smartphotoArvostelua

8 628
TrustScore 3.5/5 tähteä

3,6

Etter mitt syn har bildene god kvalitet. Leveringen var innenfor det dere lovte. Det som trekker litt ned, er at bestillingsprogrammet gir lite spillerom ift redigering og beskjæring. Noen bilder s... Näytä lisää

Utrolig at man får mail om å bedømme produktene jeg har bestilt/kjøpt. Det aner jeg ikke for de har jeg enda ikke fått. De skulle komme den 3 juni, og i skrivende stund er det den 12 juni. Ellers vil... Näytä lisää

Fordeler: Kjapp levering. Fikk alt jeg skulle ha. Ene kruset var knust, men det er ett nytt på vei. Enkelt å bestille og komme i kontakt med kundeservice. Ulemper: toll betaling Da bestill... Näytä lisää

Jeg kommer tilbake igjen til Smartphoto etter å ha prøvd andre fotonettsider. Enkelt å bestille bilder her. Det eneste jeg skulle ønske er at det ikke er forhåndsutfylt tekst på mange av julekortene... Näytä lisää

1. Valokuvien tulostuspalvelu
  2. Kamerakauppa
  3. Lahjatavaraliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

smartphoto, tidligere ExtraFilm, er Europas ledende fotoprodusent på internett. Hos oss kan du gjøre alt, og litt til: Fremkalle bilder, lage fotobok, lerretsbilder, forstørrelser eller fotogaver som fotokrus, musematte, fotokalender eller andre fine fotogaver! For at du som kunde skal få den beste servicen har vi smartbonus, smartgaranti og smartdialog.

smartphoto

Vårt mål: 100% fornøydgaranti på våre produkter!
Vi garanterar at du blir fornøyd med din Fotobok, ditt Lerretsbilde, Kalender, Hilsenkort eller dine Fotogaver. Skulle du mot formodning ikke bli fornøyd får du lage et nytt tilsvarende produkt uten ekstra kostnad. Dette er smartphotos unike smartgaranti.
smartbonus på alt!
Vi gir dig smartbonus på alt du handler hos smartphoto.no Hvert kvartal gir vi deg en BONUSSJEKK basert på dine kjøp de sistre tre månedene. Med bonusen kan du handle valgfrie produkter på smartphoto.no
smartphotos Kundeservice er til for deg.
Å oppleve smartphotos verden av bilder er enklere enn du tror. Men av og til kan det være greit med litt hjelp. Kundeservice hjelper deg gjerne med alle dine spørsmål, du kan enten ringe oss alle hverdager på dagtid, eller sende oss en e-post. Vi hjelper deg med praktiske spørsmål om bestillingen din og gir deg gode tips og råd om produktene. Det skal være bra å være kunde hos smartphoto – velkommen til oss!

Keskitasoinen

(8 628)

478 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kjære kunde

Takk for din tilbakemelding.

Vi beklager at leveringstiden på fotoalbumet ble opplevd som for lang. Vi forstår godt at dette er frustrerende, og det er ikke slik vi ønsker at kundene våre skal oppleve tjenesten.

Vi håper bestillingen likevel levde opp til dine forventninger, og at du ble fornøyd med resultatet når det kom frem. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre både produksjon og leveringstid, og tilbakemeldingen din er viktig for oss i dette arbeidet.

Helt greit

Bildene var mindre enn jeg trodde. Mente jeg bestilte 10x13, men disse var noe mindre. Det var også lite kommunikasjon om når bildene ble sendt o.l. Fikk en link som jeg kunne følge selv, men syntes det var litt tungvinte. Bildene kom når de skulle, så det var bra. Helt ok kvalitet, men jeg bestilte de rimligste alternativene, så det var helt greit.

16. huhtikuuta 2026

Hei Eli

Takk for din tilbakemelding 😊

Vi beklager at bildestørrelsen ikke ble som du forventet, og at informasjonen rundt sending og levering opplevdes litt tungvint.

Vi forstår at tydelig kommunikasjon og riktig forventningsavklaring er viktig for en god opplevelse.

Samtidig er det godt å høre at bildene kom som avtalt, og at du er greit fornøyd med kvaliteten ut fra det rimeligste alternativet.

Takk for at du deler din erfaring – det hjelper oss å bli bedre 👍

Zeinab @smartphoto

Ho pagato per sbaglio 2 volte e…

Ho pagato per sbaglio 2 volte e continuano a rimbalzarmi. No comment

27. maaliskuuta 2026

Hi Lia

Thank you for your message.

We are sorry to hear about the issue with the double payment and that you feel you are being bounced back and forth. We understand how frustrating this situation must be.

We would like to help you resolve this as quickly as possible. Please contact our customer service via https://www.smartphoto.no/faq with your order details so we can look into the payments and make sure everything is handled correctly.

Thank you for your patience.

Serviettringer uten festemekanisme

Jeg hadde bestilt serviettringer med bilder. Jeg fikk papirlapper med fine bilder, men ikke noe feste for å bruke de som serviettring. Jeg har etterspurt dette, har ikke fått svar på hva som er ment å være fester, men venter på små klistrelapper som forhåpentligvis er på vei i posten.

14. huhtikuuta 2026

Hei Berit

Takk for at du deler din opplevelse.

Vi beklager forvirringen rundt serviettringene og at det ikke har vært tydelig nok hva som følger med som festemekanisme. Vi forstår godt at dette skaper usikkerhet når produktet ikke oppleves komplett ved mottak.

Det er bra å høre at du har vært i kontakt med oss, og vi håper de små klistrelappene løser det praktiske slik at du får brukt serviettringene som ønsket.

Takk for tålmodigheten din, og for at du gir oss beskjed – det hjelper oss å forbedre både informasjon og produkter 👍

Fint produkt.

Fint produkt.
Bilde kunne kanskje vore litt klarere, men ikkje verst ☺️

7. huhtikuuta 2026

Hei Christine

Takk for din tilbakemelding 😊

Hyggelig å høre at du er fornøyd med produktet!

Vi tar også med oss innspillet ditt om at bildet kunne vært litt klarere – det er nyttig for oss i arbeidet med å forbedre kvaliteten videre.

Takk igjen, og du er alltid velkommen tilbake 👍

Bra produkt

Bra produkt, bra fotoredigeringsverktøy

Hei Annika

Takk for din anmeldelse 😊

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både produktet og fotoredigeringsverktøyet 🙏 Vi setter stor pris på at du deler din opplevelse.

Håper du får mye glede av å bruke det videre 😊

Zeinab @smartphoto

Det tar litt lang tid fra du bestiller…

Det tar litt lang tid fra du bestiller til man får produktet.
Lillian

Hei Thinggaard

Takk for din tilbakemelding, Lillian 😊

Vi er glade for at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Samtidig forstår vi godt at ventetiden kan oppleves som litt lang, og det er noe vi jobber kontinuerlig med å forbedre 🙏

Takk for at du handler hos oss, og vi håper du blir fornøyd med produktet når det kommer frem 😊

Verdt å vente på

Det tok lang tid å få bildene, men resultatet og prisen veier opp med god margin!

8. huhtikuuta 2026

Hei Kathrine

Takk for den fine tilbakemeldingen din 😊

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med både resultatet og prisen – og at det veier opp for ventetiden 🙏

Samtidig tar vi med oss at leveringstiden oppleves som lang, da vi alltid ønsker å gjøre hele opplevelsen så god som mulig.

Takk for at du deler erfaringen din, og håper du får stor glede av bildene dine 😊

Zeinab @smartphoto

Det kom aldri noen vare…

Hei Grete

Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi er glade for det!

Hvis du fortsatt ikke har mottatt pakken, ber jeg deg kontakte kundeservice via https://www.smartphoto.no/faq

Ønsker deg en fin dag 😊

Perfect

Perfect. Kundeservice er snill og grei.

Hei Liza

Takk for den flotte tilbakemeldingen din 😊

Så hyggelig å høre at alt har vært “perfect”, og at du har hatt en god opplevelse med kundeservice 🙏 Det betyr mye for oss at du opplever oss som snille og imøtekommende.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse, og håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen

God nettbutikk

Billigere enn konkurrentene, raskt levert.

8. huhtikuuta 2026

Hei Hilde

Takk for den fine tilbakemeldingen din 😊

Så hyggelig å høre at du opplever nettbutikken som god, og at både pris og levering har vært til din tilfredshet 🙏 Vi setter stor pris på at du deler erfaringen din.

Håper vi får gleden av å levere til deg igjen 😊

Zeinab @smartphoto

Grei nettside og bestille og god…

Grei nettside og bestille og god kvalitet på bildene .

Kjære kund

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med både nettsiden og at produktet svarte til forventningene 😊

Utmerket kvalitet!

Utmerket kvalitet!

Hei Linn

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med kvaliteten af produktet 😊

Zeinab @smartphoto

Rask levering og fine produkter

Rask levering og fine produkter som svarte til forventningene.

25. maaliskuuta 2026

Hei Eva

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med både rask levering og at produktet svarte til forventningene 😊

Zeinab @smartphoto

Kom raskt og produktet var til all…

Kom raskt og produktet var til all forventning.

30. maaliskuuta 2026

Hei Tanya

Zeinab @smartphoto

Bildene var ikke den størrelsen jeg…

Bildene var ikke den størrelsen jeg hadde ventet

23. maaliskuuta 2026

Hei Bård

Takk for ⭐⭐ og at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding, det er vi glade for!

Du er velkommen til å kontakte oss hvis kvaliteten på produktet ditt ikke er som forventet, og vi vil undersøke om noe har gått galt i produksjonen vår, via https://www.smartphoto.no/faq

Bildekvaliteten var grei

Bildekvaliteten var grei, litt blasse farger. Bildene var fuktige når de lå i postkassen, fordi de var kun pakket i papp og postkasse lokket hadde blåst opp og det regnet.

18. maaliskuuta 2026

Hei Ingeborg

Takk for ⭐⭐⭐ og at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding, det er vi glade for!

Vi er glade for at du opplevde bildekvaliteten som grei, men beklager at fargene ikke levde helt opp til forventningene.

Det er også veldig leit å høre at bildene ble fuktige under levering – dette skal selvfølgelig ikke skje.

Vi vil undersøke om noe har gått galt i produksjonen vår, via https://www.smartphoto.no/faq

Anbefaler

Bra, anbefaler

11. maaliskuuta 2026

Hei Panyafoto

Tusen takk for anbefalingen!

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din 😊

Rask levering

Rask levering, og fine produkt:)

18. maaliskuuta 2026

Hei Grete

Så hyggelig å lese, takk for din fine anmeldelse 🥰

Vi er glade for at du er fornøyd med din bestilling og vår rask levering. 👌