Företaget lovar att ta hand om hela processen. De lovar ett preliminärt datum för leverans och montering. När tiden tre månader är passerad så visar det sig att varan inte ens är beställt. Långa ledti... Näytä lisää
Solcellen.se reklam lät väldigt bra ,men hade vi vetat allt krångel som blev hade vi valt en annan leverantör , jättedålig återkoppling från ansvarig säljare ,bollades hit och dit mellan olika person... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Kontakten med er säljare Hanna har varit superbra' Leveransen av panelerna gick också kanon, Sedan kom inte montörerna som lovat man måste kunna precisera när dom kommer man har ju ett eget liv, När... Näytä lisää
Blev nog lite bortglömd mellan jul och nyår å en bra bit in på 2023 dock en bra kommunikation när jag väl blev ihågkommen. Ett plus är att jag tycker anläggningen fungerar mycket bra. Ett litet minus... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Vi på Solcellen älskar solceller. Och vi tror på framtiden. Därför har vi ställt om till solceller med batteri, och vi fortsätter hela tiden utveckla oss. Nu senast består utvecklingen i att vi gärna skickar med ett batteri till solcellsanläggningarna. 9,6 kWh stort är vårt standardbatteri. Vill du ha ett ännu större batteri går det utmärkt att till en mindre kostnad köpa till ytterligare moduler. Den enkla och korta förklaringen är att vi numera ser batteriet som en självklar del av en solcellsanläggning. Det handlar om ekonomi och det handlar om miljön. Energilagring kommer vara helt avgörande om vi ska klara energiutmaningen under åren som kommer, både för plånboken och miljön. Kort sagt, ska man köpa solceller just nu, då ska man göra det med batteri. Förutsättningarna med ett grönt teknik avdrag på 48,5% är så pass bra att valet om man frågar oss är självklart.
Box 1, 74831, Österbybruk, Ruotsi
- 0295-201 01
- info@solcellen.nu
- solcellen.nu
Bra och snabbt svar på mejlen och bra…
Bra och snabbt svar på mejlen och bra priser.
Växelriktaren blev underdimensionerad…
Växelriktaren blev underdimensionerad när anläggningen planerades utan någon kompensation för det felet. Kommunikationen var i början på projektet dålig utan kundbesök. all planering gjordes på distans vilket gjorde att ursprungsplaceringen av batteri inte fungerade.
Har utrustningen och den fungerar därav 3.
Jag tycker om panelerna o batteriet, men inte vägen
Jag tycker om slutresultatet, panelerna på taket och ett anslutet batteri, men vägen dit och betalningen därefter ogillar jag!
Dels var det svårt att kommunicera med er, och ni missade i kommunikationen med elektrikern så den delen av processen blev inte av förrän jag efterfrågade den!!!
Dessutom ogillar jag att ni inte slutfakturerade under 2023! Inte en den första fakturan blev underlag för det gröna bidraget under 2023, utan allt kom på 2024, så nu förlorar jag bidraget för de åtgärder jag hade planerat för under 2024!! Tanklöst av er!
Ingen återkoppling,bytt ansvariga under…
Ingen återkoppling,bytt ansvariga under tiden från order till montering. Felaktiga planskisser och uteblivit från planerade möten via telefon. Fått att jag ska utvärdera nu men elen är fortfarande inte installerad på sommarhuset och om det är gjort saknar jag all information
Undermåligt
Solcellen har skött mitt ärende under all värdighet
Först en lång förskjutning utan svar sedan en sen återkoppling att de inte klarade att montera på mitt tak. Efter hot om ersättningskrav och konsumentverket var det tillbaka till möjligt.
Anläggningen var sagt att den skulle vara driftsatt till Juni, det dröjde till november
Super nöjd allt har fungerat med…
Super nöjd allt har fungerat med installationen,även inkoppling av elen klar dagen efter.
Efter montage av CM10
Trots flera påstötningar så fick jag ingen orderbekräftelse, bara att det skulle ta ca tio veckor.
(CM10 montage) Beställde 2/8 färdig den 23/2
Annars har allt gått jättebra.
Uppfattas på tårna både när det gäller teknik och service
De anstränger sig att ge återkoppling även om det kan dröja någon dag. Man upplever sig sedd och hörd
Uppfattar företaget som pålästa, framåtskridande och vill vara i framkant Bra kvalitet på det jag fått installerat
Jag gillar paketlösningen
Jag gillar paketlösningen. Och färdigt pris före start.
Handläggning av supportärenden tar…
Handläggning av supportärenden tar mycket för lång tid ca två veckor efter ett antal påstötningar. Har varit så under de ca två år jag haft kontakt med Solcellen.
Inkoppling av checkwatt har gjorts…
Inkoppling av checkwatt har gjorts efter inköp av batterier av er, men ni har inte gjort klart anmälan till checkwatt och hör av er först efter 6 veckor då jag gjort en felanmälan. Jag förlorade 6 veckors inkomster på från checkwatt på grund av ert slarv.
Köpt två anläggningar med solpaneler av…
Köpt två anläggningar med solpaneler av solcellen. Första vändan 2022 var det en viss väntetid som jag blev upplyst om innan men det märktes ändå att man hade tillväxt och svårt att hinna med. Jag var ändå nöjd med resultatet. Andra vändan var nu 2024 och jag tycker resultatet den här gången var bättre. Snabbare och effektivare när det skulle projekteras där jag som kund inte behövde göra något och klart kortare väntetid, bara en dryg månad från att jag signerade till att det blev monterat.
Allt har fungerat bra hittills.
Upp och ner.
När allt väl kommit på plats så fungerar det finfint. Bemötandet från Solcellen har oxå varit bra. Dock har det varit en process att få en elektriker att komma och montera in sakerna vilket varit frustrerande.
Långsam hantering och fem mail om att…
Långsam hantering och fem mail om att man ska lämna omdömme
Bra hjälp och service.