Jeg købte en Airex Coronella træningsmåtte blå 185x60x1,5 cm, men den er kun ca 1 cm tyk, ikke 1,5 cm som beskrevet.

Jeg bestilte et rullebord, og alt klappede bare. Målene på bordet stemte, og billedet + beskrivelsen af varen på deres hjemmeside var helt i overensstemmelse med virkeligheden. De lover på hjemmesiden... Näytä lisää

1. Fysioterapialaitteiden toimittaja
  2. Lääketieteellisten laitteiden toimittaja

Fokus på Fysioterapi | Leverer alt hvad fysioterapiklinikker forbruger/videresælger | Underviser i behandlingskoncepter

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Airex Coronella træningsmåtte tyndere end beskrevet

19. maaliskuuta 2026

Hej Leif

Tak for din anmeldelse.

Hvis måtten ikke lever op til forventningerne, kan du selvfølgelig bytte den eller returnere den og få pengene tilbage.

På vores hjemmeside fremgår det, at målene er vejledende, og at tykkelsen skal måles mindst 6 cm inde på måtten. Det skyldes produktionsteknologien, som gør, at måtten i de yderste centimeter gradvist stiger i tykkelse, og derfor kan den virke tyndere, hvis man måler helt ude ved kanten.

Derudover er målene vejledende, og der kan forekomme mindre variationer i tykkelsen. Derfor vil den målte tykkelse i praksis kunne ligge inden for et mindre spænd, mellem 1,4 og 1,6 cm.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du ønsker yderligere information eller hjælp.

Pakken var forsinket ifht

Pakken var forsinket ifht. lovet levering, men den slags kan jo ske. Da jeg i forvejen kender kvaliteten på produktet, ventede jeg med glæde på pakken. Den er nu ankommet og varen er helt som forventet. Fin kommunikation med sælger.

25. helmikuuta 2026

TÅBELIGT SPØRSMÅL!!!MEN TAK FOR FINT PRODUKT💥💥💥💥

Jeg synes det er indlysende tåbeligt at bede mig komme med en validering inden jeg overhovedet har modtaget pakken og taget tingen i brug. Jeg ved ikke om det er firmaet eller Trustpilot der er så tåbelige, men det gør mig i hvert fald udelukkende irriteret
Tak for jeres forståelse for min irritation. Nu har jeg med fornøjelse taget jeres fod-rulle i brug. Den er lovende

25. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Clinical Innovation ApS

Jeg forstår dig godt – det giver ikke mening at blive bedt om at vurdere noget, før man har modtaget pakken og prøvet produktet. Beklager virkelig, at du har fået den oplevelse.
Invitationsmailen udsendes automatisk via Trustpilot og kan desværre ramme lidt uheldigt timing-mæssigt. Jeg håber du synes bedre om dine vare.

Virkelig dårlig service ved…

Virkelig dårlig service ved returnering. Har sendt vare retur, og har kontaktet dem flere gange uden respons. Har heller ikke modtaget pengene retur. Er obs på det har været jul og nytår. Men de kan i det mindste reagere på henvendelser

18. joulukuuta 2025

Hej Kirsten,

Vi er meget kede af, at du har haft en dårlig oplevelse.
Vi har været under lagerflytning, og returvarer er derfor blevet håndteret med en uges forsinkelse. Det beklager vi mange gange.

Vi kan ikke se, at vi har modtaget en mail før i går aftes. Jeg er meget ked af, hvis der er noget i vores system, der har gjort, at vi ikke har modtaget dine tidligere henvendelser. Der er nu taget hånd om din henvendelse.

Jeg håber, du er kommet rigtig godt ind i det nye år. Hvis der skulle opstå andre problemer, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os direkte på +45 33 79 13 70.

De bedste hilsner
Clinical Innovation

Forrygende kundeservice

En træningsmåtte blev ikke leveret. Jeg ringede til Clinical Innovation for at høre, hvor den blev af. CI påtog sig øjeblikkeligt det fulde ansvar for at finde og rette fejlen, de undskyldte og de returnerede af egen drift 20 % af prisen for min ulejlighed. Der kom en mail fra dem med opdatering på sagen inkl. print af deres leverings oplysninger, hvor jeg kunne se pakkenummeret hos GLS og en anden mail, hvor de forklarede, hvad der var gået galt.

26. marraskuuta 2025