Enkelt og greit. Men levering gikk ikke smertefritt. Budet ringte ikke på døren (enebolig) for å levere pakken men tok den umiddelbart med seg til utleveringssted da pakken ikke passet i postkassen. B... Näytä lisää

Jeg valgte henting i butikk, men pakken ble allikevel forsøkt levert hjem til postkassen min. Postkassen var for liten og derfor sendt videre til posten. Dette tok dermed lenger tid. Over en uke fra b... Näytä lisää

Bestilte julegave, men pga mye rot hos Posten ble pakken sendt i retur til Sprell like før julaften. Kundeservice hos Sprell var veldig forståelsesfulle for at dette var kjedelig, og lovte å sende ut... Näytä lisää

1. Lelukauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Vi har trygge og gode leker som varer. Hos oss finner du møbler, leker, bursdaggaver og gavekort som barn i alle aldre setter pris på.

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Enestående kundeservice!

Enestående kundeservice!

Etter å ha sendt inn bestilling så jeg noe mer jeg skulle ha. Ringte kundeservice (fikk svar umiddelbart) og de ordnet slik at jeg fikk lagt til varer. Rask levering og hyggelige priser!

21. marraskuuta 2025

Helt super kundeservice

Helt super kundeservice! Rask, enkel og god. Veldig fornøyd med både mulighet for innpakking, og raskt hjelp.

18. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sprell

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 😃 Vi setter stor pris på at du er fornøyd med både kundeservice og innpakningsmuligheten 🎁

Vi sto klare til å handle i kassen

Vi sto klare til å handle i kassen, på Sprell i Oslo sentrum. Jentene våre hadde valgt hver sin liten leke (79kr hver) samt at far hadde valgt ut en «Click» magnet leke. Denne varen var annonsert til 399 i hylle rett ved kassen. Samt det var annonsert med 20% rabat ved medlem. Dette er vi - ikke lenger.

Problemet begynte når ansatt i kassen ikke skjønte helt hvorfor produktet gikk inn til 429,- så han hentet en kollega. Det kom en kollega (dame) som hastet bort, å begynte å kjefte at produktet ikke var til annonserte 399, men 429 og at det var feilpriset. Hun kunne på ingen måte gi rabatt på rabatten og det var vanskelig med 20%… jeg meldte at siden produktet var priset på flere esker til 399 så ønsket vi å handle for den annonserte prisen. Det er også stengt talt ulovlig å fjerne annonsert pris fra varen og prise den på nytt foran kunde. Og helt ærlig… vi snakker om 30kr.

Vi valgte å ikke handle pga service utført av denne medarbeideren 14.07.2025.

14. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sprell

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive til oss. Vi beklager virkelig opplevelsen du hadde i butikken – slik skal det selvfølgelig ikke være. Vi forstår godt frustrasjonen, og vi ønsker gjerne å se nærmere på saken.

Vil du kontakte oss på kundeservice@sprell.no, så vi kan hjelpe deg videre og finne en god løsning. 💛

Fantastisk service

Fantastisk service og utrolig god kvalitet på lekene. Vi har mange leker derfra som vi er veldig fornøyde med. Desverre fikk vi en biteleke i bbs som begynte å vise skader på seg. Jeg hadde verken kvittering eller esken lenger, men etter en kort samtale med ks på mail, hadde jeg ny leke i postkassen 2 dager senere. Og det til minstens store glede, og ikke minst min. Baby som holder på å få tenner og som plutselig ikke har sin favoritt biteleke er ikke noe morsomt for verken store eller små 🙈
Sprell er litt dyrere enn andre leketøysbutikker, men det er det verdt.
Vi kommer definitivt til å handle mer fra Sprell i fremtiden!

9. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Sprell

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med både lekene og kundeervicen vår. Velkommen tilbake til Sprell! 💛

Vår opplevelse med Sprell

Vår opplevelse med Sprell: Vi besøkte butikken på Majorstua for å se etter en sittebil til vår nevø. Vi fant en bil som var tydelig priset til kr 1599, men det var en utstillingsmodell som ikke var til salgs. Butikken reserverte derfor samme bil i butikken på Grünerløkka. Da vi kom til Grünerløkka dagen etter, måtte vi betale kr 1750 for bilen. Vi protesterte, og viste priser vi var forespeilet dagen i forveien (og som bilen på vårt foto var merket med), men fikk til svar at det var feil på Majorstuen og at det ikke var deres ansvar. Det er ikke snakk om store summer her, men bilen var allerede ganske dyr, og vi hadde tatt turen ens ærend for å hente den. Dersom Sprell hadde gjort en feil i prisingen, er det vel deres ansvar?

Beklager, Sprell, men dette var ikke en seriøs butikkjede verdig.

17. joulukuuta 2024

Hei Rune,

Tusen takk for tilbakemeldingen!
Vi er lei oss for opplevelsen du hadde i våre butikker. Vi forstår godt at det er skuffende når prisene i butikk ikke samsvarer, og vi skulle ha håndtert dette på en bedre måte. Vi ønsker å rette opp i dette ved å tilbakebetale differansen. Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@sprell.no, så ordner vi det.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse i fremtiden.

Med vennlig hilsen Sprell Kundeservice.

Dårlige vilkår

Sprell har mange fine varer og et greit utvalg, men prisene er overhodet ikke konkurransedyktige. De har også dårligere vilkår enn andre fysiske butikker, for eksempel tilbyr de ikke åpent kjøp med mindre du er medlem(?). Jeg fikk en gave som var kjøpt hos sprell, men fordi jeg allerede hadde varen fra før ville jeg returnere denne i bytte mot pengene. Det var ikke mulig til tross for at giver hadde lagt med kvitteringen. For å få pengene tilbake måtte giver (som var medlem) returnere varen. Utrolig tungvint, og hvem vil be den som ga de en gave om å returnere den? Det var andre varer vi trengte, som sprell ikke har i varesortimentet sitt/var utsolgte for og et gavekort/tilgodelapp var derfor ikke ønskelig. Personalet var for øvrig hyggelig, men det veier ikke opp for at vilkårene er så dårlige.

4. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Sprell

Takk for at du deler din erfaring med oss. Vi er lei oss for at du har hatt en dårlig opplevelse.

Hos Sprell har vi 14 dagers åpent kjøp for alle kunder, og det er ingen krav om medlemskap i vår kundeklubb for å benytte seg av denne retten. Tidligere hadde vi kun åpent kjøp for medlemmer, men dette har blitt endret, og retten gjelder for alle våre kunder. Dersom det har gått mer enn 14 dager, tilbyr vi bytterett mot tilgodelapp eller en annen vare i inntil 4 måneder.

Vi håper du vil ta kontakt med oss på kundeservice@sprell.no eller 23 22 22 22 med informasjon om varen og kjøpsbeviset, så vi kan hjelpe deg videre og finne en god løsning.

Med vennlig hilsen Sprell Kundeservice.

Veldig fornøyde kunder!

Både sprell Cc vest og sprell kundeservice strakk seg langt for oss som kunder. De var på veldig på tilbudssiden, behjelpelige og effektive i sin kundebehandling. Anbefales!

8. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Sprell

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding og 5-stjerner! ❤ Det setter vi utrolig pris på!

Sprell Oslo

Sprell Oslo, "Riktige Leker"
Etter kjøpet av en pluche kosedyr til nesten 1000kr, ønsket jeg å kjøpe en pluche apekatt også, men den var utsolgt i butikken. Da oppdaget jeg 2 stykk apekatter i utstillingsvinduet! I butikken fikk jeg NEI: jeg fikk IKKE lov til å kjøpe 1 av disse appekattene! Har noen i verden hørt noe sånn tull? En kunde som ikke kan kjøpe noe? For en arrogant kundebehandling! De tjener nok NOK penger! Aldri mer denne butikken til meg :-(

20. elokuuta 2024

Hei JF Wassenaar,

Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi veldig pris på!
Vi er veldig lei oss for at du ikke kunne kjøpe apekatten fra utstillingsvinduet hos Sprell Riktige Leker. Vi forstår det er frustrerende at vi ikke kan selge en vare vi har utstilt. Det er et annet firma som lager utstillingsvinduene for oss, og derfor har vi dessverre ikke tilgang til dem.

Vi har nå fått apekatten i butikken igjen, så ta veldig gjerne kontakt med oss på kundeservice@sprell.no, så vi kan rette opp inntrykket du har fått av oss.

Med vennlig hilsen Sprell Kundeservice, telefon 23 22 22 22.

Sprell Kvadrat- helt enestående

Sprell Kvadrat- helt enestående. Kom inn med barseltårer- klarte ikke få adaptere av bilstolen. Hadde vært i en annen butikk, men ble avvist. Her brettet de opp ermene- både trøstet meg og fikk adapterene av bilstolen. Helt unike ansatte. Her kommer jeg til å handle barneting alltid ❤️

12. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Sprell

Tusen takk for en rørende tilbakemelding, Siv Helen ❤️ Vi setter utrolig pris på det! Velkommen tilbake til oss 🥰

Rask levering

Rask levering . Raskt svar på info vedr. varen

2. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Sprell

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 😊 Det setter vi veldig pris på! Velkommen igjen!

Jeg kjøpte en snøball former som lagde…

Jeg kjøpte en snøball former som lagde helt perfekte snøballer på bare noen sekunder. Veldig gode ting med god kvalitet. Helt topp

6. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Sprell

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Vi er glad for å høre at du er fornøyd med snøballklypen ❄

Rask levering

Bestilte tirsdag, ble hentet torsdag. Overraskende rask behandling av ordre

31. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Sprell

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! :) Så bra at ordren kom frem så raskt.

Fornøyd

Veldig fornøyd med produktet. God kvalitet. Enkelt justebar systemet.

3. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Sprell

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Kjapp levering

Kjapp levering.

3. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Sprell

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 😊