Personen som ringde var mycket trevlig och informerade mycket tydligt vad det var som hon erbjöd mig. Inte påstridig utan informerade tydligt att det var ett erbjudande och att jag kunde tacka nej.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Det som gjorde att jag upplevde min kontakt med Pontus så positivt var det att han förstod min situation och var villig att hjälpa mig att få ner min månadskostnad för mobil och bredband. Detta h... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hej Pontus o tack för ett trevligt samtal med information som jag kommet att få stor nytta av! Det är verkligen inte svårt att ge ett omdöme, det kan helt enkelt inte bli något annat än högsta b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Lurendrejeri på högsta nivå, tar kontakt med äldre människor som dom kan lura som min 80 åriga mamma. Lurar på henne mobilabonemag och ett "säkerhetspaket " min mamma är fattig, inga pengar på banken... Näytä lisää
Yritys on vastannut
SST NET Mobil Frihet levereras med: SST NET SIM-KORT , NÖDSIM-KORT , SPÄRRTJÄNST & RÄTTSHJÄLP ID-DEKAL , ID-NYCKELBRICKA , ID-VÄRLDSBRICKA - Frihet är att slippa oroa sig!
Norra Kyrkogränden 30, 26131, Landskrona, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Pontus är påläst och verkar trovärdig.
Dessutom är han en bra förhandlare som troligen lyckas behålla många abonnter och inte bara oss.
Den som anställde Pontus gjorde ett klipp. 😀😃
Mvh
Lennart Klaar Västerås

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Hej vad kan jag berätta endast att sig dom är Micke bra mvh Hidaeta

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Jag blir aldrig besviken, alltid trevligt bemötande❣️

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Kvinnan jag talade med tyckte jag om. Hon var lätt att tala med och trevlig därför vill jag ge henne 5 Stjärnor🙋🏻♀️🦋

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Utnyttjar människor med hjärnskada, lurar och påstår att deras leverantör inte har abonnemang för de över 65. Lovar 3 gratismånader och kräver full betalning från dag ett, dessutom mycket dyrare än Halebop (trots de lovat billigare)

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Ni har lurat på mig ett år till av avtalstiden!!!
Med den som ringde var det hela tiden ett krav från min sida att avtalstiden inte skulle förlänas!!
Att ni inte skäms!!!
Ska ni sen föra in att jag har förlängt mitt avtal med ett helt år!!!!
SKÄMS!!!!!
Jag har inte råd med detta!!
Vill gärna att den som gjorde detta ska ringa mig!! Har kontaktat ARN!
Annika Eriksson 0702502190

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Får alltid en riktigt god service o är bra täckning över qllt

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Den bästa servicenivån jag någonsin har stött på när det kom till mobiloperatör och för min del vid tecknande av abonnemang till mitt företag.
Snabbt, personligt och otroligt hjälpsam kundtjänst, 6 av 5!

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Trevlig ton. Kunnig och lösningsorienterad.
Personen jag pratade med var trevlig, lyhörd och professionell genom hela samtalet. Mitt problem löstes snabbt och smidigt, och bemötandet var både vänligt och engagerat. Det märk när någon bryr sig om att hjälpa sina kunder. Stort tack för utmärkt service!

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Tusen tack Elias för ett mycket trevligt samtal! Jag är mycket nöjd med bemötandet man får av er alla på SST.NET!

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Måste tyvärr skriva en negativ recension.
Jag har haft detta bolag i över två år. Abonnemangen följde med när jag köpte min pizzeria.
Kundservice i sig är trevlig, men tyvärr brister deras kunskap.
Det värsta som hände var när 4G-nätet släcktes. Min arbetstelefon, som är helt avgörande för den dagliga verksamheten, låg nere i tre dagar. På grund av detta förlorade jag nästan 14 000 kr.
Jag var extremt stressad och ringde kundtjänst cirka fyra gånger om dagen. Först sa de att de skulle försöka lösa problemet. Sedan fick jag besked om att det var fel på telefonen, och att inget gick att göra direkt.
På tredje dagen insåg jag att jag var tvungen att försöka lösa det själv och frågade om man kunde koppla mitt nummer till ett annat nummer tillfälligt. Då svarade de att det gick bra.
Jag frågade varför vi inte gjort detta direkt, och fick svaret att de hade varit stressade.
Efter detta valde jag att säga upp abonnemanget direkt och be om slutfaktura. En teleoperatör måste kunna sin tjänst, särskilt när det gäller företagskunder.
Jag kontaktade även kundtjänst och frågade om de kunde stå för slutfakturan, med tanke på att jag redan förlorat över 14 000 kr. Svaret var nej.
Tyvärr kan jag inte rekommendera detta bolag. De kan helt enkelt inte sin grej.

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
BUUU för ett dåligt skumt företag

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Mycket trevligt bemötande kunnig personal

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Fullkomligt bluff-företag. Har lurat min pensionerade svärfar att teckna abonnemang på två år som han inte behövde och är sedan totalt omedgörliga med att avsluta abonnemanget. Har som affärsidé att lura på utsatta människor telefonabonnemang de inte behöver genom aggressiv telefonförsäljning. Deras sockersöta svar om att ”kontakta kundtjänst så löser vi det” är lögn och förbannad dikt.

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Snabb och proffsig hjälp. Elias var jättetrevlig!

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
bra service. kan ställa frågor som kanske är dumma utan att de visar vad de tycker

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Hej han var väldigt trevlig och tillmötesgående 😁