Saanut 2/5 tähteä

Företaget lovar att ta hand om hela processen. De lovar ett preliminärt datum för leverans och montering. När tiden tre månader är passerad så visar det sig att varan inte ens är beställt. Långa ledti... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Solcellen.se reklam lät väldigt bra ,men hade vi vetat allt krångel som blev hade vi valt en annan leverantör , jättedålig återkoppling från ansvarig säljare ,bollades hit och dit mellan olika person... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Kontakten med er säljare Hanna har varit superbra' Leveransen av panelerna gick också kanon, Sedan kom inte montörerna som lovat man måste kunna precisera när dom kommer man har ju ett eget liv, När... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Blev nog lite bortglömd mellan jul och nyår å en bra bit in på 2023 dock en bra kommunikation när jag väl blev ihågkommen. Ett plus är att jag tycker anläggningen fungerar mycket bra. Ett litet minus... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen tiedot

1. Aurinkosähkövoimala

Yrityksen kirjoittama

Vi på Solcellen älskar solceller. Och vi tror på framtiden. Därför har vi ställt om till solceller med batteri, och vi fortsätter hela tiden utveckla oss. Nu senast består utvecklingen i att vi gärna skickar med ett batteri till solcellsanläggningarna. 9,6 kWh stort är vårt standardbatteri. Vill du ha ett ännu större batteri går det utmärkt att till en mindre kostnad köpa till ytterligare moduler. Den enkla och korta förklaringen är att vi numera ser batteriet som en självklar del av en solcellsanläggning. Det handlar om ekonomi och det handlar om miljön. Energilagring kommer vara helt avgörande om vi ska klara energiutmaningen under åren som kommer, både för plånboken och miljön. Kort sagt, ska man köpa solceller just nu, då ska man göra det med batteri. Förutsättningarna med ett grönt teknik avdrag på 48,5% är så pass bra att valet om man frågar oss är självklart.

3,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Mycket nöjd med Solcellen.nu

Beställde solceller med leveranstid 10-12veckor, anläggningen är nu i bruk efter 8veckor. Installationen är väl utförd med snygg kabeldragning men ett litet minus för att 2st klämmor till panelerna ej var spända.
Bemötandet vid själva beställningen är mycket bra och jag fick svar på alla frågor jag hade.
Efter beställning skulle solcellen bli lite bättre på att informera kunden bättre om tidsplanen för dom olika delarna för att känna sig lite tryggare, tex så ringde leverantören att han hade solceller till mig och var där om 40min.

Fick använda supporten för jag kunde inte komma åt växelriktaren i appen men detta löstes snabbt under helgen.
Installationen är gjord i Stockholms län.

29. elokuuta 2023
Saanut 2/5 tähteä

Det tar väldigt lång tid mellan varje…

Det tar väldigt lång tid mellan varje montör . Och när beskningen är så blir det underkänt . Det där med föranmälan det fick inte elbolaget något för att kolla så att det är för många på nätet redan det tyckte dom var konstigt

Saanut 2/5 tähteä

Svåra att få kontakt med.

Svåra att få kontakt med.
Vi installerade solceller från dem i november i fjol. I år har jag försökt att komma i kontakt med dem flera gånger men ej lyckats. Vi har installerat 22st celler a 395w och får ut max 6,5kw medan en granne till oss har installerat 18 solceller på 395w och får ut 6,2 kw. Det känns som vi blivit lurade av dem

2. heinäkuuta 2023
Saanut 3/5 tähteä

Omogen bransch

Bra produkter och snabb offert och orderhantering.
Efter beställning kör det ihop sig rejält. Det saknas en sammanhållande projektledare med överblick som är med från start till mål. Varje delmoment hanteras av separata funktioner inom företaget och de verkar inte kommunicera inbördes, och framför allt så är information till kund närmast obefintlig.
Användardokumentation för det installerade systemet, framför allt för den app som styr, är under all kritik.
Det är som att köpa en avancerad bil och den levereras utan instruktionsbok.

14. elokuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Snabbt, proffsigt o trevligt bemötande

Skrev kontrakt 14 juli 2023 med Solcellen. Underv två veckor pågick sedan kontakter med projektör o andra inom företaget och föranmälan gick iväg till vattenfall.
Allt material kom sedan hem den 8/8 varefter montage den 14/8 och nu idag den 22/8 kom elektriker och kopplade allt.
Nu återstår ett ok från Vattenfall.
Det har gått riktigt fort och bra återkoppling hela tiden från Solcellen
Bra arbeten utförda och trevligt bemötande från säljaren och från alla andra inom företaget.
Vi var villrådiga inför att ge uppdraget till Solcellen, efter all kritik på trustpilot, men jag kan nu ge rådet till andra att använda sig av företaget.

Kalle Jakobsson, Örsundsbro

22. elokuuta 2023

Svåra att få tag i

Svåra att få tag i. Väldigt dålig återkoppling under processen. Och vi blev lovade att anläggningen skulle vara klar under april men blev klar i augusti.
Jag väntar fortfarande på svar av er angående min anläggning som ni inte svarar på.

Mycket bra installation

Mycket bra installation, montörerna gjorde ett riktigt fint montage och bra jobb. Kul att se personer med yrkesstolthet.

Enda som var synd var att elektriker dröjde lite pga semester.

Men samma där mycket fin installation

15. elokuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Mycket nöjd med solcellen det enda som…

Mycket nöjd med solcellen det enda som drar ner betyget en aning är att installationen av anläggningen tog lite väl lång tid.Men montering av paneler samt inkoppling av anläggningen var mycket bra gjorda så ett extra plus till montörerna.

Saanut 1/5 tähteä

Beställde i november 2022 och idag 16…

Beställde i november 2022 och idag 16 aug 2023 är de fortfarande inte i bruk. Installationen gjordes inte alls i tid enligt det Solcellen angav, tog mycket längre tid. Jag har varit i kontakt flera gånger för att snabba på. Har även försökt få någon kompensation för den sena leveransen men det svarar man inte ens på. Jag har tappat förtroende för detta företaget.

14. elokuuta 2023

Att göra färdigt

Hej, Hade mycket bra kontakt med säljaren. Fick stor del av leveransen rätt ok installerad men sen ? Skulle få slutförande med nödströmsuttag. Nästan omöjliga att få kontakt med och ingen vet när. Först var det frost i marken och sen där den försvann så visste man fortfarande inte om det var planerat någon tid. Har under ett års tid frågat företaget 6 ggr per telefon skrivit mail massor av gånger. Inget svar. Helt otroligt dåligt. Mycket svårt att rekomendera detta företag. Jag väntar efter 1 års väntan fortfarande på att få min redan betalda installation färdigställd. Mvh mikael

Vill nu meddela att företaget har fullgjort sitt åtagande vilket jag är mycket glad för.
MVH Mikael 2023.08.28

29. elokuuta 2022
Saanut 4/5 tähteä

Kontakten med er säljare Hanna har…

när dom kommer man har ju ett eget liv, När montörerna kom får dom högsta betyg inget att anmärka på, Leveransen av växelriktare kunde matchat bättre så man kunde elmontaget kommit snabbare- igång ,, Göteborgs energi har skött sig exemplariskt kanon.

7. kesäkuuta 2023

Usel kundcervice

Fick anläggningen installerad som överenskommet för drygt 2 år sedan men sedan dess har jag fått tjata om dokumentationen och i våras fick jag till slut allt utom egenkontrollen. Har hela tiden tyckt att anläggningen producerar mindre än vad den borde på 126 paneler och efter ett antal påminnelser kom en tekniker ut före midsommar och konstaterade att 2 av 6 slingor inte producerar och troligtvis aldrig fungerat och dessutom ligger kablar lösa under alla paneler. Det hade upptäckts om man gjort egenkontrollen.
Nu har jag fortsatt ringa hela sommaren och blivit lovad att montörer ska komma ut och åtgärda felen men ingenting händer. När jag ringer i dag får man ett meddelande att vi har stängt utan hänvisning när ni tänker öppna igen.
Jag har varit tålmodig men vi får ni lösa detta och kompensera för förlorad produktion.

7. elokuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin