Davidsen A/S Arvostelua 24 170

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Som tidligere fast kunde i det tidligere XL Byg Køge, må jeg knytte denne kommentar. Jeg kommer i dag til et byggemarked som har ligget i byggerod i al for lang tid. Det måtte kunne gøres meget hu... Näytä lisää

Min ordre var forsinket til afhentning i forretningen. Jeg blev ringet op af en medarbejder, der beklagede forsinkelsen og tilbød at min ordre blev leveret til min hjemmeadresse - uden beregning. Sup... Näytä lisää

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Davidsen Tømrerhandel. Fra start til slut har servicen været i top. Personalet var imødekommende, kompetente og tog sig tid til at rådgive mig grundigt,... Näytä lisää

Jeg ville købe en vare hvor der kun var 10 tilbage på lager. Så jeg sagde til at jeg ville skynde mig at lægge varen i "kurv" hvortil jeg fik at vide at varen først var reserveret når betaling var g... Näytä lisää

1. Rakennustarvikeliike
  2. Rakennustarviketori
  3. Rakennustarvikkeet
  4. Remonttitarvikeliike

Tietoja yrityksestä Davidsen A/S

Davidsen er en landsdækkende handelsvirksomhed inden for trælast og byggeri. Vi har siden 1944 været en pålidelig partner for dem, der bygger Danmark - både for professionelle og private kunder.

Med 49 forretninger og over 1.800 medarbejdere, er vi altid tæt på dig, uanset hvor du bygger. Hos os får du et bredt og kvalitetssikret sortiment til hus, have og alt til dit byggeri - altid med fokus på at levere de bedste løsninger og services til vores kunder. ”Vi løser det” er vores løfte til dig om at være din professionelle, troværdige og løsningsorienterede partner, der står ved din side fra start til slut.

Davidsen – Vi løser det

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Rigtig god service👍

Superservice👍

15. huhtikuuta 2026

Rettet op. Medarbejder-misforståelse => afkrævning af tlfnr-adr-etc ved returnering af vare, købt & returneret i fysisk byggemarked

Almindelig returnering af vare i et byggemarked d. 11/4 - som var købt i det samme Davidsen Byggemarked.

OPDATERING :
- jeg skrev d. 16/4 til Davidsen, vedr sagen, og lavede denne anmeldelse.
Og, efter tlf-samtale d. 17/4, med en rigtig flink medarbejder i online-kundeservice (jeg ringede), så blev det afklaret:

- afkrævning af alle de nævnte oplysninger, er IKKE den officielle politik i Davidsen.

- medarbejderen gjorde således fejl /havde misforstået noget.

- og, Davidsen er i proces med at få slettet de opnåede person-oplysninger (tlfnr-etc).

Den oprindelige anmeldelse (tilrettet):

Ved returnering af en vare til under 100kr (købt & returneret i et fysisk byggemarked), blev jeg afkrævet en del personoplysninger.
[tlfnr, navn, adresse, by & postnr]
som altsammen blev tastet direkte ind i deres IT-system af medarbejderen, i takt med at jeg skulle afgive oplysningerne.

Da dette IKKE er almindelig kotume - og jeg faktisk blev overrasket/paf - så indvendte jeg.
Og, Medarbejderen gav mig begrundelsen, at dette skyldtes bogføringsloven og firmaets politik.
- hvilket her d. 17/4 er blevet afklaret til IKKE at være korrekt.

Medarbejderen jeg talte med her d. 17/4 pr. tlf,
- har gang i at kontakte afdelingen, og få rettet problemet.
- og de/han vil vende tilbage.

Ift. Bogføringsloven, hhv. fx. Davidsen's valgte politik:

Der står INTET i bogføringsloven vedr. at kunden skal afgive personoplysninger, ved returnering (ved køb & returnering i fysisk butik).
- og, der står EJ-HELLER noget vedr. dette, på Davidsen's egne sider.

Et firma KAN godt vælge, at afkræve de oplysninger, som firmaet vælger (ved returnering af køb i en "fysisk butik"):
- men, forbrugere kan/vil så fravælge butikken/kæden,
- det sidste, er en hoved-grund til, at de fleste butikker/kæder gør det modsatte - dvs. giver bedre muligheder end loven kræver - fx. 14-30-365 dages (begrænset) returret ved butikskøb.

Standarden ved returnering af et "fysisk-butik" køb, er "KUN" at skulle afgive en underskrift.
(hvilket også er risikabelt, i form af faren for kriminelles misbrug af underskrifter - til at underskrive dokumenter, på andres vegne - hvis fx. der er indbrud i en butik, og retur-bon'er så stjæles).

---
Hvorfor er det vigtigt, IKKE at afgive & have unødvendige oplysninger liggende (i firmaers IT-system)?

pga. Hacker-Angreb, Spam & Scam, Etik-DataLovgivning-GDPR, etc ...

firmaer udsættes for Hacker-Angreb.
- det er en kendt sag, at dette sker - og, de fleste forbrugere har oplevet dette ske (og at deres data er blevet "høstet").

Spam & Scam:
- Hacker-Angreb => Spam & Scam.
- man modtager alt fra reklame-emails, til Scam (forsøg på Franarrelse af oplysninger, og økonomisk misbrug).

Etik, DataLovgivning, GDPR :
- et firma kan vælge, ved varer købt i en fysisk butik, at afkræve alskens data fra kunden.
- Ikke båret af fx. "bogføringsloven", men båret af firmaets egne politik.
- MEN, kunderne kan jo så blot fravælge at handle i butikken, samt advare andre.
- Butikken mister derfor indtjening, som jo er hele formålet med at have et firma! (at tjene penge)!
GDPR-mæssigt, er det "på kant med loven":
- for, data skal KUN indsamles, når det er nødvendigt og velbegrundet.
- personoplysninger skal beskyttes, i videst muligt omfang.
- hvilket data-opbevaring i et firma's IT-system IKKE sikrer (utallige Hacker-Angreb, med høstning af kundernes persondata, vidner om dette).
Etik :
- det er uetisk, at udsætte kunderne for unødvendig fare!
- og, det er derfor godt, at Davidsen, nu retter op på bl.a. denne medarbejder's uønskede praksis.

---
HVAD kom der ud af denne proces?

- i første omgang, ønskede jeg ikke at handle der mere.
- men, nu hvor Davidsen's "højere planer" klart kommunikerer, at det var en medarbejder-fejl, som Davidsen er ved at rette op på.
- plus at jeg får slettet de lagrede oplysninger,
Ja, så ændrer det hele sig.

Så er jeg tilbage som kunde, hos Davidsen.

Endeligt: Tak til medarbejderen d. 17/4-2026, for lydhørhed, og at tage fat på sagen - og sikre at fejlen rettes op.
- dette vidner om et seriøst firma!
(som også var min oplevelse, inden d. 11/4).

Dokumentation for oplevelsen (returneringen d. 11/4):
bonnr. 0021605259

11. huhtikuuta 2026
Davidsen A/S-logo

Vastaus yritykseltä Davidsen A/S

Hej Jan

Mange tak for din anmeldelse på Trustpilot samt den behagelige samtale. Jeg sætter stor pris på, at du tog kontakt til os, så vi fik mulighed for at afklare situationen.

Som aftalt pr. telefon har vi nu fjernet dine personoplysninger fra vores system.

Vi beklager naturligvis, at du i forbindelse med returneringen blev bedt om at oplyse disse oplysninger. Det er en proces, vi i øjeblikket gennemgår internt, så vi kan sikre en ensartet håndtering på tværs af alle vores lokationer.

Vi håber, at du trods denne oplevelse vil besøge os igen.

De bedste hilsner
Davidsen // Jesper