonemanget. Deras teckning är sämst och otroligt dåliga priser jämfört med andra.

30. maaliskuuta 2026

Min sambo beställde en IPhone 17

Min sambo beställde en IPhone 17, stod att den skulle levereras inom 2-3 dagar, nu har det snart gått 3 månader och ingen telefon har kommit än. Får olika svar vid kontakt av kundtjänst.

27. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Har nu på 1 månad haft problem med mitt…

Har nu på 1 månad haft problem med mitt bredband. Att det bara lägger av och man ringer kundservice och dom skyller på att det är min router(har testat flera stycken olika) dom ska ha ip adresser och grejer fast det inte har med saken att göra. Man frågar om dom har driftstörningar men det får man inget svar på utan man ska svara sen på massa frågor istället för att lösa ett problem. Men dom blir sura när man inte har deras router då skyller dom på den man har köpt. Ingen bra hjälp får man. Dags att stå för vad dom gör

27. maaliskuuta 2026

Comviq

Hej
Jag är en sjukpensionär. Jag tankade Amigo Allo 27 februari för att ringa hemlandet Iran. Precis dagen därpå det blev krig. Jag bad Comviq att förlänga giltighetstiden för att jag har 97 minuter av 100 kvar.
Comviq vägrade att hjälpa till så 150kr av min pension gick så lätt.
Jag undrar om det finns någon mänskligheten kvar i världen !
Jag rekommenderar inte Comviq till någon alls.
Jag lämnar Comviq som kund för gott.

26. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin