SmartLearning Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,5

Hold jer væk fra SmartLearning, det er spild af penge Jeg meldte mig til faget “Salg og Salgspsykologi”, og jeg har sjældent set en mere rodet og uprofessionel opsætning af et studie... Näytä lisää

Jeg har fået regninger pr. mail for noget jeg ikke har bestilt. Dette jeg gør smartlearning.dk opmærksom på, hvorefter jeg modtager følgende besked: Hej William. Jo, du har via vores... Näytä lisää

Jeg har taget valgmodulet forandringsledelse i min diplomlederuddannelse. Fremragende vejleder Flemming Toft var meget engageret, og var hele tiden at få fat på, samt giver feedback og besvarelse hver... Näytä lisää

Jeg tog ledelse i praksis som mit første fag via smartlearning, og dette er også første gang jeg prøver virtuel læring. Jeg oplevede en god gennemgang af materiale samt masser af mulighedder for at... Näytä lisää

1. Oppilaitos
  2. Aikuiskoulutus
  3. Ura- ja koulutuspalvelujen tarjoaja
  4. Etäopetus
  5. Koulutuskeskus

Vores hjerter banker for at gøre online undervisning til en spændende og værdifuld oplevelse for hver og en af vores studerende. Altid med et skarpt blik for de nyeste tendenser i samfundet. Vi tør springe ud på dybt vand, når vi finder og arbejder med nye tendenser og teknologier, alt sammen for at give vores studerende den bedste oplevelse. Forestil dig en verden, hvor din uddannelse er skræddersyet til dig. Det er, hvad vi leverer hos SmartLearning. Vores tilgang til online uddannelse er unik, fleksibel, individualiseret, praksisnær, med en tæt personlig dialog og tilpasset lige præcis dine behov. Næsten uanset hvor du er, hvilket karrieretrin du er på, eller hvordan din familiesituation ser ud, har vi et tilbud, der matcher dig. Vores mål er, at du får ny viden, den fornødne selvtillid og de rette kompetencer til at løse de udfordringer og muligheder, du møder på din vej med succes - og det hele foregår online, naturligvis. I en digital tidsalder er læring ikke længere bundet af tid og sted. Hos SmartLearning er vi altid undervejs med at udvikle og forny online uddannelse. Vi forbereder dig til et moderne arbejdsmarked, der kræver fleksibilitet, innovation og kontinuerlig kompetenceudvikling. Vores mål? At udstyre dig med viden og færdigheder, der skaber vækst og udvikling i samfundet og selvfølgelig inden i dig. Og altid i en form, der passer ind i din travle hverdag - vi ved godt, at du også har mange andre vigtige ting at tænke på.

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg er lige blevet færdig med faget…

Jeg er lige blevet færdig med faget Ledelse i praksis.
Andreas Kjærgaard er den hid til mest kompetente, arrangerede og underviser jeg nogensinde har haft. Andreas formår at motivere og inspirere på et meget højt niveau.
Andreas er stoffet og det skinner helt tydeligt igennem i undervisningen, der er styr på alle ledelsesmæssige facetter i faget.
Jeg kan slet ikke få nok af Andreas og en samtale med ham vil aldrig blive kedelig.
⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Rigtig god oplevelse

Jeg har netop gennemført faget Ledelse i praksis, med Andreas Kærgård som underviser.
Det er første gang jeg læser et fag online, hvilket jeg synes var en del grænseoverskridende, idet man skulle filme sig selv og skype med andre studerende. Men udover Andreas er der for en 24/7 hvis man har lidt problemer med det tekniske eller en opgave, så formår han at gøre det til et trygt læringsrum, hvor man både lærer rigtig meget og rykker sine grænser.
Jeg kan derfor kun give mine allerbedste anbefalinger videre!

Ledelse i praksis med Andreas Kærgaard

Jeg er lige blevet færdig med ledelse i praksis med Andreas Kærgaard som underviser, rigtig godt.
Jeg startede studiet med at være lidt skeptisk over det her med at læse et fag online. Det gjorde også at jeg ikke havde den største arbejdsindsats på faget til at starte med, men faget er så fleksibelt at, da der skulle afleveres caseoplæg til eksamen kunne man sagtens læse op på de forskellige ting der er omkring ledelse i praksis.
Det har betydet at jeg alligevel har kunnet bestå faget med topkarakteren 12. Det er jeg glad for.
Christopher

Passed driving test

Hi,
I just recently passed my practical test with Mr Faraman Sawarey from Smart learner in Coventry.
My instructor is been so helpful, patient and supported me all the way.

He is the best.
Thanks, Sonia.

28. marraskuuta 2019

Det har været så spændende at læse…

Det har været så spændende at læse dette fag. Jeg vil gerne rose vores lærer Finn for alt det gode materiale og den hjælp, han altid har givet. Jeg føler, at han har gjort mit arbejde med emnet meget mere klart og nemmere. Super godt. Jeg kunne godt tænke mig at læse endnu et fag med Finn, hvis man har mulighed for det i sit fri valg.

24. marraskuuta 2019

Godt koncept på papirer - fungere ikke i praksis

Hele den administrative/praktiske del har ikke fungeret for det kursus jeg var tilmeldt.
Besværligt digitalt set-up, hvor der bruges unødig meget tid på, at forstå, hvordan og hvad man skal læse. Hjælpefunktioner med flueben ala “det har jeg læst” fungere blandet og er ikke en hjælp mere forvirrende. Løste opgaver, der ikke kan afleveret digitalt. Opgaver rettes ikke af læren og læren svarer sporadisk og laver om på grundplanen ved ex at ændre planlagte webinar med få timers varsel og uden at alle kursister orienteres. Kurset er online kommunikation og her forventes bestemt, at man formår online kommunikation. Meget uheldig oplevelse med studiet som jeg ikke gennemførte - brugte alt alt for meget tid på det tekniske, fik ingen feedback på mange timers hjemmearbejde, hjemmearbejde, der ikke kunne up-loades og som aldrig blev løst, en lærer der ikke reagerede på henvendelser. Alt i alt penge ud af vinduet.

23. marraskuuta 2019

Som udgangspunktet et super koncept - men forfærdelig administration

Som udgangspunktet et super koncept, men administrationen har overhovedet IKKE styr på noget. Det betød at jeg til sidst opgav og bad dem afmeldes mig alle hold, nu og i fremtiden, da jeg simpelthen ikke orkede flere problemer. Første gang jeg skulle tilmeldes, kunne personalet ikke finde mine papirer, hvorefter jeg bad om dem hele 2 gange mere - og 3. gang beklagede de, da de pludselig fandt dem, men først efter en bekymrings mail. Jeg læste to fag. Det ene fag var et spændende fag og en ok lærer. Det andet fag var underviseren under al kritik. Første webinar brugte han kostbar tid på at få os til at gætte, hvor i verdenen han befandt sig, hvorefter det lykkedes ham at lufte egne fordomme overfor gule fagforeninger. Efter 2 uger tilmeldte jeg mig alligevel to fag med opstart i forlængelse af de andre. Efter 2 uger fik jeg en reminder på, at jeg ikke havde tilmeldt mig eksamen på det ene fag, som jeg først slukke påbegynde 1/2 år efter. Da jeg gjorde administrationen opmærksom på dette, holdte de hårdnakket på, at det ikke passede, og jeg havde aktiveret mit login og undervisningslinket, (som jeg endnu ikke havde modtaget), hvilket jeg modargumenterede ved at fremsende tilmeldingsmailen. Efter dette, bad jeg dem om at slette mig fra nuværende og fremtidige kurser grundet manglende orden og kompetencer. Dette var de meget forundret over. Nu 3 uger efter modtager jeg mails på, at jeg ikke fremmødte til eksamen til det ene fag, (selvom jeg afbrød forløbet), midtvejsevaluering på det andet fag. Så selvom konceptet i bund og grund er fantastisk, når man har fuldtidsjob, familie og et liv, så betød rodet i administrationen, at jeg aldrig ville overlade min uddannelse til dem.

25. lokakuuta 2019

Jeg er lige blevet færdig med Ledelse i…

Jeg er lige blevet færdig med Ledelse i praksis med Andreas Kærgård som underviser. Det kan klart anbefales, meget kompetent lære. Selve studie er fleksiblet, så der både er plads til familie og arbejde ved siden af. Andreas er altid klar med gode råd og sparring hvis har brug for det.

26. elokuuta 2019

Fantastisk fag!

Jeg er netop ved at afslutte faget “Ledelse i praksis” med underviser Andreas Kærgaard. For mig har det været helt fantastisk at kunne koordinere uddannelse, udlandsophold og en travl hverdag. Jeg syntes det har været nemt at prioritere, hvilket indhold jeg havde brug for, og selv kunne tilpasse uddannelsen. Underviseren Andreas har også været en god hjælp til dette. Det har også givet en stor tryghed, at det altid var muligt at kontakte Andreas.

Andreas er desuden en vanvittig dygtig underviser - Det er tydeligt at Andreas brænder for at være underviser! Hele hans udstråling og formidling er enormt entusiastisk! Hvilket smittede af på mig som elev, jeg fik endnu mere lyst til at lære!

Onlineportalen er desuden enorm brugervenlig! Det har føltes som en leg at være studerende på faget “Ledelse i praksis, ved Andreas Kærgaard”

Jeg kan varmt anbefale folk at tilmelde sig faget med det samme!

26. elokuuta 2019

Jeg er ved at læse ledelse i praksis

Jeg er ved at læse ledelse i praksis. Det er en af de største personlige ændringer jeg har været med til. Læren, er kompetent, og er klar når som helst, jeg har brug for det. Han er til rådighed iweekender og helligdage, det er enormt god service. Han har med dette fag, motiveret mig, Tilat tage en fuld AU i ledelse.

21. kesäkuuta 2019

Ledelse i Praksis ved Andreas Kærgaard

Er ved at afslutte forløbet Ledelse i praksis ved underviser Andreas Kærgaard. Kan varmt anbefale dette forløb. Det har været en fantastisk rejse, Andreas har et meget højt fagligt niveau, og er yderst kompetent.
Andreas er et meget varm og inspirerende menneske, som skaber udvikling hos den enkelte. Andreas er velforberedt og en fantastisk underviser, som alle burde lære at kende :-)

2. kesäkuuta 2019

Anbefaling - ledelse og coaching

Har netop gennemført faget ledelse og coaching m. underviser Flemming Toft. Forløbet har været fremragende, professionelt og underviseren har været velforforberedt, skarp og givet god feedback. God relevant litteratur, videoer og andet har gjort oplevelsen rigtig god. Kan varmt anbefale faget og Smartlearning generelt.
De bedste hilsner
Lars Bruus

13. huhtikuuta 2019

Fantastisk forløb

Jeg har netop afsluttet Ledelse I Praksis ved underviser Andreas Kærgaard.
Jeg har haft det mest inspirerende og udviklende forløb i mange år.
Andreas er en utrolig kompetent, velforberedt og inspirerende underviser. Man mærker straks et varmt og nærværende menneske, der gerne giver lidt af sig selv for hans kursister.
Den faglige kvalitet er høj og særdeles aktuel.

11. huhtikuuta 2019

Anbefaling af Ledelse i praksis

Jeg har læst Ledelse i praksis med Andreas Kærgaard som underviser. Jeg har kun ros at give Andreas. Inspirerende lærer som gør sit for at få os alle med, hvilket niveau vi end måtte være på. Gode webinarer og ikke mindst "Forklar mig lige".
At studere på SmartLearning ér smart. Det giver en mulighed for at planlægge, så job, familie, fritid og studie kan hænge nogenlunde sammen. Det ér tidskrævende, hvis man vil nå det hele.
En diskussion foretaget i online forum kan være en forvirrende og tidskrævende oplevelse, fremfor en snak taget fysisk i et klasselokale. Men ellers har jeg kun ros til siden.

31. maaliskuuta 2019

Jeg har haft en godt forløb på…

Jeg har haft en godt forløb på smartlearning. Jeg startede med faget Ledelse i Praksis med Andreas Kærgaard som underviser. Han har været rigtig god til at lave webinar og hjælpe, hvis man havde spørgsmål om en opgave. Det er også rart at sparre med de andre medstuderende og vi har hjulpet hinanden igennem forløbet. Jeg kan varmt anbefale at studere online da man selv bestemmer tid og sted. Man skal selv gøre en indsats med at studere online, men hvis man gør det er det også det vær.

Dbh Julie

24. maaliskuuta 2019

Som nystartet hos SmartLearning

Som nystartet hos SmartLearning, Ledelse i praksis, er jeg kun blevet positivt overrasket. Deres læringsportal er for et menneske som mig, med ordenssans og struktur, dejligt at arbejde med. Der er åben forrum hvor vi studerende kan sparre, få inspiration og lære af hinanden. Vi ser ikke verden ens, og det er rigtigt sundt, at høre om hinandens hverdag og udfordringer. Vi har fået en god lære, som ved hvad han taler om og inspirer virkelig til, at vi skal blive gode ledere i fremtiden.

14. maaliskuuta 2019

Det er vigtigt og gøre opmærksom på at…

Det er vigtigt og gøre opmærksom på at Fortrydelsesretten ikke gælder efter første logon.
Så overvej nøje om det er noget for dig, om du har tid eller du skal starte "som de reklamrer for" lidt senere efter start fordi at de holder tilmeldingen åben.
For du kan ikke bruge fortrydelsesretten efter start.
Læringsmaterialet er heller ikke altid som vist på læringsvideoerne, så det kan bli lidt vanskeligt og følge med.
Syntes der er stort forbedringspotensiale på Smartlearning.

12. maaliskuuta 2019

Vi har i Vores selskab Dansk Sikkerhed…

Vi har i Vores selskab Dansk Sikkerhed & Sikring - dssikring-dk.com Benyttet os af smartlearning i flere gange, mulighederne for at vores medarbejdere kan vælge at studere online gør at de uden det forstyrre deres arbejdsindsats har mulighederne for at optimere deres kompetencer til større glæde for dem selv og for os som koncern i en helhed. vi kan derfor kun give smartlearning/ CPH Business de bedste anmeldelser.

3. maaliskuuta 2019