Mycket nöjd med köpet, bra webbsida, sjysta priser snabb leverans +++++ ----------------------------------------------------- Svar; Ja nu finns alternativen du nämner! Måste varit något tillfälligt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bra pris och mycket snabb leverans! Funderar dock på varför ni paketerar i 1, 3 eller 5 tex, så man måste puzzla ihop det antal man vill beställa, när det ändå kommer styckevis packat i en kartong?
Yritys on vastannut
Oerhört bra, proffsigt och fantastiskt fint bemötande från kundtjänst upplevde jag precis nu när jag ringde er pga att fraktbolaget/transportören felat. Tack för hjälpen 💐 /Sofia
Yritys on vastannut
Trevligt bemötande i telefon när jag hade köpt fel sort av snusen, det var inga problem att returnera den , och få den rätta sorten, samt snabb leverans . Med vänlig hälsning, Ann Olausson.
Yritys on vastannut
Snuslagret.se är din nya destination för snus och nikotinpåsar online. Hos oss hittar du ett brett sortiment av populära varumärken och smaker, alltid till bra priser. Vi erbjuder flexibla förpackningar i 10-, 30- och 50-pack, så att du kan välja det som passar dig bäst – oavsett om du vill prova något nytt eller bunkra upp dina favoriter. Fokus på kvalitet, enkel beställning och snabb leverans gör Snuslagret.se till ett självklart val för alla snusälskare.
Segersbyvägen 4, 14563, Norsborg, Ruotsi
Supersnabb leverans dagen efter.
Bra snabb betalningsmetod
Bra pris bäst!
Mvh Jörgen

Vastaus yritykseltä Snuslagret.se
Snabbt och enkelt att beställa.. snus dagen efter😉

Vastaus yritykseltä Snuslagret.se
Ni hade lägst pris denna gång - nästa inköp görs en koll igen.

Vastaus yritykseltä Snuslagret.se
Estimerat Leverans tid från början blir bättre.
Kundservice mejl fungerar inte

Tack för hjälpen 💐 /Sofia

Vastaus yritykseltä Snuslagret.se
Ett bra precis och en väldigt snabb leverans och bra betalningssätt.

Vastaus yritykseltä Snuslagret.se
Fruktansvärt otrevliga i kundtjänst. Avbryter en hela tiden. Jag skulle beställa snus till en vän och nu kan han inte hämta ut det för det måste vara den personen som har lagt ordern som endast kan hämta ut paketet. Nu får jag stå för en dyr returfraktavgift. Så j-a dåligt. Kan INTE rekommendera snuslafret till någon. Jag vissrw INTE om detta och ni kunde inte ens göra ett undantag. Men väldigtkonstigt att ordern ens gick igenom då närhet va jag som va huvudberalaren, så borde det ha sagts tilli systemetsdet va fel i ordern! 😡🤬😭😢😿 Tack för ingenting! Kommer aldrig mer handla här igen!

Vastaus yritykseltä Snuslagret.se
Snabb leverans och billiga priser. Är väldigt nöjd.

Vastaus yritykseltä Snuslagret.se
Bra pris och mycket snabb leverans!