Enkelt og greit. Men levering gikk ikke smertefritt. Budet ringte ikke på døren (enebolig) for å levere pakken men tok den umiddelbart med seg til utleveringssted da pakken ikke passet i postkassen. B... Näytä lisää

Sprell Kvadrat- helt enestående. Kom inn med barseltårer- klarte ikke få adaptere av bilstolen. Hadde vært i en annen butikk, men ble avvist. Her brettet de opp ermene- både trøstet meg og fikk adapte... Näytä lisää

Jeg valgte henting i butikk, men pakken ble allikevel forsøkt levert hjem til postkassen min. Postkassen var for liten og derfor sendt videre til posten. Dette tok dermed lenger tid. Over en uke fra b... Näytä lisää

1. Lelukauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Vi har trygge og gode leker som varer. Hos oss finner du møbler, leker, bursdaggaver og gavekort som barn i alle aldre setter pris på.

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Super kundeservice

Bestilte julegave, men pga mye rot hos Posten ble pakken sendt i retur til Sprell like før julaften. Kundeservice hos Sprell var veldig forståelsesfulle for at dette var kjedelig, og lovte å sende ut ny pakke med en gang. Den 22 desember fikk jeg beskjed om at pakke var sendt fra Sprell, og allerede i dag, lille julaften, var den klar for å hentes! Virker som de kan ha sendt den med ekspresslevering uten ekstra kostnad - utrolig snilt gjort! Anbefaler virkelig Sprell, både pga produktene de selger, og ikke minst pga hyggelige og dyktige folk på kundeservice❤️

23. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sprell

Hei Katrine, Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding! 😊 Det setter vi utrolig pris på! Glad for at det løste seg og at pakken kom frem i tide. Ønsker deg velkommen igjen ved en senere anledning 🥰 Med vennlig hilsen Sprell Kundeservice.

Det ble en bra handel og opplevelse

Det ble en bra handel og opplevelse, og enda bedre bare jeg hadde visst hva Oda. Men altså varene kom til lovet tid og jeg er fornøyd.

30. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sprell

Tusen takk for 4-stjerner! Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@sprell.no hvis du tenker vi kunne gjort noe annerledes eller bedre. Hilsen oss i Sprell :)

bra utvalg

bra utvalg, enkelt å handel

31. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sprell

Tusen takk for 4-stjerner 😍 Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@sprell.no hvis du tenker vi kunne gjort noe annerledes eller bedre. Hilsen oss i Sprell :)

Raskt, trygt og enkelt

Det går raskt, trygt og enkelt å handle på sprell. Godt utvalg av leker, mange som du ikke finner andre steder. De lekene som ikke selges assortert, legger du enkelt inn en kommentar om hvilken du vil ha, så ordner de det.

3. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sprell

Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding og anmeldelse av nettbutikken vår. Velkommen tilbake! :)

Veldig fornøyd med Sprell.

Oversiktlig nettside, enkelt å bestille og jeg bestiller kun på nett når jeg kan betale med klarna.

31. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sprell

Tusen takk for en fin tilbakemelding! Velkommen tilbake :)

Kjempefin nettbutikk hvor det er lett å…

Kjempefin nettbutikk hvor det er lett å finne frem. Beste lekebutikken vi har i Norge. Rask levering og fint innpakket om man ønsker det😊Terningkast 6👌

5. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sprell

Tusen takk!! Så utrolig hyggelig! Det setter vi veldig pris på og det varmer hjertene våre ❤ Velkommen tilbake til oss!

Treg tilbakebetaling av penger

Kjøpte en kjole/kostyme og ombestemte meg samme dag og leverte tilbake innen 1 time. De advarte meg at det er bedre å ta byttekort enn å vente på pengene tilbake. Det var riktig! Måtte fylle skjema og gi konto og det er et kontor et annet sted som tilbakebetaler pengene på konto. Pengene er ikke tilbakebetalt etter 3 uker! Har aldri opplevd dette med andre butikker.

27. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sprell

Hei Tina, tusen takk for din tilbakemelding! Dette beklager vi på det sterkeste, og det er langt over vår behandlingstid på overføring av beløp ved retur. Dette vil vi gjerne sjekke opp nærmere. Vil du sende oss en e-post til kundeservice@sprell.no, så skal vi hjelpe deg umiddelbart. Med vennlig hilsen Sprell Kundeservice.