SmartLearning Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,5

Hold jer væk fra SmartLearning, det er spild af penge Jeg meldte mig til faget “Salg og Salgspsykologi”, og jeg har sjældent set en mere rodet og uprofessionel opsætning af et studie... Näytä lisää

Jeg har fået regninger pr. mail for noget jeg ikke har bestilt. Dette jeg gør smartlearning.dk opmærksom på, hvorefter jeg modtager følgende besked: Hej William. Jo, du har via vores... Näytä lisää

Jeg tog ledelse i praksis som mit første fag via smartlearning, og dette er også første gang jeg prøver virtuel læring. Jeg oplevede en god gennemgang af materiale samt masser af mulighedder for at... Näytä lisää

1. Oppilaitos
  2. Aikuiskoulutus
  3. Ura- ja koulutuspalvelujen tarjoaja
  4. Etäopetus
  5. Koulutuskeskus

Vores hjerter banker for at gøre online undervisning til en spændende og værdifuld oplevelse for hver og en af vores studerende. Altid med et skarpt blik for de nyeste tendenser i samfundet. Vi tør springe ud på dybt vand, når vi finder og arbejder med nye tendenser og teknologier, alt sammen for at give vores studerende den bedste oplevelse. Forestil dig en verden, hvor din uddannelse er skræddersyet til dig. Det er, hvad vi leverer hos SmartLearning. Vores tilgang til online uddannelse er unik, fleksibel, individualiseret, praksisnær, med en tæt personlig dialog og tilpasset lige præcis dine behov. Næsten uanset hvor du er, hvilket karrieretrin du er på, eller hvordan din familiesituation ser ud, har vi et tilbud, der matcher dig. Vores mål er, at du får ny viden, den fornødne selvtillid og de rette kompetencer til at løse de udfordringer og muligheder, du møder på din vej med succes - og det hele foregår online, naturligvis. I en digital tidsalder er læring ikke længere bundet af tid og sted. Hos SmartLearning er vi altid undervejs med at udvikle og forny online uddannelse. Vi forbereder dig til et moderne arbejdsmarked, der kræver fleksibilitet, innovation og kontinuerlig kompetenceudvikling. Vores mål? At udstyre dig med viden og færdigheder, der skaber vækst og udvikling i samfundet og selvfølgelig inden i dig. Og altid i en form, der passer ind i din travle hverdag - vi ved godt, at du også har mange andre vigtige ting at tænke på.

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Klart stort + herfra, kan klart anbefales!

Jeg har taget valgmodulet forandringsledelse i min diplomlederuddannelse. Fremragende vejleder Flemming Toft var meget engageret, og var hele tiden at få fat på, samt giver feedback og besvarelse hvergang man skriver til ham. Smartlearning app 'moodle' er super godt, især hvis man ikke har tid nok, til at være foran computeren hele tiden. Uddannelsens opbygning er nem og overskuelig. Helt sikker stort + herfra. Tak for et godt forløb. Mvh Mansi

7. kesäkuuta 2020

Heldigste tilfældighed

Jeg faldt lidt tilfældigt over smartlearning. Men det var en af de bedste tilfældigheder i mit liv. Jeg kan nu få en komplet uddannelse inde for IT, som jeg altid har ønsket. Samtidig kan jeg balancerer det med et liv som familie far pga den store flexibilitet. Undervisningen er af rigtigt god kvalitet, og de underviserne går mere op i at hjælpe dig end jeg har oplevet på 2 universitets uddannelser. Klart + herfra!

6. kesäkuuta 2020

Smartlearning er en professionel læringsplatform med plads til alle

Smartlearning er en professionel læringsplatform. Jeg har været meget tilfreds med den undervisning jeg har fået herinde samt den måde hvorpå man selv kan vælge at studere på.

Jeg har blandt andet haft fagene IT-sikkerhed og videregående IT-sikkerhed med Morten Empeno og har været virkelig tilfreds med undervisningen. Man kan mærke at underviseren vil sine elever det bedste, samt har mange års erfaring i branchen. Morten er top professionel, og virkelig dygtig.

Indholdet af undervisningen er op til industri standard, og man får værktøjer man kan tage med sig direkte ud i erhvervslivet.

Jeg kan ikke anbefale Smartlearning nok :)

6. kesäkuuta 2020

Hvis du har en leder gemt i dig

Hvis du har en leder gemt i dig, og du gerne vil udvide din horisont og få flere begreber i din ledelse i hverdagen og have noget konkret at kunne bruge, så er det uden den mindste tvivl at du skal starte på Ledelse i praksis under Andreas Kærgaard's vinger.

Han udfordre dig på et reflekterende niveau og han er der ALTID for sine studerende og skaber et fællesskab blandt dine medstuderende, som også hjælper hinanden.

Hvis har du selv disciplin og er motiveret til at dygtiggøre dig selv indenfor ledelse, så er smartlearning den perfekte måde at studere på, da du selv har fuld frihed til at studere når du har tiden, så du kan passe og pleje det private i en perfekt balance.

Kan ikke sige andet end at komme igang!

4. kesäkuuta 2020

Simpelthen den bedste uddannelse jeg…

Simpelthen den bedste uddannelse jeg har taget. Lærer Andreas Kærgaard er så fantastisk engageret, at man bare har lyst til at forsætte.

Man skal unde sig selv uddannelsen “Ledelse i praksis”, man lærer simpelthen så meget om sig selv og andre mennesker 🤩

4. kesäkuuta 2020

Selv, selv, selv studie

Efter to gange at have brugt Smartlearning kan jeg ikke andet end at ryste på hovedet over at man kan drive en virksomhed som denne i danmark.
Det er en mild tin at deres hjemmeside er tung og klodset at finde rundt i, man bruger lang tid på at finde frem til afleveringfora der nemt kunne være lagt ind i den ellers helt tomme kalender der er tilgængelig på siden men som ikke bliver brugt af underviseren.

Når jeg siger at det foregående er en mild ting så kommer det i sammenligning med at undervisningen man betaler forholdsvis meget for foregår ved at underviser bruger ca. 5 minutter pr uge på en gang venstrehåndsarbejde af en video der fortæller ligegyldig information om hvad der skal ske i ugen(han læser blot op fra undervisningsplanen). Ud over dette er den eneste kontakt man har med sin underviser et par svar i ny og næ når der lige er tid. Vejledning i forhold til eksamensprojekt er ikke noget at råbe hurra for heller. her får man ca. et svar en uge efter at man har sendt en meddelelse.

Jeg vil på ingen måde anbefale dette til nogen andre. Det er penge ud af vinduet set i mine øjne. De underviser ikke deres elever de afholder blot eksamener for dem efter at have fortalt dem at de skal læse hele bogen man har købt.

4. toukokuuta 2020

Undervisnings niveau i topklasse

Jeg hører selv til den del af befolkningen, som mente at det var vigtigere at komme ud og få tjent nogle penge og så kan man sku altid uddanne sig bagefter. Jeg vågnede op en dag og pludselig var der gået 5-6 år siden den sætning blev sagt. Jeg blev grebet af en frustration, da alle mine kammerater og bekendte så småt var blevet færdige med deres uddannelser inden for det ene og det andet. Jeg følte mig mildest talt ikke som den del af den uddannede klub. Jeg følte det var forsent at uddanne mig, da jeg havde forpligtelser overfor mig selv og min hjemmebase, vi var afhængige af en hvis indkomst.

At kunne finde Smartlearning har været noget af det bedste der er sket i længere tid på den front! Magen til undervisere skal man lede længe efter, her taler jeg specifikt om en underviser jeg har haft, Andreas Kærgård, som underviser i Ledelse i praksis. Når han siger man kan kontakte ham 24/7, så mener han det og tro mig har selv prøvet! At kunne lærer så meget på så kort tid, er mig en gåde! Har valgt at træffe den beslutning af jeg gerne vil forlænge dette til en akademisk uddannelse, så forhåbentlig kommer jeg til at se meget mere til både Andreas, men også andre dygtige undervisere! Platformen er nem og forståelig, men det fokus der er på læringsmiljøet, sammenholdet der bliver skabt i de forskellige grupper og den følelse man har om at man faktisk er i klasse sammen er noget jeg ikke regnede med at få, når alt foregik online.

Med invitationer til flere forskellige webinare som omhandler meget andet end det jeg har skrevet ja til at læse, synes jeg dette er noget alle burde kigge meget grundigt på, hvis man overvejer at fylde på, på sit CV!

Imponerende og fantastisk stykke arbejde!

Hilsen
En meget glad og klogere studerende!

30. huhtikuuta 2020

Jeg fik rigtig meget ud af dette kursus…

Jeg fik rigtig meget ud af dette kursus i både begrebsforståelse og hvordan man opstiller og forstår en opgaves opbygning.
Det er helt klart en kursus folk skal tage, da jeg var rigtig givende for mig.

5. huhtikuuta 2020

En go start

Go måde at få startet op på sine studier igen. Man får opfrisket mange ord og begreber som man måske ikke rigtig bruger i daglig tale.
Jeg er ihvertfald glad for jeg valgt dette inden jeg skal studere videre.
Der er hurtig svar på spørgsmål og når først man har været lidt rundt på hjemmesiden, så er den bestemt til at arbejde med.
Det er ikke sidste gang jeg har brugt SmartLearning.

2. huhtikuuta 2020

Jeg synes dette kursus giver en god…

Jeg synes dette kursus giver en god hjælp til at komme i gang med at skrive rapporter igen efter 20 års på arbejdsmarkedet, så den det var godt rusten, men nu føler jeg mig mere parat til at begynde at studere igen

11. helmikuuta 2020

Meget lærerigt...

Jeg har netop afsluttet modulet "ledelse i praksis" (AU i ledelse) og det har været utroligt lærerigt. Andreas Kærgaard som er underviser, er utroligt kompetent og har en tilgang som gør det meget overskueligt når du bliver undervist. Det eneste det kræver er at man har lysten og interessen og er de ting på plads, så får du uden tvivl et godt udbytte. Skulle der komme nogle "bump" på vejen, så er Andreas klar til at hjælpe dig. Alt i alt kan jeg varmt anbefale "ledelse i praksis" til dig der vil lære de grundlæggende ting indenfor ledelse.

30. tammikuuta 2020

Jeg har deltaget i og gennemført…

Jeg har deltaget i og gennemført modulet Ledelse i praksis hos Smartlearning med Andreas Kærgaard som min lærer. Det har været et rigtig godt forløb med en altid nærværende lærer, som har leveret et rigtig godt undervisningsmateriale. Andreas har overblik over hele holdet og en snor i studiegruppen og man føler, at han kender den enkelte studerende.

15. joulukuuta 2019

Jeg har været igennem forløb hos…

Jeg har været igennem forløb hos Smartlearning igennem modulet ledelse i praksis

Dette har været ledet af ingen mindre end Andreas Kærsgaard ham selv, som ikke bare har udviklet bogen ledelse i praksis men også forstår at lede undervisningen i praksis.

Det har været et enormt nærværende fjernstudie, som har bygget mig op personligt, da jeg virkeligt er blevet klædt på til det praktiske.

Meget dygtig lære og meget kompetent skole.

14. joulukuuta 2019

Jeg har netop færdiggjort faget ledelse…

Jeg har netop færdiggjort faget ledelse i praksis.
At studere online er fantastisk når man har job og familie. Jeg oplevede ingen problemer.
Andreas Kjærgård som underviser er utrolig motiverende og inspirerende.

13. joulukuuta 2019

Ledelse i Praksis ved Andreas Kærgård

Jeg har netop afsluttet faget Ledelse i praksis.
Det har været en utrolig lærerig omgang.
Har læret meget om ledelse, men ikke mindst rigtig meget om mig selv.
Andreas som underviser er helt fantastisk.
En mere kompetent, engageret og motiverende underviser skal man lede længe.
Prøv det - det er godt.

13. joulukuuta 2019