Har lige fået en super god betjening og rådgivning af ekspedient hos Thy Rep i Thisted. Så hjælpsom og venlig betjening. Kan virkelig anbefales

Jeg har generelt set haft en virkelig dårlig oplevelse med dette firma. Jeg kontaktede dem, efter jeg havde ødelagt mit hovedkamera på min iPhone 15. Jeg sendte et billede og spurgte, o... Näytä lisää

Købte “ny” I-Phone til vores datter i Thisted afd. God vejledning før køb - fuldstændig køreklar til brug v afhentning👏🌟 MEGA god stemning og tid til snak/ info!🤩 Elsker jeres koncept + at man al... Näytä lisää

Rigtig god oplevelse hos ThyRep. Hurtig og professionel service, god kommunikation og høj kvalitet i arbejdet. 🤩👍🏼 Kan klart anbefales!😊

1. Puhelimen korjaus
  2. Puhelintarvikekauppa

Hos ThyRep tilbyder vi salg, service og reparation af telefoner/tablets til fordelagtige priser samt en lang række mobiltilbehør og gadgets.

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Super god service

Rigtig god og tålmodig rådgivning, mange tak for super god service.

20. maaliskuuta 2026

Hej Signe

Vi er super glade for du har haft en god oplevelse, og følt dig godt rådgivet.

God dag til dig!

Bh Christian

Super betjening

Super betjening venlig og hjælpsom personale. Vil helt klart anbefale ThyRep

20. maaliskuuta 2026

Hej Jane

Tusind tak for at dele din oplevelse. Vi er glade for at kunne hjælpe dig

God dag til dig!

Rigtig god oplevelse med Thyrep

19. maaliskuuta 2026

Hej Emma
Vi er glade anbefalingen, og ikke mindst de fine ord.

Rigtig god dag!

ThyRep

Har lige fået en super god betjening og…

19. maaliskuuta 2026

Hej Merete

Vi er glade for du har haft en god oplevelse - tak for at dele den.

Fortsat god dag til dig

ThyRep

Meget dårlig oplevelse og manglende kvalitet

Jeg har generelt set haft en virkelig dårlig oplevelse med dette firma.

Jeg kontaktede dem, efter jeg havde ødelagt mit hovedkamera på min iPhone 15. Jeg sendte et billede og spurgte, om det var muligt at få det repareret i den kommende weekend. De svarede, at de havde travlt, men ville forsøge – hvilket jeg syntes lød positivt.

Jeg fik lavet mobilen lørdag d. 31. januar, og fik samtidig sat et panserglas på. Allerede da jeg kom hjem, opdagede jeg en stor luftboble på panserglasset. På dette tidspunkt var butikken allerede lukket. Senere samme dag opdagede jeg også, at mit kamera med ultravidvinkel – som virkede før reparationen af hovedkameraet – nu ikke virkede.

Jeg kontaktede ThyRep igen, men i deres svar afviste de, at fejlen var opstået mens de havde haft min telefon. De påstod først, at det kunne skyldes tape, jeg som selv havde sat på. Jeg havde ikke sat tape på kameraet med ultravidvinkel. Efter jeg forklarede dette og sendte dokumentation, fik jeg besked på at komme ind igen.

Da jeg ikke længere bor i Thisted, måtte jeg igen køre hele vejen fra Aalborg. Her fik jeg at vide, at kameraet var defekt, men at det ville blive dækket af garantien – hvilket selvfølgelig også er rimeligt, da det virkede før reparationen.

Kort tid efter begyndte der dog at opstå nye problemer. Min telefon viser nu fejlmeddelelsen:
"Kamera ikke genkendt – dette kan ske, hvis kameraet ikke er en original Apple-reservedel eller ikke er installeret korrekt."
Derudover er kameraet igen gået i stykker, uden at telefonen fx har været tabt. Det er kun få uger siden, at det nye kamera er blevet sat i.

Alt i alt er jeg meget utilfreds med både kvaliteten af reparationen og håndteringen af sagen. Jeg har haft gentagne problemer efter deres arbejde, og jeg føler ikke, at jeg har fået en ordentlig løsning.

31. tammikuuta 2026

Hej Marie

Tak for din anmeldelse.

Vi har fuld forståelse for din situation, og vi er selvfølgelig meget interesserede i at få løst problemet for dig. Det er vigtigt for os, at vores kunder får en god oplevelse og en løsning, der fungerer.

Vi er kede af at du ikke har taget kontakt til os efter dit seneste besøg og dermed givet os mulighed for at rette op på problemet. Vi vil altid gerne hjælpe og finde en løsning, hvis der opstår fejl eller udfordringer.

Vi har nu sendt dig en mail, så vi hurtigst muligt kan få sagen løst og finde en tilfredsstillende løsning for dig.

Jacob ThyRep

obs på lagerstatus

Vi har bestilt en iPhone hos ThyRep.
Da vi bestiller og betaler, står der at leveringen er 1-2 hverdage. Vi bestiller en aften, så derfor pakker de selvfølgelig ikke før dagen efter, fair!

Vi venter på mail om afsendelse eller om eventuel forsinkelse. Men modtager ikke noget dagen efter. Så vi ringer på dag 2, og hører om det er en fejl eller.

Vi bliver oplyst at telefonen slet ikke er på deres lager. Men at de har bestilt telefoner og afventer modtagelse af dem. Men de kan tilbyde at sende i en anden farve med det samme (god stil), hvis vi ikke kan vente flere dage på det vi har betalt for.
Vi takker nej, da vi ønsker den i den købte farve.

Der står intet sted på hjemmesiden at telefonen er på lager, så det kan man jo egentlig ikke brokke sig over. Udover at man ikke bliver oplyst ved betaling at ens købte vare ikke liiiiige er klar til levering.
Så, vi har kigget en lille smule rundt og der står faktisk slet ikke noget om lager status på tingene.

Vi har også kigget på en anden telefon, hvor vi så skrev til deres robot på hjemmesiden. Vi skrev:
“Har I en iPhone 16 Pro Max med 512 gb i Fremragende stand hjemme?”
Og fik svaret:
“Jeg kan desværre ikke finde noget i vidensbasen om en iPhone 16 Pro Max med 512 GB i Fremragende stand hos ThyRep.dk. Ud fra den tilgængelige information har vi ikke denne model i sortimentet lige nu.
Hvis du vil se de modeller, vi har på lager, kan du finde dem her: Køb iPhone hos ThyRep.dk”

Men når jeg trykker på det link som robotten sendte, kom jeg blot til siden med alle de forskellige iPhone modeller, igen uden oplysninger om lagerstatus!

Så vi spurgte igen:
“Så hvis jeg bestiller en iPhone 16 Pro Max med 512 gb i fremragende stand nu. Så modtager jeg den ikke inden for 2 dage ?”
Og fik svaret:
“Ud fra den information, jeg har adgang til i vidensbasen fra thyrep.dk, har vi desværre ikke en iPhone 16 Pro Max med 512 GB i Fremragende stand på lager lige nu. Derfor kan jeg ikke garantere, at du vil modtage den inden for 2 dage, hvis du bestiller den nu.
Generelt er leveringstiden for varer, der er på lager, 1-3 hverdage, men hvis varen ikke er på lager, kan leveringstiden blive længere eller ordren kan ikke gennemføres. Jeg vil anbefale, at du holder øje med vores udvalg her: Køb iPhone hos ThyRep.dk, hvor du kan se, hvad der er på lager netop nu.”

Hvis vi lige tager ekstra fokus på den sidste del. “…hvor du kan se, hvad der er på lager netop nu.”
Men den sender os blot tilbage til overblik over alle iPhones. Hvor jeg kan gå ind og finde lige præcis den søgte model. Samt ligge den i kurven og gå til betaling uden nogle “obs.” beskeder.

Øv! Så vi afventer den vi i forvejen har købt, og så tænker vi at finde et andet sted at købe den anden, så vi ikke skal afvente længere end oplyst :).

Så tænk lige over leveringen, hvis I køber en telefon I forventer der kommer efter 1-3 hverdage.

24. helmikuuta 2026

Hej Nadja

Tak for din besked og for at dele din oplevelse.

Vi er rigtig kede af den oplevelse, du har haft i forbindelse med dit køb hos os. Det er bestemt ikke den service eller klarhed, vi ønsker at give vores kunder.

Der har desværre været en misforståelse fra vores side, som skyldes en lagerfejl. Det betød, at den model, du bestilte, ikke var fysisk på vores eget lager, som den burde have været registreret til. Derfor tilbød vi også en model i en anden farve med det samme, eller alternativt at bestille den ønskede model hjem fra vores leverandør.

I den forbindelse fik vi desværre formuleret os forkert og brugt betegnelsen “fjernlager”, hvilket vi godt kan se har været misvisende – det er vores fejl, og det beklager vi.

Vi tager din feedback til os angående misvisende levering og er noget vi vil arbjede på at forbedre til fremtiden

Tak for din tålmodighed – og vi håber, vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse fremover.

Noah, ThyRep

Tak fordi I fik gang i min mobiltlf

Tak fordi I fik gang i min mobiltlf. Og tak for det lilla cover. Tak for jeres hjælpsomhed og venlighed. Mange kunne lære af jer. En helt igennem fantastisk oplevelse.

5. helmikuuta 2026

Hej Kirsten

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! 😊

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe med at få din mobil op at køre igen. Og dejligt at høre, at coveret også faldt i god smag!

Tak for de pæne ord om vores hjælpsomhed og service – det er lige præcis det, vi stræber efter hver dag.

Du er altid meget velkommen igen!

Noah, ThyRep

De har skiftet min skærm nogle gange nu…

De har skiftet min skærm nogle gange nu og min telefon blev ved med at gå i sort. Og selv om det selvfølgelig ikke er super fedt, så da vi bad om at få en refundering siden det ikke duede, var de så søde til at give en refundering. Så måske ikke top notch service i sig selv, men top notch customer service.

11. joulukuuta 2025

Hej Julie

Tusind tak for din ærlige anmeldelse og for at dele din oplevelse 🙏

Der kan desværre i sjældne tilfælde opstå enkelte fejl på skærme, selv efter udskiftning. Det er netop derfor, vi altid tilbyder 2 års garanti – så vi har mulighed for at finde en løsning, som alle kan være tilfredse med.

Vi er glade for, at vi sammen fandt et kompromis, og vi sætter stor pris på din forståelse 😊

Bedste Hilsner
Christian, ThyRep

Hurtig reaktion fra Thyrep

Thyrep havde ikke den bestilte/betalte IPhone på lager, men ringede med det samme til mig, sendte den efter aftale og lavede efterfølgende en dekort på beløbet.
God oplevelse. Kan anbefales

7. marraskuuta 2025

Hej Helle

Tusind tak for din anbefaling og de pæne ord! 😊

Vi bestræber os altid på at reagere hurtigt og finde den bedste løsning, hvis noget ikke går helt som planlagt.

Du er altid velkommen igen!

Super service .

Super service vedr. skift af batteri på Iphone.

22. syyskuuta 2025

Hej Karsten

Vi er altid glade for at kunne udøve en god service - og ikke mindst glade for at du er tilfreds med batteriet

God og hurtig service

God og hurtig service

12. syyskuuta 2025

Hej Bo

Tak for for din anmeldse!

Vi er glad for du oplevede både god og hurtig service.

Rigtig god service

Rigtig god service, fik lavet skærmskift og det hele kører som det skal.
Anbefaling herfra.

1. syyskuuta 2025

Hej Christian

Tusind tak for en rigtig fin anmeldelse.
Godt at høre at du er tilfreds med dit skærmskift.

God og hurtig service!

4. syyskuuta 2025

Hej Noah.

Mange tak for din anmeldese - vi er glade for at kunne levere god og hurtig service.

God problemfri service:)

God problemfri service:)

11. syyskuuta 2025

Hej Jonas

Tusind tak for din anmeldese. Vi er glade for du har oplevet god og problemfri service - det bestræber vi os efter.

ThyRep

Rigtig god og hurtig service for…

Rigtig god og hurtig service for reperation af bagskærm

10. syyskuuta 2025

Hej Nicoline

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Det glæder os at høre, at du havde en god og hurtig oplevelse med reparationen af din bagskærm. Du er altid velkommen igen!

Bedst service!

Bedst service!! Altid rar at handle her

10. syyskuuta 2025

Hej Richard

Vi sætter pris på de fine ord.
Det glæder os at høre at du oplever en god service. Du er altid velkommen igen!

Hurtig service

Hurtig service, god rådgivning.

23. kesäkuuta 2025

Hej Sandra

Tusind tak for at dele din oplevelse - vi er glade for at du har oplevet både hurtig service og god rådgivning.

Priser er helt skæve

Til grin, kom ind med min iPhone 14pro med defekt skærm, som jeg ville bytte til en 16.
Fik afvide jeg kunne få 1000kr for min iPhone 14pro, fordi skærmen var ødelagt, og en ny skærm kostede 1800 også skulle han bruge 2 timer på den. Vi tjekker i butikkerne hva swappii ville gi, de ville give 1795, her efter fik jeg flappede svar om at det jo var dyrt for dem at lave den, men nu ville han gi 1200kr..

Syns ærligt det for dårligt service, de mistede ihvertfald lige et salg på en ny telefon, og at jeg aldrig vil bruge dem igen, eller anbefale til andre.. En skam med en lokal butik der selv vælger at vil tabe til online handle.

20. kesäkuuta 2025

Hej Martin

Jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds med vores service. Jeg er dog ikke helt forstående for, hvordan det kan koste os en dårlig anmeldelse, at du ikke er tilfreds med prisen. Det står dig helt frit for, hvem du vælger at sælge din telefon til.
I modsætning til en online shop, har vi bl.a. husleje og mange andre ting, som skal betales. Desuden er det langt nemmere at få reparation hos os frem for at sende den ind, hvis der skulle opstå problemer. Når man sender den ind, er den endelige pris ofte lavere end den de oplyser på nettet.
Jeg er ked af, at vi mistede et salg på dig, men det skal også kunne løbe rundt for os 😊

God aften.

Super service!

Super service, meget venlig og serviceminded personale! 👍👍

16. kesäkuuta 2025

Hej Frede

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede både god service og venligt, serviceminded personale. Vi sætter stor pris på din feedback – du er altid velkommen igen!