Hold jer væk fra SmartLearning, det er spild af penge Jeg meldte mig til faget “Salg og Salgspsykologi”, og jeg har sjældent set en mere rodet og uprofessionel opsætning af et studie... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Jeg har fået regninger pr. mail for noget jeg ikke har bestilt. Dette jeg gør smartlearning.dk opmærksom på, hvorefter jeg modtager følgende besked: Hej William. Jo, du har via vores... Näytä lisää
Jeg har taget valgmodulet forandringsledelse i min diplomlederuddannelse. Fremragende vejleder Flemming Toft var meget engageret, og var hele tiden at få fat på, samt giver feedback og besvarelse hver... Näytä lisää
Jeg tog ledelse i praksis som mit første fag via smartlearning, og dette er også første gang jeg prøver virtuel læring. Jeg oplevede en god gennemgang af materiale samt masser af mulighedder for at... Näytä lisää
Vores hjerter banker for at gøre online undervisning til en spændende og værdifuld oplevelse for hver og en af vores studerende. Altid med et skarpt blik for de nyeste tendenser i samfundet. Vi tør springe ud på dybt vand, når vi finder og arbejder med nye tendenser og teknologier, alt sammen for at give vores studerende den bedste oplevelse. Forestil dig en verden, hvor din uddannelse er skræddersyet til dig. Det er, hvad vi leverer hos SmartLearning. Vores tilgang til online uddannelse er unik, fleksibel, individualiseret, praksisnær, med en tæt personlig dialog og tilpasset lige præcis dine behov. Næsten uanset hvor du er, hvilket karrieretrin du er på, eller hvordan din familiesituation ser ud, har vi et tilbud, der matcher dig. Vores mål er, at du får ny viden, den fornødne selvtillid og de rette kompetencer til at løse de udfordringer og muligheder, du møder på din vej med succes - og det hele foregår online, naturligvis. I en digital tidsalder er læring ikke længere bundet af tid og sted. Hos SmartLearning er vi altid undervejs med at udvikle og forny online uddannelse. Vi forbereder dig til et moderne arbejdsmarked, der kræver fleksibilitet, innovation og kontinuerlig kompetenceudvikling. Vores mål? At udstyre dig med viden og færdigheder, der skaber vækst og udvikling i samfundet og selvfølgelig inden i dig. Og altid i en form, der passer ind i din travle hverdag - vi ved godt, at du også har mange andre vigtige ting at tænke på.
Nansensgade 19 st, 1366, København, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Det er et virkeligt godt kursus at starte op med. Man får en god indføring i, hvorledes systemerne virker og hvad formskravene er til akademistudiet.
Det er en virkelig god og fleksibel måde at studere på.
Alt i alt en positiv oplevelse. Godt overblik. God formidling. En lille smule støj på webinar, men det blev imødekommet efter et indlæg på forum. Jeg føler mig godt stillet til mit videre forløb. Anbefaling herfra
Super godt kursus. Der skal dog påregne en del tid og arbejde, da undervisningen er meget intens.
Jeg er høj grad tilfreds med mit udbytte af studieforløbet
Især drage fordel af nye ting
Intet behov for fravær fra arbejde og opfølgningsstudie efter arbejde
SmartLearning er et fint sted at modtage undervisning. Undervisningen virker lidt rutinepræget, og der er derfor nogle lidt unødvendige "smuttere" som f.eks. forkerte datoer for aflevering, da det modtagne kursus bare var en copy/paste fra et tidligere kursus der ikke var læst korrektur på.
Men alt i alt et godt sted at modtage undervisning med småfejl.
Jeg har deltaget i SmartLearning's kursus, Indledende studieforberedelse, studieteknik og projektskrivning.
Det har givet mig et rigtig godt indblik i måden at planlægge sit studie på, samt teknikker til at blive bedre til at læse og skrive.
Endvidere har det givet et indblik i rapport skrivning og metode valg.
Rigtig godt kursus, som kun kan anbefales.
Mvh Lars
Har lige været igennem kurset; Indledende studieforberedelse og metode. Det er et online kursus som anbefales før start på akademiuddannelserne. Det er virkelig et godt kursus som giver dig overraskende mange redskaber til dit videre studie. Vejlederen guider dig tæt, hvis du har brug for det. Det føles som om du faktisk sidder i et klasseværelse med de andre studerende.
Nemt at studere hjemmefra ved siden af arbejdet og dermed øge sine personlige kompetencer. Godt koncept og det virker rigtig godt for mig ihvertfald.
Hjemmestudier ligger godt til mig og min hverdag, og indholdet gav mig de rigtige værktøjer til de fremadrettede studier
Den bedste måde at læse på!
Jeg har efterhånden læst en del fag på Akademiniveau, og er ret begejstret for at kunne læse som fjernstuderende.
Seneste fag Ledelse i praksis. Jeg er i den grad blevet udfordret - til tider næsten for meget - men det har været et super fag, og jeg har fået så meget med i bagagen. Til dato den bedste underviser.
Når jeg studerer er det vigtigt for mig at have en underviser som forstår mig. En som har indlevelsesevne, tålmodighed og forskellige perspektiver at præsentere materialet til mig på. Alt dette er Andreas k. Dygtig underviser som jeg kun kan takke. Med et fuldtidsjob, rejse til Brasilien 1/3 af kursets varighed og en deltagelse på et middel niveau, fik jeg et 10 tal til eksamen. Jeg kan klart anbefale SmartLearning og især ledelse i praksis. Det er så smart at man kan sortere i Hvad man synes er relevant for en selv og sit arbejde. Det er dét som gør forskellen for mig. Det autentiske forløb, fremfor en tvungen 100 % deltagelse hvor man køre død og bliver "fyldt op". Tak for et godt kursus og læring.
Smartlearning er en vildt god måde at få privatliv, arbejde og studie til at gå op i en højere enhed på. Det kan måske virke lidt upersonligt og som om man ikke får skabt relationer fordi alt er online. Men lad dig ikke narre. Man lærer bare hinanden at kende på en anden måde.
Super måde at studere på og fremragende underviser. Andreas Kærgaard er et meget tålmodigt menneske og er god til at få alle til at føle sig godt tilpas.
Natacha
Jeg vil klart anbefale at bruge SmartLearning til dit nye studie. Jeg har haft fornøjelsen af både indledende studie teknik, ledelse i praksis og nu projektledelse.
Særligt vil jeg fremhæve underviseren Andreas Kjærsgaard fra Ledelse i Praksis, han formår at skabe et fabelagtigt og højt fagligt forløb som alle bør tage.
SmartLearning, overskueligt og lige til at gå til.
Næsten 50% af kursusdeltagerne er faldet fra efter 5 uger med begynderprogrammering. 50%! Det er helt vildt. Kurset bevæger sig i lynhastighed og er ikke egnet for begyndere.
Virkelig spændende, lærerigt og overskueligt fag (Ledelse i praksis). Fantastisk at der findes smartlearning hvor man både kan passe sit arbejde, familie, fritid og uddannelse.
Min underviser Andreas Kærgård har uden tvivl været en dygtig og hjælpsom underviser. Ham vil jeg 100% anbefale.
Andreas har virkelig været god til at komme med forskellige eksempler, hvis man havde udfordringer med at forstå teorier eller modeller.
Han har været med til at styrke min faglighed og personlighed endnu mere på den positive retning. Så 1000 tak Andreas for din støtte og hjælp.
Jeg ser frem til at tage flere moduller på smartlearning.
Hilsen Sajida Ensaf
Rigtig god platform og gode fag med godt indhold.
Der kan være forskel på undervisere og har oplevet en til 5 stjerner (Kristian Langborg-Hansen) og en anden til 2-3 stjerner.
Uddannelsen kan anbefales til andre.
Var på det samme hold som Tina et par indlæg tidligere men med en ganske anden holdning til kvaliteten af denne uddannelse, der på ingen måde lever op til de forventninger en virksomhed bør have til en uddannelse de betaler for. Der er flere forhold der gør sig gældende her:
Aktuelitet. En god del af lærebogen går med at beskrive teorier der havde sin aktualitet midt i forrige årh. og for længst er erstattet af nye og aktuelle teorier. Podcasts og andet løst er 5-10år gamle, der er helt sikkert noget mere aktuelt tilgængeligt.
Validitet. Flere af de valgte teorier har ingen eller ringe validitet og flere beskrives som decideret pseudovidenskab, f.eks. lægges der vægt på NLP, som har sin rod i Scientologi og New Age og beskrives i litteraturen som pseudovidenskab - se f.eks. engelsk Wiki pseudoscience. En anden teori der lægges vægt på er SL2 modellen Hersey & Blanchard som heller ikke har kunnet verificeres og kan have utilsigtede effekter som f.eks. micromanagement - se f.eks. Wiki Situational leadership theory
Overfladisk. De fleste teorier bliver beskrevet på 1/2-3 sider og flere steder uden kildeangivelse, det duer ikke der skal fokuseres.
Kan ikke anbefales.
Det er første gang jeg har været på kursus via SmartLearning.
Jeg var meget skeptisk i starten, men må bare indrømme at det virker.
Dejlig nem brugerflade og lige til at gå til.
Efter at have været på uddannelsen "Ledelse i praksis" på Smartlearning er jeg blevet forvænt med super målrettet digital undervisning, hvor læreren går forrest for at vise, hvordan man kan bruge medierne som underviser og/eller leder. Endvidere er der i alle henseender en kobling mellem de forskellige teorier, så det ikke kun serveres som noget enkeltstående, der bare skal læres. Fx hvordan man i praksis kan kombinere teorien "joharis vindue" med "lytteniveauer 1-2-3" til at afdække en persons "indre landkort". Altså hvordan man med andre ord lytter på forskellige måder til en anden person for at lære dem bedre at kende og forstå deres handlinger og udsagn, samt hvad der kan ligge bag disse. Selv efter flere måneder står læringen tydeligt i hukommelsen, da de på uddannelsen serveres på flere forskellige måder og derved dækker de studerendes forskellige læringsstile, altså hvordan den enkelte lærer og husker stoffet. Læreren er altid parat og til stede, klar til at hjælpe, selvom der ikke er et fysisk klasselokale. Webinariet og den generelle opsætning i Smartlearning giver fuldt ud mulighed for at være til stede og blive motiveret til at følge undervisningen, som hvis man mødte fysisk op i en klasse. Det er et godt koncept, der er skruet sammen. Det bliver spændende at fortsætte i rækken af uddannelserne inden for linjen Ledelse.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.