Ik heb bij Snipes winkel Nijmegen New Balance sneakers gekocht. Na 2 maanden al binnenkant hak kapot en ze waren erg duur.. Klantenserves gemaild en gelijk reactie dat ze de bon zouden mailen en i... Näytä lisää
Zeer onvriendelijk personeel. Bij eerst binnenlopen onaardig benaderd dat ik mijn drankje (waar ik niet van dronk) moest weggooien, want hier mocht ik niet mee in de winkel lopen. Hierna door een ande... Näytä lisää
Waardeloze service Paar Birckenstocks besteld. Geld afgeschreven maar geen bevestiging van bestelling. Klantenservice amper te bereiken en als je dan iemand aan de lijn hebt, beloven van alles ma... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Sneakers, streetwear, caps en accessoires vanaf 60 euro gratis verzonden. Bestel in de online shop of check de SNIPES store bij jou in de buurt.
Gisteren online besteld nu 2 dagen en…
Gisteren online besteld nu 2 dagen en nog geen email of track and trace ontvangen ze zeggen tussen 1 en 3 bezorg .nou 2 dagen verder nog niks ontvangen.nu al spijt dat ik hier heb besteld .komende weeken deze schoenen nodig maar nu kan ik fluiten.erg en jammer
Bardzo łatwy proces zwrotu produktu
Bardzo łatwy proces zwrotu produktu, wszystko sprawnie poszło przez stronę. Pieniądze miałam na koncie już po paru dniach.
Snipes komt hun wet-en regelgeving niet na bij klachten!
In april 25 new balances t.w.v. 189.95 gekocht. Een paar weken geleden de klantenservice aangeschreven omdat de binnenkant kapot ging. Echter volgens hun was er bij aanvang van de koop geen defect. Echter op 3 november een brief gestuurd volgens de wet en regelgeving van ACM Consuwijzer dat zij binnen 2 weken met een oplossing moeten komen anders mocht ik de koop ontbinden en zou ik mijn geld terug krijgen. Echter geeft Snipes niet thuis. Ik heb dit bedrijf aangemeld bij ACM Consuwijzer. Ik hoop als nog geld retour waar je gewoon recht op hebt! Let op, Snipes werkt niet mee met de Odr die hun zelf op hun site plaatsen voor je verhaal te halen.
Sneaker probleem netjes opgelost…
Klantenserves gemaild en gelijk reactie dat ze de bon zouden mailen en ik naar de winkel terug kon gaan..
In de winkel heb ik volledig nieuwe sneakers gekregen..
Klantenserves netjes en erg bereid om je te helpen ..
Winkel : Nette aardige verkoper en erg tevreden hoe ze mijn probleem opgelost hebben..
Retour gestuurd met het officiële…
Retour gestuurd met het officiële SNIPES-retourlabel, maar nooit verwerkt. Al weken geen oplossing of verantwoordelijkheid, terwijl ze wettelijk in hun ongelijk staan. Slechte service, geen reactie, niet aan te raden.
Top service!!!
Fantastisch geholpen door jongen met pet heel vriendelijk, meedenkend en oprecht enthousiast. Het was best druk maar toch goed omgegaan met meerdere klanten tegelijkertijd. Weet niet of ik ergens anders deze service nog zal krijgen.
Trage levering
De bestelling wordt snel in behandeling genomen. Via mijn PostNL app zie ik dat de bestelling is aangemeld en dan begint t wachten... Je pakket is aangemeld maar wordt niet afgeleverd bij PostNL. Koop je sneakers ergens anders als je snel geleverd wilt hebben.
Prima, levertijd iets langer dan beloofd
In tegenstelling tot de reviews die ik heb gelezen viel het mij mee. Levertijd wel binnen een week. Werd aangemeld bij postnl en ineens was het weer weg. Dus toen werd ik wat huiverig. Mail gestuurd en binnen 24 uur antwoord. De beloofde levertijd is helaas niet gehaald maar verder niks te klagen
Ik heb een paar schoenen gekocht bij…
Ik heb een paar schoenen gekocht bij snipes echter heeft de verzendmaatschappij postnl het pakketje in de tuin gelegd want ik was niet thuis bij levertijd ik kwam thuis het pakketje is weg ik heb dit aangegeven bij snipes maar snipes weigert medewerking en staat met de voeten in de grond en zegt dat het afgeleverd is het is nooit in mijn bezit geweest dus betalen doe ik niet. Maar kijk uit met dit soort dingen als je je schoenen hier besteld !
Meer dan een Week Schonenbestelling.
De schoenenbestelling (Snipes Den Haag) is al meer dan een week onduidelijk, er is geen informatie over wanneer de schoenen zullen arriveren, de schoenen zijn betaald maar ik voel me als een bedelaar die zijn rechten niet kan krijgen.
Om eerlijk te zijn had veel slechte…
Om eerlijk te zijn had veel slechte reviews gelezen en duurde ietsje langer dan 3 dagen bezorging maar zo wel via mail als telefonisch medewerkers reageerden netjes en en vandaag me bestelling ontvangen
Extremely disappointing experience with…
Extremely disappointing experience with SNIPES NL.
I placed my order over a week ago and I still haven’t received anything. No tracking information, no shipping update, no response to emails – absolutely nothing.
This level of service is completely unacceptable for a modern online store. If you can’t handle orders, don’t offer online shopping.
I will never shop at SNIPES again and I’m disputing the payment with my bank.
Warning to others: avoid SNIPES – unreliable, unresponsive, unprofessional.
Snelle levering en goede kwaliteit ik…
Snelle levering en goede kwaliteit ik kocht ze online en er stond 1 tot 3 werkdagen en het klopte en goede kwaliteit van Jordan 4 ben er blij mee bedankt btw mijn maat was 47/5 en ze paste goed en comfortabel
Klantenservice wilde mij niet helpen
Prima 👌
Aangezien ik de reviews las, dacht ik van ohh jee… maar ik heb keurig de Adidas campus schoenen voor mijn dochter binnen gekregen. Vrijdag 18:30 besteld en dinsdag keurig met de post bezorgd.
Geld retour is een drama
Mijn nieuwe schoenen gingen erg snel stuk. Ik mocht ze na heel vaak mailen en uiteindelijk contact gekregen via social media retour sturen en ik zou mijn geld terug krijgen. Na weer meerdere keren mailen hoor ik weer niets en heb ik nu na ruime tijd nog steeds geen geld retour gekregen.
Top winkel
Ontzettend leuke medewerkers hier in de winkel in Arnhem stad. In voor een grapje en super behulpzaam. Heb er leuke schoenen gekocht. Echt een topervaring en voor herhaling vatbaar
Bestelling goed gegaan
Ik heb zondag ochtend sneakers besteld en ben pas erna de recensies hier komen lezen. Ik schrok me kapot en mailde snipes meteen omdat ik erg ongerust was. Nou ze hebben me netjes terug gemaild en kreeg me sneakers netjes opgestuurd. Op woensdag waren ze al binnen. Super blij mee.
Heb Schoenen bestel hier bij snipes met…
Heb Schoenen bestel hier bij snipes met bestel nummer nlnl-1054-1080182736
Er was zogenaamd weekenddeal bestelling maandag middag gecanceld
Snipes is gewoon fake !
Bestelde new balance 9060 189,- kon…
Bestelde new balance 9060 189,- kon hierop de welkomstkorting niet gebruiken van 10% waren uitgesloten ofzo dacht na prima. Kreeg ik na 2 dagen m’n bestelling binnen en gelijk een mail dat deze schoenen in de aanbieding waren voor 170 euro,19 euro goedkoper, typisch ook aangezien ik met die 10% ongeveer ook op dat bedrag had gezeten en vooral artikelen die uitgesloten zijn van welkomst korting je hiervan dus niet verwacht dat ze dan in de korting komen. Heb ze gemaild hierover maar ze konden niets voor mij doen moest maar de schoenen retour sturen en opnieuw bestellen. Welke natuurlijk uitverkocht zijn aangezien deze amper in de aanbieding komen. Vind dit echt bizar slechte service los van of ik de schoenen hou ga ik hier in ieder geval nooit meer bestellen.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.