Saanut 3/5 tähteä

Voor mijn zoontje z’n verjaardag mocht die schoenen halen van z’n vader die hebben besteld en gekocht op 23 maart van dit jaar oké gegeven moment via de WhatsApp een bericht dat het vier dagen later w... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Heeft lang geduurd voordat de sneakers kwamen. Dat kan gebeuren natuurlijk, maar wat mij het meest frustreerde is de gebrek aan communicatie bij dit bedrijf. Via mail, app, social media nergens reager... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wie had dat gedacht! Schoenen waar ik al een jaar naar op zoek was toch eindelijk gevonden en nog voor echt een best ok prijs. Ze hebben echt meerdere bijzondere, lastig te verkrijgen schoenen en dat... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Schoenen netjes en geverifieerd geleverd! Levering duurde wel wat langer, in mijn bevestigingsmail stond 5 tot 8 werkdagen. Heeft iets langer geduurd. Maar denk dat we ook wel vervend zijn met a... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Kenkäkauppa
  2. Streetwear-kauppa

Yrityksen kirjoittama

Your favorite sneaker provider! Supplying you the best exclusive sold out sneakers * Worldwide shipping * The easiest payment methods * Hand-inspected items * Double boxed shipment * Returns accepted

3,3

1 tähti

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 4/5 tähteä

Everything went relatively well, beside shipping

Everything went relatively well, beside the fact that the UPS didn’t have my full address and my phone number, so I had to put in a little work with that shipping company to actually receive my order. Everything else was good. This is the only reason I rate my experience 4 stars

28. syyskuuta 2023

Bestelling top geleverd!

Goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en netjes ontvangen.

Alleen een minpuntje dat ik niet in mijn account kom, ook niet na het resetten van het wachtwoord. Wel jammer. Wil in de toekomst toch weer aankopen doen, wel fijner als je in je eigen account kunt.

19. syyskuuta 2023

Awesome transaction

Awesome transaction. The customer service was very prompt and keep me in the loop. Will do business again.

17. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä SneakerMood B.V.

Hey, amazing to have you as customer from US. Also great to hear that the shipment went as planned. Enjoy your new sneakers! Hope to see you again. Greets Joël TEAM SneakerMood

Helemaal prima

Helemaal prima! Ik had de Jordans snel nodig ivm verjaardag en dat is gelukt met de hulp van sneakermood.

7. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä SneakerMood B.V.

Bedankt voor je positieve feedback, Mirjam! We zijn blij dat we je konden helpen om de Jordans op tijd te krijgen voor de verjaardag. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen. Groetjes, Joël TEAM SneakerMood.

Vastaus yritykseltä SneakerMood B.V.

Dank je wel, Danny! We streven ernaar om altijd een snelle levering en uitstekende service te bieden. We waarderen je feedback en hopen je snel weer te zien. Groetjes, Joël TEAM SneakerMood.

Top!

Snel, eerlijk, betrouwbaar en redelijk geprijsd

11. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä SneakerMood B.V.

Hartelijk dank voor je positieve woorden! We zijn blij te horen dat je onze service waardeert en vinden het geweldig dat je ons als betrouwbaar en redelijk geprijsd beschouwt. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Groetjes, Joël TEAM SneakerMood.

Saanut 5/5 tähteä

Heb netjes geleverd gekregen wat ik had…

Heb netjes geleverd gekregen wat ik had besteld. Communicatie is perfect! Niet dagen wachten op weder bericht en vriendelijk. Bij vragen vrijwel direct antwoord. Serieus gebeuren hier! Bedankt voor de goede zorgen!

Vastaus yritykseltä SneakerMood B.V.

Bedankt voor je positieve feedback en waardering voor onze communicatie. We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Groetjes, Joël TEAM SneakerMood

Top service

Top service, vandaag bezorgd en een mooie sneaker heb ik besteld. Bedankt sneakermood!

Groet, Muna

9. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä SneakerMood B.V.

Dank je wel, Muna! We zijn blij dat je tevreden bent met je nieuwe sneakers. We hopen je snel weer te zien. Groetjes, Joël TEAM SneakerMood.

Saanut 3/5 tähteä

Schoenen zijn top maar!!!

Schoenen zijn top, alleen de info wanneer ze ong bezorgd worden vind ik onduidelijk, heb zelf herhaaldelijk moeten mailen of appen om te vragen waar de schoenen blijven

Vastaus yritykseltä SneakerMood B.V.

Bedankt voor je feedback, Pascal. We nemen je opmerkingen ter harte en zullen werken aan het verbeteren van onze communicatie over leveringen. Groetjes, Joël TEAM SneakerMood.

Saanut 5/5 tähteä

Goede prijs duidelijk en snel geleverd…

Goede prijs duidelijk en snel geleverd dubbelboxt! Top kwaliteit en de originele zonder twijfel!

Erg dankbaar dat ik ze heb!

Vastaus yritykseltä SneakerMood B.V.

Dank je wel, Mark! We zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop en de kwaliteit van onze producten. Groetjes, Joël TEAM SneakerMood.

Saanut 3/5 tähteä

De prijzen zijn te hoog kan best wel…

De prijzen zijn te hoog kan best wel wat lager !

19. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä SneakerMood B.V.

Bedankt voor je feedback! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je gedachten met ons te delen. Bij ons streven we ernaar om liefhebbers van exclusieve sneakers een unieke winkelervaring te bieden door moeilijk te vinden en elders uitverkochte modellen aan te bieden.

Wat betreft de prijzen begrijpen we dat dit een belangrijk aspect is voor onze klanten. Onze prijzen kunnen soms hoger lijken dan elders vanwege verschillende factoren, waaronder de zeldzaamheid van de sneakers, de kwaliteit van de materialen en onze inzet om een hoog niveau van klantenservice en authenticiteit te bieden.

We streven er voortdurend naar om de balans te vinden tussen het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige producten en een eerlijke prijs. Jouw mening is belangrijk voor ons, en we zullen zeker rekening houden met je opmerkingen terwijl we onze prijsstrategie blijven evalueren.

Bedankt dat je deel uitmaakt van onze gemeenschap van sneakerliefhebbers. Als er iets is waarmee we je verder kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We willen er zeker van zijn dat je een positieve ervaring hebt bij ons.

Groetjes Joël TEAM SneakerMood

Saanut 4/5 tähteä

De sneakers zijn binnen en ben erg…

De sneakers zijn binnen en ben erg tevreden. Duurde alleen wat langer, zo ongeveer 2 weken. Dit had te maken met de drukte bij PostNL. Sneakermood reageert op whatsapp en houd je op de hoogte en dat was fijn, ook bij vragen.

Verder geen opmerkingen

7. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä SneakerMood B.V.

Bedankt voor je begrip en geduld, zeker met de vertragingen bij PostNL. We waarderen je feedback en zijn blij dat je tevreden bent met onze communicatie. Groetjes, Joël TEAM SneakerMood.

Top!

Makkelijk, snel, betrouwbaar.

24. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä SneakerMood B.V.

Dank je wel, Ruben! We zijn blij dat je onze service waardeert. Groetjes, Joël TEAM SneakerMood.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin