Saanut 2/5 tähteä

Företaget lovar att ta hand om hela processen. De lovar ett preliminärt datum för leverans och montering. När tiden tre månader är passerad så visar det sig att varan inte ens är beställt. Långa ledti... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Solcellen.se reklam lät väldigt bra ,men hade vi vetat allt krångel som blev hade vi valt en annan leverantör , jättedålig återkoppling från ansvarig säljare ,bollades hit och dit mellan olika person... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Kontakten med er säljare Hanna har varit superbra' Leveransen av panelerna gick också kanon, Sedan kom inte montörerna som lovat man måste kunna precisera när dom kommer man har ju ett eget liv, När... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen tiedot

1. Aurinkosähkövoimala

Yrityksen kirjoittama

Vi på Solcellen älskar solceller. Och vi tror på framtiden. Därför har vi ställt om till solceller med batteri, och vi fortsätter hela tiden utveckla oss. Nu senast består utvecklingen i att vi gärna skickar med ett batteri till solcellsanläggningarna. 9,6 kWh stort är vårt standardbatteri. Vill du ha ett ännu större batteri går det utmärkt att till en mindre kostnad köpa till ytterligare moduler. Den enkla och korta förklaringen är att vi numera ser batteriet som en självklar del av en solcellsanläggning. Det handlar om ekonomi och det handlar om miljön. Energilagring kommer vara helt avgörande om vi ska klara energiutmaningen under åren som kommer, både för plånboken och miljön. Kort sagt, ska man köpa solceller just nu, då ska man göra det med batteri. Förutsättningarna med ett grönt teknik avdrag på 48,5% är så pass bra att valet om man frågar oss är självklart.

3,4

2 tähteä
1 tähti

Allt gick ganska fort

Allt gick ganska fort
Men saknar ett meddelande när jag hade problem och ni uppdaterade
Ett sms när ni hade gjort det hade varit fint och vad ni hade gjort
Annars är jag nöjd

28. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Solcellen Sverige AB

Hej Jack Tack för ditt omdöme och din feedback. Vi tar med oss det i vårt interna utvecklingsarbete. Ha en trevlig sommar! Stefan Solcellen

Seriöst företag

Snabb leverans och bra utfört arbete.

4. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Solcellen Sverige AB

Hej Staffan. Tack för ditt omdöme. Önskar dig en produktiv sommar. Liv Solcellen

Saanut 3/5 tähteä

Blev nog lite bortglömd mellan jul och…

Blev nog lite bortglömd mellan jul och nyår å en bra bit in på 2023 dock en bra kommunikation när jag väl blev ihågkommen. Ett plus är att jag tycker anläggningen fungerar mycket bra. Ett litet minus är att jag inte kan justera som jag vill i appen dvs om jag vill sälja typ min ström i batteriet när jag vill eller bara använda själv. Krävs kommunikation med support för det i dagsläget.

26. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Solcellen Sverige AB

Hej Stefan, tack för ditt omdöme. Vi ber om ursäkt och tar till oss av din feedback. Vi arbetar ständigt med att förbättra oss. Behöver du instruktioner om hur du kan använda appen så är du välkommen att ringa oss på 0295-201 01. Liv Solcellen

Saanut 1/5 tähteä

Solcellen.se reklam lät väldigt bra…

jättedålig återkoppling från ansvarig säljare ,bollades hit och dit mellan olika personer som oftast inte varpå plats , den som ska ha positivt är ekonomiavdelningen som iaf svarade på våra Mail och skulle kontakta planeringsavdelningen sen blev det tyst från solcellen.se igen .

10. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Solcellen Sverige AB

Hej Tommy, tack för din feedback. Vi är uppmärksamma på att vi har haft problem med kommunikation och ber om ursäkt för detta. Har du frågor, funderingar eller behöver hjälp med något, är du alltid välkommen till att kontakta vår försäljningschef på 0295-201 02.
Ha en trevlig sommar Stefan Solcellen

Ointresserade av kunden

Fick snabb kontakt med säljare som lämnade förslag på anläggning. Men det verkar vara omöjligt att få dem att ange ett pris! Frågade för över en månad sedan och har hört av mig flera gånger sedan dess. Nu har jag gett upp. Utgår ifrån att ett företag som inte klarar grundläggande försäljning inte klarar att leverera produkt. Eller så har de räknat bort mig som kund utan att återkoppla…

13. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Solcellen Sverige AB

Hej Tore, Tack för din feedback. William har försökt att nå dig under förra veckan, vill du återkoppla när du har tid för ett samtal. Vi ser fram emot att prata med dig. Stefan Solcellen

Bra innstallatörer

2. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Solcellen Sverige AB

Hej Gert-Ove Tack för ditt omdöme. Vi ställer höga krav på våra montageteam och är glada över din upplevelse. Trevlig sommar Liv Solcellen

Saanut 3/5 tähteä

Jag beställde anläggningen i januari…

Jag beställde anläggningen i januari och panelerna monterades i V14 sen fick jag vänta tills V26 innan jag fick anläggningen inkopplad vilket jag tycker är alldeles för lång tid.

20. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Solcellen Sverige AB

Hej Magnus, tack för din feedback. Vi strävar alltid efter att tiden mellan montage på tak och inkoppling av anläggning, ska vara så kort som möjlig. Hoppas du har en trevlig sommar!

Saanut 3/5 tähteä

Mycket svårt att få kontakt och svar…

Mycket svårt att få kontakt och svar efter signering/beställning.
Gäller att jaga företaget som byter personal/mobil nr/mejl adresser. Som kund blir man runt bollad när man väl får tag på någon. Inget inom solcellen är längre egen personal alla förutom kundservice är konsulter. Kan också var det som gör att ingen "jobbar" kvar när man försöker få tag på personal.
6månader förseningar och en del backjobb som fortfarande inte är åtgärdat... elektrikern som också är inhyrd personal vet inte hur det ska kopplas i elcentralen, tidigare installerad utrustning slutar fungera efter elektrikern "från" solcellen varit och jobbat i elcentralen.
Efter montering av solcellerna ligger inte längre takpannorna dikt mot varandra, fästena till solcellerna är inte monterade på samma sätt på taket (inte 1/4 in på panelerna som är ett krav från tillverkaren), kablar under panelerna hänger lite hur som helst med buntband endast, finns ingen brytar från solcellerna till växelriktaren som också är ett krav från Vattenfall, ingen info om hur man kopplar upp sig till anläggning eller kunna se hur mycket el man sålt (ingen info om att inte kunna se innan), borrhål/skruvhål i husfasaden och hål i takfoten eftersom montörerna som (inhyrd) inte monterade enligt överenskommelse med konstruktören (också inhyrd).

Vastaus yritykseltä Solcellen Sverige AB

Hej Andre, tack för din feedback. Vi arbetar ständigt med att förbättra oss.

Smidighet helt enkelt

Allt fungerade jag behävde inte vänta på någonting altså smidighet

5. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Solcellen Sverige AB

Hej Roland, tack för ditt omdöme.
Ha en underbar sommar!

Saanut 5/5 tähteä

Fast pris och höll vad de lovade

Fast pris och höll vad de lovade, kom på bestämd tid.
Väldig duktiga montörer.
Allt har fungerat perfekt.Kan verkligen rekommendera detta företag.

Vastaus yritykseltä Solcellen Sverige AB

Hej Anders, tack för ditt omdöme. Härligt att läsa om din upplevelse av Solcellen. Önskar dig en trevlig sommar.

Snabbt, bra och snyggt …

Solcellen åtog sig att sälja en liten anläggning andra företag inte var intresserade av. Allt har flutit på enligt tidsplan och snabba svar på mina frågor.
Snygg installation efter mina önskemål.

Vastaus yritykseltä Solcellen Sverige AB

Hej Dan, tack för din feedback. Vi strävar alltid efter att uppfylla våra kunders önskemål.

Mycket försenad leverans

Det största anledningen till valet av Solcellen var en utlovad snabb leverans. Kontraktsskrivning i september och leverans troligen i november. Anläggningen är tagen i drift 2023-07-18!
Samtalen med kundtjänst utan någon förståelse för löften och framförhållning, svårt att komma i kontakt med planeringen

Vastaus yritykseltä Solcellen Sverige AB

Hej Jan-Olof, tack för din feedback. Tyvärr var det brist på material under tiden du skulle ha leverans. Hoppas du blir nöjd med din anläggning. Du är alltid välkommen till att kontakta oss på
0295-201 01 om du har frågor eller funderingar.
Ha en trevlig sommar.
Stefan Solcellen.

Saanut 5/5 tähteä

Snabb installation och mycket trevlig…

Snabb installation och mycket trevlig personal

Vastaus yritykseltä Solcellen Sverige AB

Hej Hans, tack för ditt omdöme. Lycka till med din anläggning ha en trevlig sommar.
Liv Solcellen.

Saanut 2/5 tähteä

Tog 1år och 6 månader, brist i kommunikationen.

Tog 1år och 6 månader ifrån beställning till klar installation - dålig information under tiden. Efter många påstötningar ifrån mig så fick jag ett slutdatum i vintras - innan mars skulle det vara klart.
Paneler kom slutet av Feb, mitten av april var de monterade och sen tog det till mitten av juni innan elektrikern hade tid att komma och bli klar.
Viss förståelse för förseningar, men kommunikationen under tiden måste förbättras - det kan inte vara meningen att man skall lägga timmar i telefon och via email på att få reda på varför inget händer. Tyvärr är det detta som drar ned omdömet - utrustningen verkar fungera som den skall!

Vastaus yritykseltä Solcellen Sverige AB

Hej Tryggve, tack för din feedback. Vi är uppmärksamma på att vi har haft problem med kommunikation och ber om ursäkt för detta.
Vi är glada för att du är nöjd med din anläggning och att den fungerar som den ska.
Ha en trevlig sommar Stefan Solcellen

Saanut 1/5 tähteä

Allting tog otroligt lång tid och…

Allting tog otroligt lång tid och tillråga på allt så lyckades de beställa fel växelriktare eftersom inga avdelningar inom företaget verkar ha någon som helst kommunikation. Slutresultatet blev bra men det tog en evighet innan vi var där.

Vastaus yritykseltä Solcellen Sverige AB

Hej Fredrik, tack för din feedback. Vi ber om ursäkt för den långa ledtiden, men är glada över att slutresultatet blev bra.

Saanut 1/5 tähteä

Företaget uppfyller inte sina…

Företaget uppfyller inte sina garantiåtaganden och svarar inte på mail vare sig från mig eller Allmänna Reklamationsnämnden. . Batterierna slutade att fungera för 6 månader sedan och ingentig händer från företagets sida. Har aldrig tidigare upplevt ett så oseriöst företag.

16. heinäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Oseriöst företag som inte håller vad de…

Oseriöst företag som inte håller vad de lovat.
Tog 2.5år från beställning till driftsättning.
Felaktiga priser mellan offert och faktura.
Levererade saker som fick stå i garaget i ett halvår innan montering.
Batteriet skulle hålla i ett par dagar men töms på 2 timmar.
Driftsättning i slutet på maj och nu trasig.
Obefintlig service
Obefintlig hjälp
Lovar stort och håller lite
Ångrar djupt detta köp från detta bolag
Men sitter med f*n i båten så kan bara varna alla ta inte detta bolag ...
De är oseriösa

7. heinäkuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin