Har tidligere skrevet en dårligere anmeldese av snuslageret, men nå kan en velge mer selv fraktselskapet og da har opplevelsen vært fenomenal. Bare nylig hadde jeg ikke troen dere skulle klare å få l... Näytä lisää
Utvalget, priser og valgmulighetene for sending er helt topp. Det som drar ned er at når man skal velge sender og betalingsløsning så henger nettsiden noe helt vannvittig og det er nesten umulig å få... Näytä lisää
Kontaktet dem for å høre om et par ting å de har ennå ikke svart på over en uke Snusen kommer, men ingen som svarer på mail. å skrev en anmeldelse av den grusomme hvite snusen som folk mister tenne... Näytä lisää
Norges største butikk for snus. Alltid gratis frakt og med Vipps! Vårt mål er at alle kunder skal være så fornøyde som mulig. Er det noe du lurer på om oss eller våre produkter, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Vi har snus til lave priser og et stort utvalg av snusmerker. Vi kan tilby den ferskeste snusen - med en lang holdbarhet.
Sandstuveien 70G, 0680, Oslo, Norja
- +47 80 02 51 74
- hei@snuslageret.no
- snuslageret.no
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Rask og problemfri handel hver gang
Har pr i dag 24 ordre hos snuslageret.no, siste i dag og de fortjener en ny anmeldelse syns eg. Alltid ekstrem rask levering, stort sett klart til sending etter max 2-3 timer etter bestilling. Aldri feil med mottate varer. Så anbefales på det sterkeste fra meg. Bruker aldri butikk lenger.
Brukt KS én gang med spm om varer og fikk da svar raskt.

Anbefaler
Raskere levering får du ikke. God kvalitet på produktene og til en konkurransedyktig pris.

Blitt fast kunde
Har handlet hos Snuslageret mange gange ganger og opplever alltid lynrask levering. Som regel kommer pakka dagen etter.
Det har vært et par ganger hvor det har tatt en uke, men da har det vært de som leverer til instabox som har surra det til, ikke snuslageret. Jeg får bekreftelse fra instabox når de har motatt pakken, og det har vært ekstremt kort tid etter ordren ble gjort, så ikke snuslageret sin feil.
Har alltid fått raskt svar fra kundeservice og god hjelp derfra.
Jeg handler ikke snus i butikk lengre fordi snuslageret alltid tilbyr bedre priser. Jeg forstår at prisene har gått opp i det siste, men det har det overalt, også i butikk. Så dette er veldig forståelig.

Kjempefornøyd
Kjempefornøyd! Gode priser, lynrask levering. Anbefales på det sterkeste!

Elendig kundeservice
Elendig kundeservice! Bestille snus. Fikk dårlig dato og tørr snus. Men siden den er bedre enn 5 uker fra nå, nekter de å gjøre noe med dette. Eneste de tilbyr er retur, som er merarbeide for meg som kunde. Kan ikke anbefale og bestille noe her om en ikke bruker opp snus på under 5 uker.
Oppdaterer etter at snuslageret har kommentert under her: Har vært i kontakt med kundeservice 5 ganger. Eneste alternativ de ga var å returnere forsendelsen. De gjemmer seg fortsatt bak det at snusen skal ha mer enn 5 uker holdbarhet. Noe som er altfor dårlig dato.
Snusen jeg mottok er produsert våren 2024- så rett fra leverandør kan den ikke ha kommet.

Vastaus yritykseltä Snuslageret.no
Har aldri opplevd raskere levering
Har aldri opplevd raskere levering. Og jeg bor laaaangt unna snuslageret. Bestilte klokken 14.00 i går. Fikk det i posten klokken 09.30 i dag.

Mottok feil vare
Bestilte for første gang i går for 750kr, leveringen kom lynraskt men med helt feil produkt…..

Har lyst til å gi disse 5 stjerner
Har lyst til å gi disse 5 stjerner, men dessverre kun 4 denne gangen.
Hver eneste bestilling jeg har gjort siden 2022 har gått knirkefritt. Fantastiske produkter til relativt gode priser, men nå stopper det. Prisen er fortsatt under dagligvare, men en økning på litt i overkant på 7% er for drøyt spør du meg.

Vastaus yritykseltä Snuslageret.no
Har bestillt snus fra snuslageret I…
Har bestillt snus fra snuslageret I noen år nå. Har alltid fått pakkene mine utrolig raskt.
Siste bestilling så fikk jeg noe feil I leveransen. Kontaktet kundeservice og problemet var fikk løst det innen minutter. Flott service.

Veldig fornøyd!
Bestilt flere ganger og er veldig fornøyd! Ene gangen tok det lang tid før pakken omsider kom men kundeservicen var bra og jeg er i alt veldig fornøyd.

Vastaus yritykseltä Snuslageret.no
Raskere levering får man ikke
Raskere levering får man ikke. Bestilte på kvelden, og dagen etter fikk jeg leveringen i instabox. Jeg betalte med vipps, og ordren ble levert helt prikkfritt. Anbefaler bestilling herfra.

Utmerket kundebehandling !
Jeg opplevde at min leveranse av snus hadde endt opp på feil adresse. Kontaktet kundesenteret hos Snus lageret idag og forklarte problemet. Jeg opplevde stor forståelse og vennlighet av kundesenterets mann ( Yassir ) som ordnet at jeg får varene allerede i morgen. Dette er 'speed and service's på et høyt nivå. Takk :-)

VELG EN ANNEN BUTIKK
Bestilte for en uke siden, først mistes pakken underveis. Så kontaktes kundeservice, null svar etter første mail, og tlf kommer man ikke gjennom på! Håpløst

Var egentlig veldig fornøyd
Var egentlig veldig fornøyd, helt til forrige bestilling. Bestilte snus 29.09, men pakken ble aldri sendt. Har sendt mail, men de svarer åpenbart ikke på mail (ref andre anmeldelser her på siden).
Kom til slutt igjennom på telefon, og de lovet å komme med tilbakemelding på status ila dagen.
Dette er nå flere dager siden, og har enda ikke hørt noe.
Jeg tok også kontakt med instabox som kunne bekrefte at de aldri hadde mottatt noe.
Det virker som en butikk drevet av amatører som ikke tar kundene på alvor. Styr unna!!

Bestilt herfra flere ganger
Bestilt herfra flere ganger nå, og fått super rask levering hver gang.
Porterbuddy funker meget bra for levering hit.
Aldri opplevd tull med levering eller annet.

Rask og enkel levering
Rask og enkel levering! I en bestilling kom feil variant av det jeg hadde bestilt, etter 2 forsøk med å rette feilen ble det en bra løsning.
Kjempe bra oppfølging og service fra første kontakt til løsning!
Kan på det sterkeste anbefales!! 👍🏼

Vastaus yritykseltä Snuslageret.no
Jeg kjøpte snus på snuslageret.no…
Jeg kjøpte snus på snuslageret.no tidligere i våres og regningen kom på 2327kr med frist 12mai.
Jeg valgte å betale 1327kr på forskudd og resten på 1000kr 10mai.
Så velger de likevel, selv om jeg betalte før fristen, å gi meg et gebyr på 89kr.
Noe jeg prøvde og fortsatt prøver å klage på i hele sommer.
Ingen svar fra snuslageret.no før nå i august. Og da var regningen på over 200kr!
De bare ba meg kontakte avarda.
Noe jeg gjorde, men likevel så fortsetter avarda og si at det ikke er riktig sum osv
Enda jeg forklarer i detalj.
Styr unna snuslageret.no og avarda!

Bestilte snus 1/10-24
Bestilte snus 1/10-24, fikk beskjed om snusen var pakket, fikk mail om snusen var sendt og på vei, tok kontakt med snuslageret på epost (3ganger) 0 svar.
Betaling ble gjort via Vipps. Ingen info hvorfor snusen ikke har kommet enda, sendt ny mail til snuslageret 0 svar. Kritikkverdig oppfølging av sine kunder og dette blir siste gang jeg bruker snuslageret. (helthjem har foresten returnert snusen min til snuslageret men jeg har ikke fått pengene tilbake)
Jeg har ikke fått noe svar på epost på mine 4 hevendelser og jeg vil dere skal sende dette på bestilling min