Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Troede min iPhone 5 var død da den gik i sort og ikke kunne gendannes via iTunes (fejlkode 9 eller 21 konsekvent). Gav den et sidste forsøg hos smartphonecare, der fik slettet styresystemet og gend... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Hos SmartphoneCare gør vi det enkelt og trygt at få repareret din mobil, tablet eller computer – uanset hvor i landet du befinder dig. Vi tror på, at reparation skal være det naturlige valg frem for udskiftning. Det gavner både miljøet og din pengepung. Derfor tilbyder vi en landsdækkende service, hvor du nemt kan sende din enhed til os – og få den hurtigt retur i fuldt funktionsdygtig stand. Vores værksted er specialiseret og ESD-sikret, og alle reparationer udføres af erfarne teknikere med originale eller højkvalitetsdele. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Når du vælger SmartphoneCare, får du en professionel reparation, gennemsigtig kommunikation og kort behandlingstid. Har du spørgsmål eller særlige ønsker, står vores kundeservice altid klar til at hjælpe. Hos os er du – og din enhed – i trygge hænder. Bæredygtige mobil- og IT-løsninger til private og erhverv Hos SmartphoneCare gør vi det enkelt at passe bedre på både din elektronik og miljøet. Vi tilbyder professionel reparation, salg af brugt udstyr i høj kvalitet samt komplette IT-løsninger til virksomheder, der ønsker at kombinere bæredygtighed med besparelser. Mobilreparation – hurtigt og professionelt Vi reparerer iPhones, iPads, Samsung og andre smartphones med originale eller højkvalitetsdele. Uanset om det gælder skærmskift, batteriskift, vandskader eller softwarefejl, leverer vi en effektiv og holdbar løsning. Genbrug & videresalg af elektronik Få mere for pengene og skån samtidig miljøet! Vi køber og sælger brugte mobiler, tablets og computere, som er nøje testet, rengjort og klargjort til et nyt liv. Med vores genbrugsservice kan du nemt og ansvarligt skille dig af med gammelt udstyr. Erhvervsløsninger med fokus på drift & bæredygtighed SmartphoneCare hjælper virksomheder med at få mere ud af deres IT. Vi tilbyder outsourcing, support, indkøb af genbrugselektronik samt sikker datasletning og professionel vedligeholdelse. Et grønnere valg – uden kompromis Når du vælger SmartphoneCare, er du med til at reducere elektronikaffald og forlænge levetiden på din teknologi – uden at gå på kompromis med kvalitet, service eller sikkerhed.
Yhteystiedot
Kochsgade 35A, 5000, Odense C, Tanska
- 91913891
- info@smartphonecare.dk
- smartphonecare.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Skulle have lavet nyt glasbagcover på…
Skulle have lavet nyt glasbagcover på en Iphone 13 mini, efter udskifningen virkede min blitz og lommelygte ligepludselig ikke og det ringede jeg klagede over og de tog hurtig affære og påtog sig det fulde ansvar og fik det fikset "igen" bagefter hurtigst muligt.. god service og flinke derinde.
Hurtig hjælp,
Hurtig hjælp, god kommunikation og rimelige priser. Det føltes trygt hele vejen igennem. Jeg kommer helt sikkert igen, hvis uheldet er ude.
Min mobil var helt død
Min mobil var helt død, men de fik den til at virke igen. Jeg er virkelig imponeret – og lettet! Stor tak til holdet.
Jeg afleverede min iPad en mandag og
Jeg afleverede min iPad en mandag og havde den tilbage allerede dagen efter. Virkelig søde medarbejdere og fair pris.
Professionelle og ærlige
Professionelle og ærlige. De fortalte præcis hvad det ville koste, og der kom ingen overraskelser. Min telefon er som ny.
Super god service og hurtig reparation
Super god service og hurtig reparation. Min iPhone skærm blev skiftet på under en time, og den virker perfekt igen. Kan klart anbefales!
Genstart og Lilla skærm
Jeg ringede ind og fik fat på en herre som talte dårligt dansk, og fred være med det, vi fik aftalt af han skulle lave min iPhone 14 pro Max, bagsideglas skift samt Skærmskift.
Alt har virket upåklageligt på mobilen hidtil, blot kosmetisk den har været udfordret.
Jeg sagde pga Ferie skulle han ikke sige ja, hvis han ikke kunne have færdig Fredag (1/8)
Han mente det ikke var noget problem og lovede den færdig.
Han bliver ikke færdig, og kan først hente den Lørdag over middag.
Så jeg har måtte udskyde ferien, Fred med det.
Jeg står så inde i butikken og ser en flot ubeskadiget iPhone, og begynder straks at benytte den, efter overdragelse.
Alt virker der er panzerglas på som aftalt.
Han tager hans “dankort terminal” og jeg betaler glædeligt.
Da jeg har betalt fryser min mobil, skærmen bliver lilla og den genstarter.
Jeg viser ham det, og han siger “giv mig 20 min, jeg fikser det” jeg acceptere selvfølgelig og kommer tilbage efter 30 min ca, og der ligger den klar, og han siger han har tjekket og det er meget normalt, at den gør efter skærmskift. Og det fordi skærmen ikke er original, hvortil jeg spørg hvorfor han har sat kopi skærm på? Og så siger han, den er billigere, men vi har intet pris snakket om, da det ikke var et Issue, det eneste der var vigtigt var den skulle laves så hurtigt som muligt.
Han forklare at original skærm er dyrere. Hvortil jeg svare at det skal han ikke vurdere, han skal lave det opgave han har fået og det var at skifte skærmen, og så skal det da være originale dele.
Alt i mens denne snak foregår, genstarter mobilen 2-3 gange og jeg bliver mere og mere frustreret, men han tilbyder ingen former for løsninger, hvor jeg forklare ham, at det må da være hans ansvar at udbedre fejlen, når det ikke er noget den har gjort for, og det sker umiddelbart efter reparation.
Alt i alt bliver jeg ikke tilbud nogen for hjælp, ud over at jeg kan få min gamle skærm på, og få pengene tilbage, hvilket jeg takker nej til, da han så skulle have mobilen indtil tirsdag
Alt i alt frustreret og føler jeg står magtesløs, med en mobil der genstarter i tide og utide.

ThinkGreen er klart anbefalet
Hvis du skal få lavet din telefon eller købe så er ThinkGreen i Odense - Adresse: Kochsgade 35A klart anbefalet. Ejeren plejer også at give rabatter og jeg vil sige at de har nogle af de bedste priser i branchen. Du kan også sælge din gamle elektronikker specielt iPhones
Følte mig snydt og vildledt – handler ikke her igen
Følte mig snydt og vildledt – handler ikke her igen
Jeg henvendte mig til Thinkgreen på Kochsgade i Odense for at få skiftet batteriet i min iPhone 14 Pro med et originalt. Ejeren bekræftede både pr. telefon og ved fremmøde, at de var autoriseret Apple-reparatør, og at batteriet var originalt. Det viste sig dog ikke at være tilfældet – telefonen genkendte ikke batteriet som originalt, og en mere erfaren medarbejder bekræftede senere, at batteriet ikke var originalt, og at butikken ikke er Apple-certificeret. Jeg følte mig snydt og mistede tilliden. Jeg tilbød butikken at købe min telefon til brugtprisen, hvilket de accepterede. Jeg vil ikke handle her igen og mener, butikken bør underlægges nærmere kontrol.

Vastaus yritykseltä SmartphoneCare
Jeg fik min iPhone 15-skærm udskiftet…
Jeg fik min iPhone 15-skærm udskiftet her, og oplevelsen var virkelig positiv. Reparationen blev udført utroligt hurtigt – på kun 30 minutter – hvilket var imponerende, især når man tænker på, at det er en nyere model. Resultatet ser ud til at være af høj kvalitet, og det hele fungerer præcis som det skal, uden nogen problemer. Professionel og effektiv service, der gør det nemt og hurtigt at få løst et irriterende problem. Jeg kan varmt anbefale dette sted til skærmreparationer!
De ødelagde min telefon mere end den var da jeg kom ind med den!
Da jeg havde flækket min bagskærm var jeg forbi en del forskellige steder for at finde ud af hvad priserne for at få den skiftet var. De fleste andre steder sagde ca. 3000kr men Think green sagde kun 1000kr. Så det tænkte jeg da var det bedste tilbud og valgte derfor at få den skiftet. Da jeg så kom for at hente den og var kørt hjem igen opdagede jeg at min nederste kamera sad løst så jeg kørte ind for at lave en reklamation på det. De mente så at det ikke var deres skyld men de kunne godt lime det fast så det ikke faldt af. Jeg kommer så ud med en ufatteligt dårligt repareret telefon hvor der sidder grønt lim mange steder og de nu har ødelagt mit kamera og limet det skævt på. Ca. et halvt år efter skærmskiftet falder glasset af mit kamera af så jeg er derfor inde i fone fix for at høre hvad det koster at få det lavet men de mente jeg skulle gå tilbage til ham der havde skiftet skærmen for han havde ødelagt kanten på kameraet og det var derfor ikke helt ligetil at fikse det igen. Nu er min bagskærm så flækket igen og jeg kan af de ovennævnte grunde på ingen måde anbefale jer at få noget repareret i Think green!!!

Tak for hjælpen idag.
Byens bedste reparatør
Byens bedste reparatør – tak for den gode service!
Min mobil var klar allerede efter en time, og den fungerer helt upåklageligt. Tak for den hurtige og effektive reparation! Jeg kan varmt anbefale deres service.
Fremragende service
Fremragende service
Lynhurtig topservice og behagelig reparatør.
En stjerne er en stjerne for meget!!
Jeg afleverede min iPhone xs, da jeg skulle have skiftet bag-frontskærm og sat panserglas på.
Fik besked at jeg kunne hente telefonen dagen efter, men da jeg kom derned var den ikke klar. Jeg måtte hente den dagen efter igen. Fair nok.
Da jeg fik den tilbage, så tog den uklarere billeder, formoder der har siddet noget snavs under skærmen, så jeg var nede med den igen.
Jeg hentede den efter et par dage og telefonen tog stadig uskarpe billeder billeder, derudover så knaste lyden nu også. Mit face-id virkede ikke. Panserglasset havde små grønne bobler og var allerede ridset, så jeg nævnte at det måske ikke var det bedste glas der var kommet på og han lovede så at skifte det.
Jeg var nede med den igen og et par dage efter ringede de og sagde at de gav op på at lave den og jeg kunne få en ny brugt tlf. Denne skulle være fuldstændig som ny. Jeg spurgte ind til om batteriet var nyt og blev forsikret om at alt ville være som nyt. Så jeg takkede ja.
Ugen efter hentede jeg så hentede den nye tlf. Jeg fik at vide, at der var kommet et meget bedre og rigtig dyrt panserglas på (denne gang i plastik). Da jeg så kiggede den efter nede i butikken var der 5 ridser i skærmen, så jeg spurgte ind til hvordan det kunne være så godt nu det allerede var så ridset. Han sagde, at panserglaset var på da den ankom men jeg kunne bare få et nyt panserglas (fik et med hvor prisskiltet sagde 150kr).
Jeg skal ikke kunne sige hvad der virker bedst i længden, men det var endnu en ting jeg undrede mig over.
Da jeg kom hjem tjekkede jeg batterikapaciteten, den stod på 82 %. Så det var altså ikke nyt.
Jeg kontaktede dem igen og sagde, at jeg kunne se at det ikke var et nyt batteri, som jeg var blevet lovet. Så jeg måtte ned med den igen og få et nyt batteri installeret.
Blev forsikret om, at det nu var et nyt batteri og at der under kapacitet ikke stod noget i procenter - hvorfor forstod jeg ikke forklaringen på.
Jeg måtte ned med den igen, da face-id stadig ikke virker og telefonen begyndte at slukke og genstarte af sig selv. Ofte står der at der kun er 1 % batt. tilbage selvom telefonen var opladt til over 80% inden den slukkede. Var inde i indstillinger og ser at der står, at batteriet ikke er godkendt.
Jeg hentede min tlf dagen efter og fik fortalt at batteriet ikke fejlede noget men den slog ud på systemfejl.
Blev vist at der var kommet små flænger i bagglasset, som hverken de eller jeg ved hvor kommer fra.
De havde skiftet beskyttelsesfilmen da det sad og flapperede i toppen (det super dyre og gode beskyttelse han ellers havde sat på sidst).
Hentede telefonen og den var sørme gal igen, nu med grafikken der rykker sig (flimrer) i bunden af skærmen.
Desuden når jeg ikke at trykke min adgangskode færdig før telefonen låser op af sig selv. Face-id virker stadig ikke. Kameraet tager uskarpe billeder, lyden på videoer har en mislyd, telefonen går ind imellem ud af sig selv.
Grafikken er kun blevet værre med tiden. Mit tastatur har sit eget liv. Å’et bliver ved med at snige sig ind selvom jeg ikke er i nærheden af det bogstav.
Når jeg arbejder med skrift slettet det ind imellem sig selv. Periodisk meget svært at swipe sider op fra bunden for at lukke faner.
Som jeg skrev til dem, så har det kostet mig enormt meget tid og energi at være kunde hos dem. Jeg kom ned med et simpelt kosmetisk problem og skulle have skiftet skærm, det blev løst men der har konstant være nye tekniske problemer efter min telefon har været i deres hænder.
Jeg har kontaktet Think green og bedt om en holdbar løsning. De har tilbudt mig at få pengene tilbage, (de 1700kr som jeg betalte for at få panserglas og nyt front og bagglas på). Det er en let måde at løbe fra ansvaret på. De har ødelagt min telefon og vil have jeg skal finde nogle andre der kan fikse det!!?
Det eneste gode jeg har at sige om det sted er, at de trods alt har bevaret en høflig tone i deres e-mails.
Efter min oplevelse hos Think Green synes jeg, at det er enormt påfaldende at der kun ligger gode anmeldelser herinde…

Rigtig god service
Jeg var i dag ude og reparer min iPhone 14 pro, og jeg fik leveret en rigtig god service
de har lige reddet mig igen
de har lige reddet mig igen.
ny skærm på og så er vi på banen igen.
det gik lynhurtigt
god og venlig service
Nr 1 i Odense, der reparerer ens telefon til overkommelig pris
God service, den bedste pris i byen sammenlignet med de andre steder (iPhone 13 pro skærm). Desuden skal de bestilles hjem, så gør jer selv den tjeneste, at tag derhen, hvis man er interesseret i kompetente mennesker, der ved hvad de laver, samt en konkurrencedygtig pris. Alle andre steder skal alligevel også bestille en ny skærm hjem.
Min skærm var gået i hvid, sådan ca halvdelen. Kunne ikke se noget på den. Den nye skærm er perfekt, fejlfri og har desuden fået påsat en panserglas på. Superliga service!
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos…
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos dem med en meget flink medarbejder :)
Udskiftning af iPhone batteri
13-06-2023 1 Stjerne
Bestilte udskiftning af iPhone batteri med originalt batteri. Indleverede telefon og fik kvittering på udskiftning med originalt batteri.
Fik udleveret telefon med uoriginalt batteri og permanent fejlvisning.
03-07-2023
Udbedret fejlen med smil og imødekommenhed.

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.