SmartLearning Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,5

Hold jer væk fra SmartLearning, det er spild af penge Jeg meldte mig til faget “Salg og Salgspsykologi”, og jeg har sjældent set en mere rodet og uprofessionel opsætning af et studie... Näytä lisää

Jeg har fået regninger pr. mail for noget jeg ikke har bestilt. Dette jeg gør smartlearning.dk opmærksom på, hvorefter jeg modtager følgende besked: Hej William. Jo, du har via vores... Näytä lisää

Jeg har taget valgmodulet forandringsledelse i min diplomlederuddannelse. Fremragende vejleder Flemming Toft var meget engageret, og var hele tiden at få fat på, samt giver feedback og besvarelse hver... Näytä lisää

Jeg tog ledelse i praksis som mit første fag via smartlearning, og dette er også første gang jeg prøver virtuel læring. Jeg oplevede en god gennemgang af materiale samt masser af mulighedder for at... Näytä lisää

1. Oppilaitos
  2. Aikuiskoulutus
  3. Ura- ja koulutuspalvelujen tarjoaja
  4. Etäopetus
  5. Koulutuskeskus

Vores hjerter banker for at gøre online undervisning til en spændende og værdifuld oplevelse for hver og en af vores studerende. Altid med et skarpt blik for de nyeste tendenser i samfundet. Vi tør springe ud på dybt vand, når vi finder og arbejder med nye tendenser og teknologier, alt sammen for at give vores studerende den bedste oplevelse. Forestil dig en verden, hvor din uddannelse er skræddersyet til dig. Det er, hvad vi leverer hos SmartLearning. Vores tilgang til online uddannelse er unik, fleksibel, individualiseret, praksisnær, med en tæt personlig dialog og tilpasset lige præcis dine behov. Næsten uanset hvor du er, hvilket karrieretrin du er på, eller hvordan din familiesituation ser ud, har vi et tilbud, der matcher dig. Vores mål er, at du får ny viden, den fornødne selvtillid og de rette kompetencer til at løse de udfordringer og muligheder, du møder på din vej med succes - og det hele foregår online, naturligvis. I en digital tidsalder er læring ikke længere bundet af tid og sted. Hos SmartLearning er vi altid undervejs med at udvikle og forny online uddannelse. Vi forbereder dig til et moderne arbejdsmarked, der kræver fleksibilitet, innovation og kontinuerlig kompetenceudvikling. Vores mål? At udstyre dig med viden og færdigheder, der skaber vækst og udvikling i samfundet og selvfølgelig inden i dig. Og altid i en form, der passer ind i din travle hverdag - vi ved godt, at du også har mange andre vigtige ting at tænke på.

Välttävä

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Faget Programmering - Akademi Uddannelsen

Det har simpelthen været en fantastisk fornøjelse at komme tilbage på skolebænken - og så kunne det hele foregå hjemme hos mig selv.
SmartLearning overordnet er en fin løsning, som man hurtigt lærer at bruge. Man får endvidere adgang til en hel del værktøjer (lynda.com) - som virkelig er høj kvalitet.
Men jeg bliver nødt til at fremhæve min lærer: Kristian Langborg-Hansen for i den sidste ende, er det ham der bærer størstedelen af ansvaret for et godt gennemført Fag. Engagement og tålmodighed - altid overskud til at hjælpe udover det planlagte!
Jeg blev glad, da jeg kunne erfare at Kristian også er lærer på mine kommende kurser.

25. helmikuuta 2018

God kundeservice

Har taget hele min akademiuddannelse gennem Smartlearning. God kundeservice gennem hele studieforløbet og en fornuftig studieportal som underbygger fjernundervisningen godt og samtidig løbende udvikler sig.

2. tammikuuta 2018

Fleksibel

Fleksibel, der tages hensyn til elever med dårlig netforbindelse, således at det stadig er muligt at få det fulde udbytte af faget.

Underviser er utrolig aktiv på undervisningsportalen, i løbet af hele ugen, jeg har ikke oplevet såkaldte "kontortider", det er blevet svaret alle ugens dage på både store og små spørgsmål.

Hos Smartlearning er det eleven der er i fokus.

Kan klar anbefales.

21. joulukuuta 2017

Udelukkende en positiv oplevelse

Jeg er ved afslutningen af mit 5. Fag hos SmartLearning.
Indtil videre har det kun været positivt. Underviserne er dygtige og bøgerne, der bliver valgt til pensum er gode. Jeg har 3-4 gange haft behov for hjælp fra deres support/kundeservice og jeg har hver gang oplevet af vi fadt en god løsning på min udfordring.
Jeg oplever også at SmartLearning løbende fornyer sig ved at optimere hjemmesiden og undervisningsformen.

19. joulukuuta 2017

Elsker ideen om at kunne studere på nettet

Elsker ideen om at kunne studere på denne måde. Rart at man kan lave skoleting når det passer ind. Jeg er i gang med mit 6. og sidste fag i AU i økonomi og ressourcestyring, hvor de 5 fag er taget igennem smartlearning.
Dog har jeg i dette semester måtte udskyde min eksamen, da jeg familiemæssigt ikke havde mulighed for at gå til eksamen i juni, der har jeg været skuffet over at man skal klare sig selv på egen hånd, man har ingen medstuderende eller en lærer man kan få rådgivning eller få ideer hos. Man står helt alene, det har jeg været noget ked af, da det har gjort det noget svære og komme igennem et afgangsprojekt.
Men ellers et godt sted og studere, det er søde sekretære og man får svar rimelig hurtigt, når man spørger om noget.

18. joulukuuta 2017

Kompetente undervisere og højt fagligt niveau

Jeg er nu i gang med mit 5. fag hos SmartLearning. Også denne gang er det en engageret underviser som er fagligt dygtig og virkelig giver mulighed for at man som studerende kan få indflydelse på forløbet i undervisningen. Uanset om man ønsker at studere på egen hånd eller deltage i webinarer så kan jeg varmt anbefale SmartLearning.

17. joulukuuta 2017

Rigtig godt tilfreds

Jeg er igang med mit 5. fag hos SmartLearning og jeg er super tilfreds. Konceptet med fjernundervisning passer perfekt ind i et travlt familieliv, hvor man kan passe undervisningen ind når det passer med familien. Der er stadig samspil med de øvrige studerende i debatter og man får svar på sine spørgsmål i et forum på dagligt basis, så man behøver ikke vente til næste undervisningstime. Underviserne er dedikerede og er tilgængelige på forum og mail, når man har brug for det.
Derudover er administrationen yderst hjælpsom og har hurtigt svaret på alle mine henvendelser.
Det kræver noget selvdisciplin men hvis man behersker det, kan jeg klart anbefale SmartLearning.

17. joulukuuta 2017

Smartlearning

Jeg har ingen problemer haft med Smartlearning, og har taget 6 fag igennem det. Jeg vil til hver en tid anbefale det til folk. Jeg har været rigtig glad for selv at kunne bestemme, hvornår jeg vil studere - og at man på den måde ikke er tvunget til fremmøde.

16. joulukuuta 2017

SmartLeaning er en fantastisk og let …

SmartLeaning er en fantastisk og let måde at studere på, hvor du selv har mulighed for at planlægge når det passer dig. Det er let at følge undervisningen, hvis du følger din arbejdsplan. Du har mulighed for at lave debatter med dine medstuderende, og man mødes på webinar en gang om ugen. Din lærer er ikke længere væk end du kan skrive hvis du er i tvivl om noget, og du får hurtigt svar tilbage. Materiale og læring er bygget sammen på en god måde, således alle har mulighed for at følge med samtidig med du lærer mere og mere... Jeg kan stærkt anbefale at studere på denne måde.

16. joulukuuta 2017

Ringe kundeservice

Jeg elsker idéen om at man kan studere når man vil.
Dog blev mit håb om dette hos smartlearning lige brast idag. Prisen er tårnhøj per kursus (lige præcis det akademihold jeg kigger på koster 4000 hos smartlearning og kun 800 ved fremmøde hos CPH business school).

Ydermere så har de ingen form for service eller hjælp til betaling i form af afdragsmuligheder eller lignende.
Vi har ikke alle lige 4000 liggende i overskud en enkelt måned, så jeg er skuffet over manglende service

1. syyskuuta 2017