Olen tyytyväinen tuotteeseen ja nopeaan toimitukseen, mutta tilaus oli pakattu harvinaisen huolimattomasti liian isoon pakettiin ilman mitään pehmusteita, jolloin metalliset tuotteet heittelehtivät pa... Näytä lisää
Arvostelun yhteenveto
Luotu tekoälyllä viimeaikaisten arvostelujen perusteella
Useimmin mainitut
Tämän yhteenvedon taustalla olevat arvostelut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
SmartaSakerilta löydät innovatiivisia tavaroita ja hauskoja lahjoja, jotka helpottavat jokapäiväistä elämää.
Yhteystiedot
Sankt Eriksplan 11, 113 20, Stockholm, Ruotsi
- +358 9 42457567
- asiakaspalvelu@smartasaker.fi
- smartasaker.fi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Tyhjiöpussit
Olen aikaisemminki tilannut tyhjiöpusseja ja todennut käteviksi joten suosittelen
Aikataulu piti paikkansa
Tavara oli just oikea ja tilaus erittäin helppoa. Hyvänä plussana Klarna maksutapa sekä nopea toimitus.
Tapahtui mitä luvattiin😁
Tavara vastasi sitä, mitä odotettiin
Tavara vastasi sitä, mitä olimme tilanneet ja toimituskin tuli sujuvasti.
Tilaus tuli sovitusti.
Helpokäyttöinen
Tilasin kukkaleikkureita
Tilasin kukkaleikkureita, ja kaikki toimi moitteettomasti; tilaus saapui nopeasti ja tuotteet ovat erinomaisia.
Supernopea toimitus!
Supernopea toimitus!
Tosi hyvät ja laadukkaat tavarat että vastasi sitä mitä odotin/oletin.
Suosittelen!!
Yt Susanne
Ruusuhanskat ovat todella hyvät
Ruusuhanskat ovat todella hyvät. Pitkät varret estävät piikkiin tarttumisen hihoihin. Normaali hansikaskokoni on 7 1/2, tilasin ruusuhanskat kokoa 8 ja se sopii.
Nopea toimitus
Tölkinkaatokahva helpottaa
Tölkin pidike oli juuri oikea ratkaisu "pehmeisiin" tölkkeihin. Näppärä ja turvallinen!
nopea toimitus ja tuote vastasi…
nopea toimitus ja tuote vastasi kuvausta, kiitos:)
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Tuote oli rikki ja uuden vastaavan…
Tuote oli rikki ja uuden vastaavan saaminen tosi hidasta.

Vastaus yritykseltä smartasaker.fi
nopea toimitus ,kiitos
Toimitus oli nopea ja tilaamani…
Toimitus oli nopea ja tilaamani heijastavat tupsut näkyvät kirkkaina ja olivat erinomaisia ystävänpäivälahjoja!