Spreadshirt Norge Arvostelua 4 071

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,7

Bra kvalitet på stoffet, fine sømmer, bra kvalitet på motivet på skjortene, romslige i størrelse. Positivt overrasket at det var så bra.Eneste minus for meg er at det kunne vært litt tykkere stoff, og... Näytä lisää

Bestilte gensere til bedrift. Oversiktlig og lett forståelig å lage egne design på produktene. Dog noe begrenset valg ved egen design, som er grunnen til at jeg ikke gir top score. Genserne var f... Näytä lisää

1. Media & Kustannustoiminta

Opprett et individuelt produkt med personlige tekster, bilder og motiver enkelt og raskt.

Den beste løsningen for personaliserte produkter

Produkter slik du helst vil ha dem
Med over 15 års erfaring er Spreadshirt ledende i bransjen for egendesignede klær og tilbehør. Velg blant over 500 000 motiver, og sikre deg opptil 70 % rabatt. Du har 100 % kreativ kontroll og 30 dagers returrett.

Garantert tilfreds

T-skjorten passer ikke? Send den tilbake innen 30 dager.

Bytt produktet ditt problemfritt innen 30 dager fra bestillingsdato. Uavhengig av grunn kan du enten bytte artikkelen eller få et gavekort for neste bestilling. Tilbakebetaling av kjøpsprisen er mulig hvis du ikke har designet det bestilte produktet selv. For bytting tar du kontakt med vårt vennlige og kompetente serviceteam.

3,7

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

4 t. arvostelua

toll

Selgeren informerer om at du som kunde ikke betaler noen ekstra avgifter som skatt eller toll når du kjøper produktet. Dette stemmer ikke. Vær forberedt på at du må betale toll i tillegg når produktet krysser grensen.

12. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Spreadshirt Norge

Hei Artur, takk for at du tok kontakt og delte tilbakemeldingen din.

Vi beklager at du har måttet betale tollavgifter på bestillingen din.

Send oss gjerne den betalte fakturaen til service@spreadshirt.net, så sørger vi for å refundere deg beløpet for tollavgiftene.

Elendig service

Jeg skulle bestille gaver til min nærmeste familie for å annonsere graviditeten min. Tok da å bestilte nøkkelringer som de hadde på nettsiden sin med tekst. Etter noen dager fikk jeg mail om at de ikke kunne sende meg halvparten av produktene da teksten ikke var mulighet å printe. Jeg tok da å spurte om hvorfor de ikke kunne modifisere teksten slik at det passet, men de forklarte de slikt at de ikke hadde muligheter til å gjøre noen endringer da det ikke var de som lagde designet. Synes det var ufattelig trist og frustrerende at de legger frem at de kan lage alt som de har på nettsiden sin, også ikke kan levere dette.

4. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Spreadshirt Norge

Hei Vilde, tusen takk for tilbakemeldingen din.

Vi beklager så mye for problemene du opplevde med bestillingen din, og vi forstår godt at dette var skuffende. Dessverre hender det at vi først under produksjonen oppdager at et ønsket trykk ikke lar seg gjennomføre på et spesifikt produkt.

I dette tilfellet var det dessverre ikke mulig å produsere det valgte motivet på den aktuelle varen, og vi beklager virkelig for ulempene dette førte til. Du har helt rett i at produktet ikke burde vært tilgjengelig på nettsiden, og vi skal sørge for å få det fjernet.

I henhold til ønsket ditt har vi kansellert bestillingen. Vi beklager igjen for ulempene og takker for forståelsen.

Ta gjerne kontakt dersom du har flere spørsmål – vi er her for å hjelpe deg.

Nina - Spreadshirt

Kansellerte ordre uten å si ifra/spørre

Bestilte en t-skjorte tidlig i desember 2025. To måneder senere fikk jeg en epost om at de ikke kunne levere t-skjorten, og ba meg sjekke adressen. Jeg ga tilbakemelding om korrekt adresse umiddelbart. En måned etter dette fikk jeg beskjed om at hele ordren var kansellert - uten at jeg hadde bedt om dette eller blitt spurt om/informert om dette.

Ekstremt uprofesjonelt, elendig kundebehandling/dialog. Anbefales overhodet ikke.

7. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Spreadshirt Norge

Hei Erik, takk for tilbakemeldingen.

Vi beklager problemene med leveringen av bestillingen din.

Bestillingen ble automatisk kansellert av systemet vårt, og beløpet ble refundert – beklager hvis dette ikke var ditt ønske.

Takk for at du tok kontakt med kundeservicen vår. Vi er her for deg hvis du har spørsmål.

Meget fornøyd!

Jeg bestilte 8 bøttehatter med egendesignet logo og navn, med ekspress levering. Kom med UPS på fire dager rett i postkassen. Viste seg at 4 av bøttehattene jeg hadde bestilt var for små, som var min feil. Jeg la inn en retur på disse, og fikk beskjed om at de kunne beholdes og doneres til et godt formål - samtidig som at Spreadshirt sendte 4 nye bøttehatter i en større størrelse, med ekspresslevering, uten ekstra kostnad! Disse kom også på fire dager.

Helt enormt fornøyd med kundeservice og hastighet! Anbefaler :)

4. maaliskuuta 2026

Det står at pakken er mottatt

Det står at pakken er mottatt, men den har aldri blitt levert. Kundeservice svarer meg ikke!

26. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Spreadshirt Norge

Hei Julianne, takk for tilbakemeldingen din.

Vi beklager at pakken ikke ble levert til deg – vi har svart på e-posten din og sendt deg informasjon om hvor du kan hente pakken.

Gi oss gjerne beskjed hvis du trenger mer hjelp. Takk!

Nina - Spreadshirt

Kommer til å handle her igjen

Pent produkt og veldig kjekt å få designe sin egen genser. Kommer nok til å handle her igjen. Tok litt tid før pakken kom, men det lever vi fint med. Produktet er vasket en gang og holder seg bra foreløpig

1. maaliskuuta 2026

Fikk pakken etter 21 dager

Fikk pakken etter 21 dager. Det er ikke en norsk side. Varen kom fra Nederland. Du blir også belastet med toll når du skal hente pakken. Ellers fornøyd med varene.

23. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Spreadshirt Norge

Hei Kristoffer, tusen takk for tilbakemeldingen din.

Vi beklager at bestillingen din ble levert forsinket.

Jeg vil gjerne undersøke dette nærmere, inkludert om det er mulig med refusjon av tollkostnadene, men jeg har dessverre ikke ordrenummeret ditt.

Kan du være så snill å oppgi det til oss? Du kan enten oppdatere anmeldelsen din eller skrive til oss på service@spreadshirt.net.

Nina fra Spreadshirt

Toll, mva og feil størrelse.

Først fikk jeg regning på toll og mva, men det fikset de etter at jeg tok kontakt. Da jeg fikk varen, viste det seg at den ene T-skjorten jeg hadde bestilt ble levert i feil størrelse. XXL i stedet for XL. Mye ståhei for et forholdsvis lite kjøp.
Håper dette var unntak? Men: skjerpings!

6. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Spreadshirt Norge

Hei Didriksen, tusen takk for tilbakemeldingen.

Vi beklager problemene med bestillingen din.

Vi er glade for at vi kunne hjelpe deg og løse saken.

Vi er alltid her hvis du trenger noe mer.

Tollavgifter

Det står uttrykkelig på nettsidene at det ikke tilkommer ytterligere kostnader for sendinger til Norge. Dette er løgn og villedning. Produktet jeg mottok var som forventet, men måtte betale 166 kr i tollbehandling. Kan ikke gi mer enn en stjerne når de opererer på denne måten. De kan jo registrere seg i VOEC så hadde de sluppet dette.

10. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Spreadshirt Norge

Hei Vidar, takk for at du tok kontakt og ga oss tilbakemelding.

Vi beklager at du har måttet betale tollavgifter i forbindelse med bestillingen din.

Vennligst videresend den betalte fakturaen til service@spreadshirt.net, så sørger vi for å refundere beløpet for tollavgiftene så snart som mulig.

Med vennlig hilsen,
Nina – Spreadshirt

Pent trykk

Pent trykk. Kom når den skulle. Litt tull med hentemelding fra UPS, men det er ikke Spreadshirt sin skyld.

9. helmikuuta 2026

Kjøpte 2 klistremerker (5 x 10 cm) som…

Kjøpte 2 klistremerker (5 x 10 cm) som endte opp med å koste 139,- + 57 ,- i TOLL.

På spreadshirt.no står det:

Informasjon om merverdiavgift, toll og gebyrer
Fra 1. april 2020 er 25 % merverdiavgift inkludert i prisen ved levering i Norge. For deg som kunde oppstår det ingen ytterligere kostnader som skatter, tollavgifter, gebyrer e.l. Du betaler bare den prisen som er angitt i handlevognen pluss frakt.

Kommer ALDRI til å handle her igjen!

9. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Spreadshirt Norge

Hei Eli, takk for tilbakemeldingen din.

Vi beklager tollavgiftene du har måttet betale.

Vennligst send oss en betalt faktura til service@spreadshirt.net, så refunderer vi beløpet for tollavgiftene.

Beste hilsener,